Vendégrendezvény értékesítési csapat
Vendégrendezvény értékesítési csapat

Vendégrendezvény értékesítési csapat

Opitzer Ágnes
Opitzer Ágnes

Vendégrendezvény Értékesítési Igazgató

Ágnes 4 évnyi szállodaipari tapasztalatgyűjtés után 2010-ben lépett be értékesítőként a Hungexpo helyszínértékesítési részlegéhez. Részt vett az új üzletág kialakításában, az évek folyamán foglalkozott aktív és reaktív értékesítéssel, valamint projektvezetéssel is. Nagy szerepet vállalt abban, hogy a Francia székhelyű anyacégnél, a GL Events Venues-nél dolgozó kollégákkal kapcsolatot tartson, és szakmai eszmecseréket folytasson. 2018. júniusától tölti be az Üzletág vezetői pozíciót, ahol legfőbb feladata, hogy az értékesítési csapattal együtt a Hungexpo új infrastruktúráját bevezessék és pozicionálják a nemzetközi piacon.

 Lugosi Dorottya
Lugosi Dorottya

Üzletág igazgató – Belföldi rendezvények

Dorottya a belföldi vendégrendezvények üzletág igazgatója, 2012 óta erősíti a Hungexpo értékesítési csapatát. Legyen az konferencia, céges csapatépítő tréning, elegáns gálavacsora, kiállítás vagy termékbemutató, Dorottya a legkreatívabb ötletekkel segíti a tervezést. Korábban a beutaztatásban dolgozott, a MICE piacon a világ egyik vezető utaztató cégénél. Németül és angolul beszél, hobbija a természet és az állatok.

Szabó Anna
Szabó Anna

Üzletág igazgató – Nemzetközi rendezvények

Anna 2022. májusában csatlakozott a Hungexpo vendégrendezvény csapatához. Anna számos nemzetközi tapasztalatra tett szert, miközben 13 évig Londonban élt, ahol a legnagyobb szállodákban különböző értékesítési munkakörökben dolgozott. A kisebb helyi ügyfelektől a nemzetközi nagyvállalatokig terjedő tapasztalatokkal a MICE iparág szakértőjévé vált. Tudja, hogy minden esemény egyedi, ezért mindig partner abban, hogy emlékezetes rendezvények jöjjenek létre közreműködésével.

Kiss-Bor Melinda
Kiss-Bor Melinda

Értékesítési Manager – Belföldi rendezvények

Melinda az Egyesült Királyságban töltött 5 éves, valamint a hazai piac értékesítési területén szerzett munkatapasztalatai után, 2022-ben csatlakozott a vendégrendezvény értékesítési csapatához. Számára az igazi értéket a személyes kapcsolatok jelentik, ezért is választotta új kihívásként, hogy a Hungexpo belföldi rendezvények értékesítésében vegyen részt. Szabadidejében szeret utazni, fotózni, új élményekkel gazdagodni.

Eisenbacher Luca
Eisenbacher Luca

Értékesítési Manager – Belföldi rendezvények

Luca a Budapesti Metropolitan Egyetemen tanult, rendezvényszervezés specializáción, így gyakornokként kezdett a Hungexpo vendégrendezvény értékesítői csapatában. Gyakorlati ideje után motiváltan csatlakozott a belföldi értékesítő csapathoz, ahol igyekszik kihozni magából a maximumot és minél több tapasztalatot gyűjteni. Angolul beszél. Nagyon szeret utazni, érdekli a gasztronómia és imádja az állatokat.

Sziebert Anna
Sziebert Anna

Értékesítési manager – Nemzetközi rendezvények

Anna gyakornokként csatlakozott a Hungexpo értékesítési csapatához, szakmai gyakorlati idejének lejárta óta nemzetközi értékesítőként dolgozik. A Budapesti Corvinus Egyetemen tanult turizmus-vendéglátás szakon, szenvedélye az utazás, a gasztronómia és a kultúra. Lelkesen végzi a munkáját, nagyon szeret új kapcsolatokat építeni és mindig igyekszik naprakész lenni a legújabb trendekkel kapcsolatban. Angolul és olaszul beszél.

Szabó Alíz
Szabó Alíz

Üzletfejlesztési Manager -Nemzetközi szövetségi rendezvények

Aliz a Hungexpo csapatának nemzetközi kapcsolatokért felelős szakértője. Több éves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén is. Ő felel a nemzetközi szövetségi rendezvények értékesítéséért. Aliz korábban az Egyesült Királyságban élt, és szeret utazni, valamint érdekli a politikáról és a történelem.

Szűcs Balázs
Szűcs Balázs

Marketing Manager

Balázs 2014-ben csatlakozott az értékesítési csapathoz. A turizmusból, sales és marketing pozíciókban szerzett hazai és külföldi munka tapasztalatokkal felvértezve érkezett. A megújult Hungexpo piaci bevezetésének marketinges feladatait látja el. Angolul és németül beszél, szenvedélye az utazás és a természetjárás.

Albert Erzsébet
Albert Erzsébet

Értékesítési Manager – Nemzetközi kongresszusok

Erzsébet a Vendégrendezvények értékesítési managere, ezen belül a nemzetközi szövetségi kongresszusok tartoznak hozzá. A Hungexponál 1996-ban kezdett el dolgozni marketing osztályvezetőként, később a cég nemzetközi kapcsolatok managere volt, majd a privatizációt követően nemzetközi kongresszusok manager lett. A Hungexpo előtt az egyik legnagyobb magyar külkereskedelmi vállalatnál dolgozott 17 éven át promotion managerként, ahol többek között több száz kiállítási megjelenést szervezett a cég számára külföldön és belföldön egyaránt. Angolul és németül jól beszél. Nagy természet- és állatbarát, nagyon szeret kirándulni.