Vendégrendezvény értékesítési csapat

Vendégrendezvény értékesítési csapat

Opitzer Ágnes
Opitzer Ágnes

Vendégrendezvény Értékesítési Igazgató

Ágnes főleg a külföldi corporate vendégrendezvények projektmanagementjével foglalkozik, ő a fő kapcsolattartó az ügyfél felé miután a szerződés aláírásra került. Ágnes 2010 óta erősíti a Hungexpo csapatát, előtte a szállodaiparban szerzett tapasztalatot, mint bankett értékesítési manager, az Accor szállodaláncnál. Angolul és franciául beszél, valamint egy kicsit németül. Szabad idejét főleg családjával tölti.

 Lugosi Dorottya
Lugosi Dorottya

Értékesítési Manager – Belföldi rendezvények

Dorottya a hazai vendégrendezvények értékesítési managere, 2012 óta erősíti a Hungexpo értékesítési csapatát. Legyen az céges csapatépítő tréning, elegáns gálavacsora, filmforgatási helyszín vagy árubemutató, Dorottya a legkreatívabb ötletekkel segíti a tervezést. Korábban a beutaztatásban dolgozott, a MICE piacon a világ egyik vezető utaztató cégénél. Németül és angolul beszél, hobbija a természet és az állatok.

Szűcs Balázs
Szűcs Balázs

Értékesítési és Marketing Manager

Balázs 2014-ben csatlakozott az értékesítési csapathoz. A turizmusból, sales és marketing pozíciókban szerzett hazai és külföldi munka tapasztalatokkal felvértezve érkezett. Nemzetközi értékesítőként elsősorban szövetségi ügyfelekkel dolgozik valamint marketingesként a megújuló helyszín piaci bevezetését szervezi. Angolul és németül beszél, szenvedélye az utazás és a természetjárás.

Tikosné Pál Bianka
Tikosné Pál Bianka

Értékesítési Manager – Nemzetközi vállalati rendezvények

Bianka a nemzetközi corporate rendezvények értékesítésével foglalkozik a német, francia és Benelux piacokon, 2017 óta erősíti a Hungexpo csapatát. MPI tag. Korábban az Accor szállodaláncnál dolgozott mint MICE Sales Manager, ahol a turizmuson belül értékes kapcsolatokra és tapasztalatra tett szert. Angolul és németül beszél, szabadidejében pedig egy együttesben énekel és szeret koncertekre járni.

Tanárki Nikolett
Tanárki Nikolett

Projekt Manager-Nemzetközi Rendezvények

Nikolett 2016-ban csatlakozott a Hungexpo Vendégrendezvény értékesítési csapatához, nemzetközi rendezvények projekt menedzselésével foglalkozik. Korábban egy külföldi tour operator cég magyarországi irodájában szerzett tapasztalatot, mint Sales Manager, valamint több évet töltött el nagy létszámú, ifjúsági- és sportrendezvények szervezésében. Angolul és kicsit németül beszél, a jövőben pedig a francia nyelv elsajátítását tervezi. Szabadidejét legszívesebben barátaival és családjával tölti vagy a művészetek iránti szenvedélyének áldoz.

Németh Viktória
Németh Viktória

Project Manager

Viktória 2017 április óta segíti a nemzetközi rendezvények csapat munkáját, projektvezetői pozícióban. Előtte Londonban dolgozott az Accor szállodaláncnál, mint Events Executive, ahol nemzetközi tapasztalatokra tett szert a rendezvény és szálloda piacon. Folyékonyan beszél angolul, valamint kicsit németül. Szabadidejében szeret futni, illetve családjával és barátaival együtt kikapcsolódni.

Tóth Dóra
Tóth Dóra

Értékesítési Manager – Nemzetközi rendezvények

Dóra 2018 márciusában csatlakozott a Hungexpo vendégrendezvények csapatához, mint reaktív értékesítési manager. Előtte az utazásszervezésben szerzett tapasztalatot, irodavezető, értékesítő és referensi munkakörökben. Jelenleg főként a bejövő ajánlatkérések megválaszolásával foglalkozik és a proaktív értékesítési munkálatokat segíti. Jól beszél angolul és az olasz nyelv sem áll távol tőle. A jövőben tervezi, hogy franciát tanul. Szabadidejében szeret olvasni, utazni, kikapcsolódni a családjával és a barátaival, valamint imádja az állatokat.