Vendégrendezvény értékesítési csapat

Vendégrendezvény értékesítési csapat

Opitzer Ágnes
Opitzer Ágnes

Vendégrendezvény Értékesítési Igazgató

Ágnes 4 évnyi szállodaipari tapasztalatgyűjtés után 2010-ben lépett be értékesítőként a Hungexpo helyszínértékesítési részlegéhez. Részt vett az új üzletág kialakításában, az évek folyamán foglalkozott aktív és reaktív értékesítéssel, valamint projektvezetéssel is. Nagy szerepet vállalt abban, hogy a Francia székhelyű anyacégnél, a GL Events Venues-nél dolgozó kollégákkal kapcsolatot tartson, és szakmai eszmecseréket folytasson. 2018. júniusától tölti be az Üzletág vezetői pozíciót, ahol legfőbb feladata, hogy az értékesítési csapattal együtt a Hungexpo új infrastruktúráját bevezessék és pozicionálják a nemzetközi piacon.

Tikosné Pál Bianka
Tikosné Pál Bianka

Vendégrendezvény Értékesítési Igazgatóhelyettes

Bianka 2017-ben csatlakozott csapatunkhoz, korábban az Accor Hotel Senior MICE sales manager volt. Főbb feladatai közé az értékesítési stratégia megalkotása, a revenue management és az árazás tartozik. Jelentős szerepet vállalt az új kongresszusi központ piacravezetésében mind a belföldi, mind a nemzetközi piacon. Értékesítési igazgató helyettesként ellátja Ágnes feladatait, ameddig vissza nem tér a szülési szabadságáról. Mindenképp őt keresse új üzlet, szállodai vagy stratégiai együttműködés kapcsán.

 Lugosi Dorottya
Lugosi Dorottya

Értékesítési Manager – Belföldi rendezvények

Dorottya a hazai vendégrendezvények értékesítési managere, 2012 óta erősíti a Hungexpo értékesítési csapatát. Legyen az konferencia, céges csapatépítő tréning, elegáns gálavacsora, kiállítás vagy termékbemutató, Dorottya a legkreatívabb ötletekkel segíti a tervezést. Korábban a beutaztatásban dolgozott, a MICE piacon a világ egyik vezető utaztató cégénél. Németül és angolul beszél, hobbija a természet és az állatok.

Metyovinyi Zsaklin
Metyovinyi Zsaklin

Értékesítési Asszisztens

Zsaklin 2017-ben gyakornokként csatlakozott a vendégrendezvény értékesítési csapathoz. Gyakornoki idejének lejárta óta a belföldi rendezvények értékesítésében segédkezik, mint értékesíti asszisztens. Angolul és egy kicsit olaszul beszél. Szabadidejében szeret kirándulni, valamint érdekli a lakberendezés.

Szűcs Balázs
Szűcs Balázs

Értékesítési és Marketing Manager

Balázs 2014-ben csatlakozott az értékesítési csapathoz. A turizmusból, sales és marketing pozíciókban szerzett hazai és külföldi munka tapasztalatokkal felvértezve érkezett. Nemzetközi értékesítőként elsősorban szövetségi ügyfelekkel dolgozik valamint marketingesként a megújuló helyszín piaci bevezetését szervezi. Angolul és németül beszél, szenvedélye az utazás és a természetjárás.

Németh Viktória
Németh Viktória

Értékesítési Manager – Nemzetközi rendezvények

Viktória 2017 áprilisában csatlakozott a nemzetközi rendezvények csapatához, először projektvezetői pozícióban, majd 2018 júniusától értékesítőként folytatva munkáját főként UK és US célpiacokon. Előtte Londonban dolgozott az Accor szállodaláncnál, mint Events Executive, ahol nemzetközi tapasztalatokra tett szert a rendezvény és szállodaiparban. Folyékonyan beszél angolul, valamint tanult németül is. Szabadidejében szeret futni, illetve családjával és barátaival együtt kikapcsolódni.

Tóth Dóra
Tóth Dóra

Értékesítési Manager – Nemzetközi rendezvények

Dóra 2018 márciusában csatlakozott a Hungexpo vendégrendezvények csapatához, mint reaktív értékesítési manager. Előtte az utazásszervezésben szerzett tapasztalatot, irodavezető, értékesítő és referensi munkakörökben. Jelenleg főként a bejövő ajánlatkérések megválaszolásával foglalkozik és a proaktív értékesítési munkálatokat segíti. Jól beszél angolul és az olasz nyelv sem áll távol tőle. A jövőben tervezi, hogy franciát tanul. Szabadidejében szeret olvasni, utazni, kikapcsolódni a családjával és a barátaival, valamint imádja az állatokat.

Albert Erzsébet
Albert Erzsébet

Értékesítési Manager – Nemzetközi kongresszusok

Erzsébet a Vendégrendezvények értékesítési managere, ezen belül a nemzetközi szövetségi kongresszusok tartoznak hozzá. A Hungexponál 1996-ban kezdett el dolgozni marketing osztályvezetőként, később a cég nemzetközi kapcsolatok managere volt, majd a privatizációt követően nemzetközi kongresszusok manager lett. A Hungexpo előtt az egyik legnagyobb magyar külkereskedelmi vállalatnál dolgozott 17 éven át promotion managerként, ahol többek között több száz kiállítási megjelenést szervezett a cég számára külföldön és belföldön egyaránt. Angolul és németül jól beszél. Nagy természet- és állatbarát, nagyon szeret kirándulni.