Bemutatkozás

EGYEDISÉG, FUNKCIONALITÁS, SZÉLES PORTFÓLIÓ

Akár exkluzív fogadást, gálavacsorát, nagy létszámú konferenciát vagy kisebb üzleti találkozót tervez, egyedi bútorainkkal segítünk valóra váltani elképzeléseit! 

A HUNGEXPO Zrt. rendezvénybútor üzletága széles kínálatával és óriási saját tulajdonú raktárkészletével lehetővé teszi partnereinek a legkülönfélébb rendezvények berendezését, legyen szó exkluzív, kislétszámú fogadásról, üzleti találkozóról, többezer fős konferenciáról, vagy akár gálavacsoráról az ország egész területén.

Csapatunk az elmúlt évtizedek hazai és nemzetközi tapasztalatai alapján, a napjainkban felmerülő piaci igények vizsgálatával építette fel bútor és eszközparkját.

Célunk, hogy hogy minden ügyfelünk megtalálja azt a bútort, eszközt és kiegészítőt, mely hozzájárul rendezvénye sikeréhez.

Hiszünk abban, hogy az egyedi külsővel rendelkező, praktikus és kiváló minőségű bútoraink erősíteni tudják minden rendezvény üzenetét és az innovatív külső harmonizál valamennyi rendezvényhelyszínnel.

A HUNGEXPO csapata szakértelemmel és örömmel áll rendelkezésére eseménye berendezése kapcsán – Keressen minket bizalommal!