• Karrier Magyarország piacvezető kiállítás-szervező cégénél,
• Kiváló fejlődési lehetőség és karrierút,
• Vidám, dinamikus csapat,
• Izgalmas, komplex, változatos projektek, kreatív légkör

Minden esetben átnézzük a beérkezett önéletrajzokat, majd telefonos interjú keretében előszűrjük a jelentkezőket. A kiválasztott jelölteket ezután egy személyes interjú keretében hallgatjuk meg. Itt lehetősége nyílik a leendő munkavállalónak, hogy közelebbről megismerje az irodánkat, a cég dolgozóit és feltegye a kérdéseit. Ez után pozíciótól függően próbafeladatra vagy további körre kerülhet sor.

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amely a 2021-es megújulás óta immár 21. századi környezetben várja a kiállítókat és látogatókat.

Az 1967-ben alapított Hungexpo a kezdetektől elkötelezetten és professzionálisan végzi szakkiállítások, vásárok, konferenciák szervezését. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás- és konferenciaszervezője. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területének és szolgáltatásainak kereskedelmi célú értékesítése a cég működésének másik fontos alappillére.

A Hungexpo 2005-ös privatizációja új fejezetet nyitott a cég életében. Az új tulajdonos, a francia GL events cégcsoport nemcsak a terület fejlesztését vállalta, hanem megnyitotta az utat olyan hatalmas nemzetközi konferenciák és kiállítások előtt, mint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kongresszusa, az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) éves közgyűlése, vagy a világ egyik legjelentősebb gasztronómia seregszemléjének, a Sirha-nak a megrendezése. 2016-ban és 2022-ben Budapest és a Hungexpo adott otthont a nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntőjének.

A 2021-ben zárult revitalizációs program eredményeképpen megújultak a Hungexpo pavilonjai, emellett két új kiállítási pavilon és egy világszínvonalú kongresszusi központ épült. A főváros és az ország egy minden igényt kielégítő, korszerű kiállítási és konferencia helyszínnel gazdagodott, amely tovább erősíti a Hungexpo piacvezető szerepét itthon és a régióban. Ganczer Gábor vezérigazgató a főváros kereskedelmi és turisztikai életében betöltött innovatív vezetői szerepének elismeréseként 2019-ben átvehette a Budapestért díjat.

A megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ európai színvonalú környezetet kínál a kiállítóknak, konferencia szervezőknek és a látogatóknak.

Címünk: Budapest X. kerület, Albertirsai út 10. K épület

  • Irodánk egy 36 hektáros zöld ligetben található az Örs vezér tértől 5 percre. A rendezvényterület nagyságából adódóan irodánk nem a városközpontban van, mégis könnyen megközelíthető.
  • Autóval érkezőknek ingyenes parkolást biztosítunk.
  • Vonattal: Kőbánya-alsó vasútállomás 3 buszmegállónyira, Kőbánya-felső vasútállomás pedig 10 perc sétára van.
  • Az Örs vezér térről induló 10-es jelzésű busszal a menteidő 5 perc.
  • A Pillangó utcai megállótól 10 perc séta.
  • A Blaha Lujza térről induló 37-es villamossal a Pongrác úti lakótelep megállótól 4 perc séta.

 

A HUNGEXPO az alábbi képzésekre nyerte el a támogatást:

– a képzések elnevezése és célja: 1. I Land – online készségfejlesztés 2. Hatékony konfliktuskezelés 3. Kiégés és stressz kezelése a gyakorlatban

– a szerződött támogatás összege:  11 306 875 Ft

– a képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.06.18.