Egyéb rendezvények

Nagy tapasztalattal rendelkezünk elektronikus zenei rendezvények, táncfesztiválok, versenyek, maratonok, rajongói találkozók lebonyolításában.

Hazai visszatérő egyéb rendezvényeink

Skills Hungary
Látogatók:
10.000 fő

Hazánk az Országos Szakképzési Tanács javaslata és az oktatási miniszter döntése alapján jelentkezett a WorldSkills International szervezetbe és kezdetektől tagja a 2007-ben megalakult WorldSkills Europe szervezetének. A két szervezetben a magyar részvétel a SkillsHungary program keretében valósul meg. A Skills Hungary versenyen kikerült legjobbak jutnak tovább az európai (EuroSkills) és világversenyre (WorldSkills). A magyarországi válogató versenynek a Hungexpo pavilonjai adnak évente otthont.


Szakma Sztár Fesztivál
Látogatók:
15.000 fő

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évente megrendezi a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve ezt az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV), melyek országos döntőjére „Szakma Sztár Fesztivál” elnevezéssel a Hungexpoban kerül sor. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is − társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, „A jó szakma felér egy diplomával” szlogen jegyében.


Hyperspace
Látogatók:
5.000 fő

A régió egyik legnagyobb szezonindító techno eseménye már több, mint 25 éve nyitotta meg először kapuit az elektronikus zene iránt rajongók számára. Az évente egy alkalommal jelentkező rendezvénynek már többször is a Hungexpo biztosította a helyszínt. A másnap reggelig tartó bulin nem csak hazai, hanem külföldi előadók is fellépnek.


MondoCon
Látogatók:
4.000 fő

Manga, animáció, fantázia, játék. Erről szól az évente háromszor a Hungexpo területén megrendezésre kerülő ifjúsági rendezvény.


Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál

A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál az év első nagy futós eseménye, melyet minden év januárjában rendeznek meg. Az eseménynek a Hungexpo G pavilonja ad otthont, ahol többféle távban is lehet indulni, akár duóban vagy trióban is, így nem csak tapasztalt futóknak érdemes nevezni.