Vendégrendezvény értékesítési csapat

Member photo
Opitzer Ágnes

VENDÉGRENDEZVÉNY ÉRTÉKESÍTÉSI IGAZGATÓ

Ágnes 4 évnyi szállodaipari tapasztalatgyűjtés után 2010-ben lépett be értékesítőként a Hungexpo helyszínértékesítési részlegéhez. Részt vett az új üzletág kialakításában, az évek folyamán foglalkozott aktív és reaktív értékesítéssel, valamint projektvezetéssel is. Nagy szerepet vállalt abban, hogy a Francia székhelyű anyacégnél, a GL Events Venues-nél dolgozó kollégákkal kapcsolatot tartson, és szakmai eszmecseréket folytasson. 2018. júniusától tölti be az Üzletág vezetői pozíciót, ahol legfőbb feladata, hogy az értékesítési csapattal együtt a Hungexpo új infrastruktúráját bevezessék és pozicionálják a nemzetközi piacon.

Member photo
Lugosi Dorottya

VENDÉGRENDEZVÉNY ÜZLETÁG IGAZGATÓ – BELFÖLDI RENDEZVÉNYEK

Dorottya a belföldi vendégrendezvények üzletág igazgatója, 2012 óta erősíti a Hungexpo értékesítési csapatát. Legyen az konferencia, céges csapatépítő tréning, elegáns gálavacsora, kiállítás vagy termékbemutató, Dorottya a legkreatívabb ötletekkel segíti a tervezést. Korábban a beutaztatásban dolgozott, a MICE piacon a világ egyik vezető utaztató cégénél. Németül és angolul beszél, hobbija a természet és az állatok.

Member photo
Kiss-Bor Melinda

ÉRTÉKESÍTÉSI MANAGER – BELFÖLDI VENDÉGRENDEZVÉNYEK

Melinda az Egyesült Királyságban töltött 5 éves, valamint a hazai piac értékesítési területén szerzett munkatapasztalatai után, 2022-ben csatlakozott a vendégrendezvény értékesítési csapatához. Számára az igazi értéket a személyes kapcsolatok jelentik, ezért is választotta új kihívásként, hogy a Hungexpo belföldi rendezvények értékesítésében vegyen részt. Szabadidejében szeret utazni, fotózni, új élményekkel gazdagodni.

Member photo
Eisenbacher Luca

ÉRTÉKESÍTÉSI MANAGER – BELFÖLDI VENDÉGRENDEZVÉNYEK

Luca a Budapesti Metropolitan Egyetemen tanult, rendezvényszervezés specializáción, így gyakornokként kezdett a Hungexpo vendégrendezvény értékesítői csapatában. Gyakorlati ideje után motiváltan csatlakozott a belföldi értékesítő csapathoz, ahol igyekszik kihozni magából a maximumot és minél több tapasztalatot gyűjteni. Angolul beszél. Nagyon szeret utazni, érdekli a gasztronómia és imádja az állatokat.

Member photo
Erdei Adél

JUNIOR ÉRTÉKESÍTÉSI MANAGER – BELFÖLDI VENDÉGRENDEZVÉNYEK

Adél a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus-vendéglátás szakán végzett. A Protégé Mentorprogram díjazottjaként büszke a programban elért eredményekre, és továbbra is önkéntes alapon, toborzási vezetőként tevékenykedik. Pál Bianka mentoráltjaként elsőként indították el a filmstúdió értékesítést a Hungexpon, majd kis idő elteltével Adél csatlakozott a belföldi vendégrendezvény értékesítői csapatához. Szabadidejében szeret néptáncolni, utazni, illetve felfedezni a világ különféle kulturális és természeti csodáit. Adél szereti a kihívásokat, és mindig nyitott új tapasztalatokra.

Member photo
Szabó Anna

ÜZLETFEJLESZTÉSI IGAZGATÓ – NEMZETKÖZI RENDEZVÉNYEK

Anna 2022. májusában csatlakozott a Hungexpo vendégrendezvény csapatához. Anna számos nemzetközi tapasztalatra tett szert, miközben 13 évig Londonban élt, ahol a legnagyobb szállodákban különböző értékesítési munkakörökben dolgozott. A kisebb helyi ügyfelektől a nemzetközi nagyvállalatokig terjedő tapasztalatokkal a MICE iparág szakértőjévé vált. Tudja, hogy minden esemény egyedi, ezért mindig partner abban, hogy emlékezetes rendezvények jöjjenek létre közreműködésével.

Member photo
Kövesdi Zsolt

VENDÉGRENDEZVÉNY ÜZLETÁG IGAZGATÓ – NEMZETKÖZI RENDEZVÉNYEK

Member photo
Szabó Aliz

ÜZLETFEJLESZTÉSI MANAGER – NEMZETKÖZI SZÖVETSÉGI RENDEZVÉNYEK

Aliz a Hungexpo csapatának nemzetközi kapcsolatokért felelős szakértője. Több éves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén is. Ő felel a nemzetközi szövetségi rendezvények értékesítéséért. Aliz korábban az Egyesült Királyságban élt, és szeret utazni, valamint érdekli a politika és a történelem.

Member photo
Pribéli Rebeka

ÉRTÉKESÍTÉSI MANAGER – NEMZETKÖZI RENDEZVÉNYEK

Rebeka a Budapest Gazdasági egyetemen tanult, utazás-és rendezvényszervező specializáción. A szakmai gyakorlatát a Hungexpon töltötte, most a nemzetközi értékesítési csapatban dolgozik. Tanulmányait részben Olaszországban végezte, ezért angolul és olaszul is beszél. Szenvedélye az utazás és a különböző kultúrák megismerése.

Member photo
Hidvégi Vivien

ÉRTÉKESÍTÉSI MANAGER – NEMZETKÖZI RENDEZVÉNYEK

Vivien több éves turizmusban töltött szakmai tapasztalata után csatlakozott a Hungexpo vendégrendezvény értékesítői csapatához. Turizmus-vendéglátás szakon alapdiplomát, marketing szakon pedig mesterdiplomát szerzett. Többféle munkakörben is kipróbálta magát külföldön, majd turisztikai ügyintézőként dolgozott egy hazai szövetségnél. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni, új dolgokat tanulni és új kihívásokkal megbirkózni. Precízen, elhivatottan és kitartóan végzi munkáját. Angolul és spanyolul beszél, szenvedélye az utazás, a sportolás és az élményszerzés.

Member photo
Róth András

ÉRTÉKESÍTÉSI MANAGER - HUNGEXPO STUDIOS

Member photo
Békési Barbara

Marketing Manager

Member photo
Albert Erzsébet

ÉRTÉKESÍTÉSI MANAGER – NEMZETKÖZI KONGRESSZUSOK

Erzsébet a Vendégrendezvények értékesítési managere, ezen belül a nemzetközi szövetségi kongresszusok tartoznak hozzá. A Hungexponál 1996-ban kezdett el dolgozni marketing osztályvezetőként, később a cég nemzetközi kapcsolatok managere volt, majd a privatizációt követően nemzetközi kongresszusok manager lett. A Hungexpo előtt az egyik legnagyobb magyar külkereskedelmi vállalatnál dolgozott 17 éven át promotion managerként, ahol többek között több száz kiállítási megjelenést szervezett a cég számára külföldön és belföldön egyaránt. Angolul és németül jól beszél. Nagy természet- és állatbarát, nagyon szeret kirándulni.