Referenciák

Referenciák

HAZAI VISSZATÉRŐ NAGYRENDEZVÉNYEINK

Educatio kiállítás
Évente, januárban, Látogatók: 55.000 fő, Kiállítók: 200 kiállító

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2022-ben 22. évfordulóját ünnepelte, és segítette a hallgatókat a továbbtanulással és egyéb képzési lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekben. 

Az évről évre egyre nagyobb látogatottságú rendezvény célja, hogy az adott időszakban, vagy az elkövetkező években érettségiző fiataloknak testközelből mutathassa be a felsőoktatási intézményeket, és egyéb továbbfejlődési alternatívákat. A szakkiállításon a hazai közel 50 egyetem mellett 17 ország továbbtanulási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők úgy, hogy az ottani oktatóktól, valamint a már ott tanuló hallgatóktól gyűjthetik be a fontos tudnivalókat.

AMTS Tuning Show Látogatók: 60.000 fő, Kiállítók: 250

2008-ban került megrendezésre első fővárosi rendezvényük a Hungexpon. Ebben az időben autó és motor kiállítás egyszerre zajlott, majd úgy kinőtte magát a rendezvény, hogy 2017-ben különvált a két kiállítás, és az AMTS először mutatkozott be 100% autós rendezvényként.

2022-ben, immáron 17 éve hihetetlen járműveket felvonultató autó show több mint százezer négyzetméteren, legalább 5 pavilonban, 17 ország több mint 250 kiállítójával és ezernél is több kiállított autókülönlegességével.

Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferencia és Fogászati Szakkiállítás
Évente, októberben Látogatók: 8.000 fő, Kiállítók: 200 stand, 350 márka

A Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferencia és Fogászati Szakkiállítás az Event Organizer Hungary Kft. szervezésében egy helyszínen, rendkívül sok lehetőséget kínált a szakmai igények kielégítésére. A három nap során a fogászat legaktuálisabb témáit felölelő programok foglalkoznak kutatásokkal, legkorszerűbb módszerek alkalmazásaival, új lehetőségeivel.

Az utóbbi 2 években az „A” pavilonban került megszervezésre a Dental World, így nagyobb területet biztosítva a kiállítók részére, ami majdnem 20.000 négyzetmétert jelent. 8000 fő látogatott el, akiket több mint 350 márka várta a legjobb ajánlataival és áraival több, mint 200 standon. Több száz tudományos előadás, nemzetközi workhopok, fogászati kongresszusok kerültek megrendezésre.

OMÉK – 60.000 fő Kétévente nyitja meg  kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár,az OMÉK, Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje széles kínálattal és még színesebb kiállítással várja  az érdeklődőket. Az OMÉK hagyományosan magas színvonalú szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozásoknak. Mint ilyen a nagyközönség számára is hitelesen képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar minden területének életét, rengeteg termék előállításának akár teljes folyamatát, az élelmiszerbiztonság fontosságát, és élelmiszer-lánc felépítését „a termőföldtől a fogyasztók tányérjáig”.

Szakma Sztár Fesztivál – 15.000 fő A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évente megrendezi a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve ezt az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV), melyek országos döntőjére „Szakma Sztár Fesztivál” elnevezéssel a Hungexpo Vásárközpont G és F pavilonjában kerül sor. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is − társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, „A jó szakma felér egy diplomával” szlogen jegyében.

Skills Hungary –10.000 fő  Hazánk az Országos Szakképzési Tanács javaslata és az oktatási miniszter döntése alapján jelentkezett a WorldSkills International szervezetbe és kezdetektől tagja a 2007-ben megalakult WorldSkills Europe szervezetének. A két szervezetben a magyar részvétel a SkillsHungary program keretében valósul meg. A Skills Hungary versenyen kikerült legjobbak jutnak tovább az európai (EuroSkills) és világversenyre (WorldSkills). A magyarországi válogató versenynek a Hungexpo pavilonjai adnak évente otthont.
 

Play IT 40-50.000 fő   A kétnapos rendezvény hazánk legnagyobb game showja. A látogatók kipróbálhatják a legújabb játékokat, az új generációs konzolokat; helyszíni versenyeken bizonyíthatják, hogy ők a legjobbak; előselejtezős versenyek döntőbe jutott csapatainak szurkolhatnak; exkluzív árakon vásárolhatnak a kihelyezett standokon, s nem utolsó sorban színvonalas, izgalmas előadások várják őket a színpadokon. 

Ponty Show 6.000 fő Hatalmas akciók, bemutatók, programok és sok-sok újdonság minden év novemberében a PontyShow-n. A helyszín a Hungexpo több, mint 6 000 négyzetméteres B pavilonja, ahol minden eddiginél nagyobb attrakciók és minden eddiginél több cég várja a látogatókat. A közel hetven kiállító száznál is több márkával és megannyi újdonsággal vonul fel a háromnapos horgász rendezvényen.

MondoCon  4.000 fő Manga, animáció, fantázia, játék. Erről szól az évente háromszor a Hungexpo területén megrendezésre kerülő ifjúsági rendezvény.

Nemzetközi rendezvényeink:

2021
Egy a Természettel- Vadászati és Természeti Világkiállítás
52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus
Planet 2021 Nemzetközi Fenntarthatósági Expo és Konferencia
Europai Kutyakiállítás

2019
ITU Telecom World kongresszus 4000pax
Asztalitenisz Világbajnokság 27000 versenyző és néző
ERA-EDTA orvoskongresszus 9000pax

2018
Euroskills 1000 versenyző, szakmai résztvevő, közel 100.000 néző, látogató
Pfizer Farma szeminárium 2000pax
ESC orvosi kongresszus 1500pax

2017
ISF World Seed Congress 2017
World of Coffee 2017
European Fishing Tackle Trade Exhibition 2017
ICT Proposers’ Day 2017

2016
AIA Insurance Gala 2016
KIA Pan-Euroepan Dealers Convention 2016
Bocuse d’Or Europe 2016

2015
ITU Telecom World 2015
1st Congress of joint European Neonatal Societies (jENS)

2014
Eurofinance: Cash and Treasury Management Konferencia (IC&TM)
Chemspec Europe Kiállítás