Vasúti utazási kedvezmény - HUNGEXPO

Vasúti utazási kedvezmény

Utazzon kedvezményesen a kiállításokra!

2024. április 10-14. között érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, ahol megrendezésre kerül a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt 2024. április 10-14. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA-ra utazók részére kedvezményt biztosít Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra. A kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az egy útra szóló teljesárú menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lepecsételt jegy felmutatásával tud hazautazni.

A rendezvényre szóló egyúti teljesárú menetjegy elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg!

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra 2. kocsiosztályon vehető igénybe.

A rendezvényre szóló alkalmi menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban 2024. április 9-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb 2024. április 14-én 23:59 óráig be kell fejezni. Az odautazást a jegyre nyomtatott érvénytartamon belül, míg a visszautazást a jegy kezdő napját követő napon 23:59 óráig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Az alkalmi jegy érvényesítése a rendezvény nyitva tartási idejében a III. fogadó előtti passzázson lévő Mobilpénztárnál lehetséges. 

A menetjegy visszautazásra érvényesítés nélkül nem érvényes.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az egy útra szóló teljesárú jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló nem fogadja el utazásra, hanem egy új egyúti teljesárú menetjegyet állít ki és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.