Szolgáltatásaink

Rendezvényszervezés

360 fokos szolgáltatásunk mindent magába foglal, installációk építésétől kezdve, bútorok, technikai eszközök és személyzet biztosításán át, egészen a dekorációs és catering szolgáltatásig, ami szükséges lehet, hogy hozzájárulhassunk partnereink eseményeinek sikerességéhez.

Tovább

Rendezvénybútor

Kínálatunk sokszínűsége garantálja a legkülönfélébb rendezvények sikeres megrendezését, legyen szó exkluzív, kislétszámú fogadásról, üzleti találkozóról, többezer fős konferenciáról, vagy akár gálavacsoráról. Bútorkölcsönzést végző üzletágunk mindent örömmel biztosít partnereink részére az olyan alapvető eszközöktől kezdve, mint a bárasztalok- és székek, egészen a ritkaságszámba menő darabokig, mint a masszázságy vagy babzsák fotel.

Tovább

Rendezvénytechnika

Több évtizedes tapasztalatunkkal a legmagasabb színvonalú audiovizuális és rendezvény-technikai szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére az ország bármely pontján.

Tovább

Vendéglátás

VIP eseményektől kezdve, tízezer fős rendezvényeken át egészen a kiállítási standokig állunk partnereink rendelkezésére, alkalmi vagy folyamatos vendéglátással, kivételesen magas minőségben.

Tovább

Kiállítás kivitelezés

Szolgáltató partnereink segítségével teljeskörű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a tervezéstől a kivitelezésig, hogy megkönnyítsük ügyfeleink munkáját külföldön csakúgy, mint Magyarországon. Mindezt a legmagasabb igényeknek megfelelően, melyhez maximális megbízhatóságot garantálunk.

Tovább