Vendégrendezvény értékesítési csapat
Vendégrendezvény értékesítési csapat

Vendégrendezvény értékesítési csapat

Opitzer Ágnes
Opitzer Ágnes

Vendégrendezvény Értékesítési Igazgató

Ágnes 4 évnyi szállodaipari tapasztalatgyűjtés után 2010-ben lépett be értékesítőként a Hungexpo helyszínértékesítési részlegéhez. Részt vett az új üzletág kialakításában, az évek folyamán foglalkozott aktív és reaktív értékesítéssel, valamint projektvezetéssel is. Nagy szerepet vállalt abban, hogy a Francia székhelyű anyacégnél, a GL Events Venues-nél dolgozó kollégákkal kapcsolatot tartson, és szakmai eszmecseréket folytasson. 2018. júniusától tölti be az Üzletág vezetői pozíciót, ahol legfőbb feladata, hogy az értékesítési csapattal együtt a Hungexpo új infrastruktúráját bevezessék és pozicionálják a nemzetközi piacon.

Tikosné Pál Bianka
Tikosné Pál Bianka

Vendégrendezvény Értékesítési Igazgatóhelyettes

Bianka 2017-ben csatlakozott csapatunkhoz, korábban az Accor Hotel Senior MICE sales manager volt. Főbb feladatai közé az értékesítési stratégia megalkotása, a revenue management és az árazás tartozik. Jelentős szerepet vállalt az új kongresszusi központ piacravezetésében mind a belföldi, mind a nemzetközi piacon. Értékesítési igazgató helyettesként ellátja Ágnes feladatait, ameddig vissza nem tér a szülési szabadságáról. Mindenképp őt keresse új üzlet, szállodai vagy stratégiai együttműködés kapcsán.

 Lugosi Dorottya
Lugosi Dorottya

Értékesítési Manager – Belföldi rendezvények

Dorottya a hazai vendégrendezvények értékesítési managere, 2012 óta erősíti a Hungexpo értékesítési csapatát. Legyen az konferencia, céges csapatépítő tréning, elegáns gálavacsora, kiállítás vagy termékbemutató, Dorottya a legkreatívabb ötletekkel segíti a tervezést. Korábban a beutaztatásban dolgozott, a MICE piacon a világ egyik vezető utaztató cégénél. Németül és angolul beszél, hobbija a természet és az állatok.

Metyovinyi Zsaklin
Metyovinyi Zsaklin

Értékesítési Asszisztens

Zsaklin 2017-ben gyakornokként csatlakozott a vendégrendezvény értékesítési csapathoz. Gyakornoki idejének lejárta óta a belföldi rendezvények értékesítésében segédkezik, mint értékesíti asszisztens. Angolul és egy kicsit olaszul beszél. Szabadidejében szeret kirándulni, valamint érdekli a lakberendezés.

Szűcs Balázs
Szűcs Balázs

Marketing Manager

Balázs 2014-ben csatlakozott az értékesítési csapathoz. A turizmusból, sales és marketing pozíciókban szerzett hazai és külföldi munka tapasztalatokkal felvértezve érkezett. A megújult Hungexpo piaci bevezetésének marketinges feladatait látja el. Angolul és németül beszél, szenvedélye az utazás és a természetjárás.

Kiss-Bor Melinda
Kiss-Bor Melinda

Értékesítési Manager – Belföldi rendezvények

Melinda az Egyesült Királyságban töltött 5 éves, valamint a hazai piac értékesítési területén szerzett munkatapasztalatai után, 2022-ben csatlakozott a vendégrendezvény értékesítési csapatához. Számára az igazi értéket a személyes kapcsolatok jelentik, ezért is választotta új kihívásként, hogy a Hungexpo belföldi rendezvények értékesítésében vegyen részt. Szabadidejében szeret utazni, fotózni, új élményekkel gazdagodni.

Szabó Anna
Szabó Anna

Értékesítési Manager – Nemzetközi rendezvények

Anna 2022 májusában csatlakozott a Hungexpo vendégrendezvények csapatához, mint nemzetközi értékesítési manager.

Albert Erzsébet
Albert Erzsébet

Értékesítési Manager – Nemzetközi kongresszusok

Erzsébet a Vendégrendezvények értékesítési managere, ezen belül a nemzetközi szövetségi kongresszusok tartoznak hozzá. A Hungexponál 1996-ban kezdett el dolgozni marketing osztályvezetőként, később a cég nemzetközi kapcsolatok managere volt, majd a privatizációt követően nemzetközi kongresszusok manager lett. A Hungexpo előtt az egyik legnagyobb magyar külkereskedelmi vállalatnál dolgozott 17 éven át promotion managerként, ahol többek között több száz kiállítási megjelenést szervezett a cég számára külföldön és belföldön egyaránt. Angolul és németül jól beszél. Nagy természet- és állatbarát, nagyon szeret kirándulni.

Szabó Alíz
Szabó Alíz

Értékesítési Manager -Nemzetközi rendezvények