Szolgáltatásaink

Dekoráció

Dekoráció

Egyedi, minőségi, akár teljes rendezvény koncepciók kidolgozása az utolsó részletig bel- és kültéren, az ország bármely pontján.

Tovább
Rendezvénybútor

Rendezvénybútor

Sokszínűség, exkluzív - kislétszámú fogadások, üzleti találkozók, több ezer fős konferenciák, vagy akár gálavacsorák. Az alap bútor kínálattól, mint bárasztalok- és székek, egészen a ritkaságszámba menő darabokig, mint a masszázságy vagy babzsák fotel.

Tovább
Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

360° fokos szolgáltatás, installációk építése, bútorok, technikai eszközök és személyzet biztosítása, dekoráció, catering szolgáltatás.

Tovább
Rendezvénytechnika

Rendezvénytechnika

Több évtizedes tapasztalatunkkal a legmagasabb színvonalú audiovizuális és rendezvény-technikai szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére az ország bármely pontján.

Tovább
Vendéglátás

Vendéglátás

VIP eseményektől kezdve, tízezer fős rendezvényeken át egészen a kiállítási standokig állunk partnereink rendelkezésére, alkalmi vagy folyamatos vendéglátással, kivételesen magas minőségben.

Tovább
Kiállítás kivitelezés

Kiállítás kivitelezés

Szolgáltató partnereink segítségével teljeskörű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a tervezéstől a kivitelezésig, hogy megkönnyítsük ügyfeleink munkáját külföldön csakúgy, mint Magyarországon. Mindezt a legmagasabb igényeknek megfelelően, melyhez maximális megbízhatóságot garantálunk.

Tovább