Bemutatkozás

Francia anyacégünk a GL Events, csakúgy, mint a Hungexpo, sok szálon kapcsolódik a minőségi gasztronómiához – a Bocuse d’Or szakácsverseny, vagy éppen a legnagyobb nemzetközi gasztro-tematikájú kiállítás a Sirha tulajdonosaként a cégcsoport kiemelt figyelmet fordít az ételek, italok és a szerviz minőségére.

A Hungexpo az ország elismerten elsőszámú kiállítás- és rendezvényszervező cége, több, mint 50 éve. A szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezésén túl, az elmúlt évtizedben jelentős nemzetközi tapasztalatot szereztünk kongresszusi, kulturális, sport, valamint üzleti rendezvény szervezésében és kivitelezésében is.

Minden eseménynek, legyen az kis vagy nagy létszámú, hazai vagy nemzetközi, fontos része a rendezvény jellegének megfelelő színvonalas vendéglátás. VIP események emlékezetes gasztronómiai élményei, több mint tízezer fős vendégsereg rugalmas kiszolgálása; kiállítási standok színvonalas vendéglátása, vagy éppen egy nemzetközi mega konferencia egy hetes teljes ellátása – mind része tapasztalatunknak és kínálatunknak.

A magyar tradíciók bemutatása, az innovatív konyha technológiák alkalmazása, a lokális és szezonális alapanyagok felhasználása és a fenntarthatóság elérése alvállalkozó partnereinkkel együtt a legfőbb céljaink kulináris szolgáltatásaink fejlesztésekor.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítás Központ, mint az ország legnagyobb rendezvényhelyszíne folyamatosan fejlődő, frissülő vendéglátó szolgáltatásaival – kávézók, grill büfék, food truck-ok, klasszikus étterem vagy éppen fiatalos és magas minőségű pop-up egységeink – várja a látogatókat.

A HUNGEXPO csapata szakértelemmel és örömmel áll rendelkezésére rendezvénye vendéglátása kapcsán.

Keressen minket bizalommal!

Kassai Péter
Senior F&B Manager
+36 30 642 1352
kassai.peter@hungexpo.hu