HUNGEXPO

BUDAPESTRE HOZZUK A NAGYVILÁGOT

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amely a 2021-es megújulás óta immár 21. századi környezetben várja a kiállítókat és látogatókat.

Az 1967-ben alapított Hungexpo a kezdetektől elkötelezetten és professzionálisan végzi szakkiállítások, vásárok, konferenciák szervezését. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás- és konferenciaszervezője. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területének és szolgáltatásainak kereskedelmi célú értékesítése a cég működésének másik fontos alappillére.

A Hungexpo 2005-ös privatizációja új fejezetet nyitott a cég életében. Az új tulajdonos, a francia GL events cégcsoport nemcsak a terület fejlesztését vállalta, hanem megnyitotta az utat olyan hatalmas nemzetközi konferenciák és kiállítások előtt, mint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kongresszusa, az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) éves közgyűlése, vagy a világ egyik legjelentősebb gasztronómia seregszemléjének, a Sirha-nak a megrendezése. 2016-ban és 2022-ben Budapest és a Hungexpo adott otthont a nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntőjének.

A 2021-ben zárult revitalizációs program eredményeképpen megújultak a Hungexpo pavilonjai, emellett két új kiállítási pavilon és egy világszínvonalú kongresszusi központ épült. A főváros és az ország egy minden igényt kielégítő, korszerű kiállítási és konferencia helyszínnel gazdagodott, amely tovább erősíti a Hungexpo piacvezető szerepét itthon és a régióban. Ganczer Gábor vezérigazgató a főváros kereskedelmi és turisztikai életében betöltött innovatív vezetői szerepének elismeréseként 2019-ben átvehette a Budapestért díjat.

A megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ európai színvonalú környezetet kínál a kiállítóknak, konferencia szervezőknek és a látogatóknak.

Olivier Ginon
elnök
Ganczer Gábor
vezérigazgató

Cím: 1101 Budapest Albertirsai út 10.
Levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44.
Tel: (1) 263-6000 Fax: (1) 263-6098 E-mail: info@hungexpo.hu

2023. évi éves energetikai jelentés

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ