Kiállítások

A 3.800 – 20.000 m2 alapterületű, 7-12 méter belmagasságú komplett felszereltséggel ellátott kiállítótermeink teljes körű helyszíni kiállítási szolgáltatásokat nyújtanak, legyen szó akár egységstandos megjelenésről, akár egyedi tervezésű kiállítási standokról.

Hazai visszatérő kiállításaink

Educatio kiállítás
Évente, januárban Látogatók: 55.000 fő Kiállítók: 200 kiállító

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2022-ben 22. évfordulóját ünnepelte, és segítette a hallgatókat a továbbtanulással és egyéb képzési lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekben. 

Az évről évre egyre nagyobb látogatottságú rendezvény célja, hogy az adott időszakban, vagy az elkövetkező években érettségiző fiataloknak testközelből mutathassa be a felsőoktatási intézményeket, és egyéb továbbfejlődési alternatívákat. A szakkiállításon a hazai közel 50 egyetem mellett 17 ország továbbtanulási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők úgy, hogy az ottani oktatóktól, valamint a már ott tanuló hallgatóktól gyűjthetik be a fontos tudnivalókat.


AMTS Tuning Show
Látogatók: 60.000 fő Kiállítók: 250 kiállító

2008-ban került megrendezésre első fővárosi rendezvényük a Hungexpon. Ebben az időben autó és motor kiállítás egyszerre zajlott, majd úgy kinőtte magát a rendezvény, hogy 2017-ben különvált a két kiállítás, és az AMTS először mutatkozott be 100% autós rendezvényként.

2022-ben, immáron 17 éve hihetetlen járműveket felvonultató autó show több mint százezer négyzetméteren, legalább 5 pavilonban, 17 ország több mint 250 kiállítójával és ezernél is több kiállított autókülönlegességével.


Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferencia és Fogászati Szakkiállítás
Évente, októberben Látogatók: 8.000 fő Kiállítók: 200 stand, 350 márka

A Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferencia és Fogászati Szakkiállítás az Event Organizer Hungary Kft. szervezésében egy helyszínen, rendkívül sok lehetőséget kínált a szakmai igények kielégítésére. A három nap során a fogászat legaktuálisabb témáit felölelő programok foglalkoznak kutatásokkal, legkorszerűbb módszerek alkalmazásaival, új lehetőségeivel.

Az utóbbi 2 években az „A” pavilonban került megszervezésre a Dental World, így nagyobb területet biztosítva a kiállítók részére, ami majdnem 20.000 négyzetmétert jelent. 8000 fő látogatott el, akiket több mint 350 márka várta a legjobb ajánlataival és áraival több, mint 200 standon.


Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
Látogatók: 60.000 fő

Kétévente nyitja meg  kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, az OMÉK, Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje széles kínálattal és még színesebb kiállítással várja  az érdeklődőket. Az OMÉK hagyományosan magas színvonalú szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozásoknak. Mint ilyen a nagyközönség számára is hitelesen képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar minden területének életét, rengeteg termék előállításának akár teljes folyamatát, az élelmiszerbiztonság fontosságát, és élelmiszer-lánc felépítését „a termőföldtől a fogyasztók tányérjáig”.


AutoTech Future
Látogatók: 15.000 fő

A Bárdi Autó Zrt. által szervezett, Magyarország és Közép-Európa legnagyobb gépjárműalkatrész és autó kiállítás, vásár és konferencia rendezvényét 2023-ra immár negyedszerre rendezik meg, 2022-ben pedig összesen több, mint 15.000 érdeklődőt vonzott be a Hungexpo területére.


Esküvő Kiállítás
Látogatók: 5.000 fő

Magyarország legnagyobb esküvő kiállítását évente kétszer látjuk vendégül. A látogatók megismerhetik a közel 300 esküvői szolgáltató jobbnál jobb ajánlatait, legyen szó változatos menyasszonyi és vőlegényi ruhákról, karikagyűrűkről, fotósokról, dekorációs elemekről vagy akár esküvői tortákról.


Európai Kutyakiállítás
Látogatók: 10.000 fő/nap

A European Dog Show a világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítása, melyet évenként rendeznek meg Európa országaiban. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége (MEOESZ) által megvalósuló eseményen 2021-ben a Hungexpo területén 57 országból mintegy 16 ezer kutya vett részt. A rendezvényen a kutyakiállítással párhuzamosan kutyás programok, bemutatók is várják a látogatókat.


Ponty Show
Látogatók: 6.000 fő

Hatalmas akciók, bemutatók, programok és sok-sok újdonság minden év novemberében a Ponty Show-n. A helyszín a Hungexpo több, mint 6 000 négyzetméteres B pavilonja, ahol minden eddiginél nagyobb attrakciók és minden eddiginél több cég várja a látogatókat. A közel hetven kiállító száznál is több márkával és megannyi újdonsággal vonul fel a háromnapos horgász rendezvényen.