Karrier

Karrier a Hungexpo-nál

• Karrier Magyarország piacvezető kiállítás-szervező cégénél,
• Kiváló fejlődési lehetőség és karrierút,
• Vidám, dinamikus csapat,
• Izgalmas, komplex, változatos projektek, kreatív légkör

Minden esetben átnézzük a beérkezett önéletrajzokat, majd telefonos interjú keretében előszűrjük a jelentkezőket. A kiválasztott jelölteket ezután egy személyes interjú keretében hallgatjuk meg. Itt lehetősége nyílik a leendő munkavállalónak, hogy közelebbről megismerje az irodánkat, a cég dolgozóit és feltegye a kérdéseit. Ez után pozíciótól függően próbafeladatra vagy további körre kerülhet sor.

Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége, a francia GL Events csoport tagja. 50 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője.

A Hungexpo Zrt. tevékenysége két alappilléren áll. Egyrészt szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon. A saját szervezésű szakmai és nagyközönség kiállítások alatt, mind a kiállítók akvirálását, a marketing kommunikációt, a média megjelenéseket, a közönséggel való kapcsolattartást, műszaki-technikai feltételek biztosítását, illetve a rendezvény lebonyolítását és az ehhez kapcsolódó utómunkálatokat is a cég kollégái végzik.

A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő üzletága a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ – mint kiállítási és konferencia helyszín – kereskedelmi célú értékesítése. A HUNGEXPO kiváló helyszín tudományos konferenciák, kongresszusok és más nagyszabású nemzetközi rendezvények lebonyolítására, amelyek lehetnek akár kulturális, sport, politikai, valamint üzleti események is. Ezek az úgynevezett vendégrendezvények, amelyek számára a HUNGEXPO a megfelelő helyszínt biztosítja, illetve a szervező cég igényei szerint egyéb szolgáltatásokat is nyújt. Ezen a területen kiemelkedő fontosságú a széles nemzetközi kapcsolatrendszer kialakítása, fenntartása, a kiváló angol nyelvű kommunikáció, illetve a protokoll szabályok betartása.

Címünk: Budapest X. kerület, Albertirsai út 10. K épület

  • Irodánk egy 36 hektáros zöld ligetben található az Örs vezér tértől 5 percre. A rendezvényterület nagyságából adódóan irodánk nem a városközpontban van, mégis könnyen megközelíthető.
  • Autóval érkezőknek ingyenes parkolást biztosítunk.
  • Vonattal: Kőbánya-alsó vasútállomás 3 buszmegállónyira, Kőbánya-felső vasútállomás pedig 10 perc sétára van.
  • Az Örs vezér térről induló 10-es jelzésű busszal a menteidő 5 perc.
  • A Pillangó utcai megállótól 10 perc séta.
  • A Blaha Lujza térről induló 37-es villamossal a Pongrác úti lakótelep megállótól 4 perc séta.