Bemutatkozás

A HUNGEXPO Zrt. Magyarország legnagyobb kiállításszervezőjeként elkötelezett partnereinek legmagasabb színvonalú kiszolgálása iránt. Ennek érdekében számukra, a kiállítások szervezéséhez szorosabban kapcsolódva, 360 fokos szolgáltatást nyújt.

Szolgáltató partnereink folyamatosan közreműködnek nagyméretű kiállítások és rendezvények megvalósításában a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén, csakúgy, mint bel- és külföldön. Ennek köszönhetően jelentős tapasztalattal rendelkeznek mind a rendezvényszervezés, mind pedig a rendezvényen való részvétel során felmerülő igények legmagasabb színvonalon történő kielégítésében.

Amiért érdemes minket választani:

  • partnereink sok éves tapasztalata és kreativitása segíti az Önök elképzelésének megvalósítását
  • a kiállítások és rendezvények szervezőivel közösen nyújtunk teljeskörű szolgáltatást, mely megkönnyíti ügyfeleink munkáját
  • az összes alap- és kiegészítő szolgáltatás egyszerűen és gyorsan elérhető online kiállítói rendszerünkben, valamint a helyszínen lévő tervező és kivitelező partnereinknek köszönhetően
  • háttérkapacitásunk és változatos termékbázisunk megfelel legmagasabb igényeinek is
  • minőséget és maximális megbízhatóságot garantálunk versenyképes árakon

A HUNGEXPO csapata szakértelemmel és örömmel áll rendelkezésére kiállítás kivitelezési igényei kapcsán – Keressen minket bizalommal!