Kiállítói termékek, szolgáltatások, akciók - HUNGEXPO

Kiállítói termékek, szolgáltatások, akciók

Ablak-Szil-Ker / A pavilon 104F

23 év szakmai tapasztalattal és széles termékpalettával rendelkezünk.

A RAL szabvány szerinti beépítés során kiemelt hangsúlyt fektetünk az egyes alapanyaggyártók technológiai sorrendjének szigorú betartására.

Ügyfeleink igényeinek megismerése után több lehetőséget, javaslatot bemutatva segítjük a legideálisabb döntés meghozatalát, így az elkészült eredmény valóban tükrözi az Ügyfél elképzelését.

Accessium Ltd. / A pavilon 306E

10 éve fejlesztünk és gyártuk biztonságos, a világon elismert és többszörösen díjnyertes beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszereket. Mára kiegészültek vészkiürítési és egyéb az épület energiahatékonyságával és az automatikus üzemeltetésével kapcsolatos megoldásokkal. Felhő alapú rendszereink könnyen telepíthetőek és kezelhetőek, integrálhatóak más rendszerekkel, REST API interfészen keresztül.

Arkitech Advanced Construction Technologies  / A pavilon- 310E

Arkitech’s MF2500P fully automated production line

Arkitech’s MF2500P fully automated production line offers outstanding functionalities.

Modern production in LGS results in enormous advantages:

 • Fully automated production of all profile elements 
 • Significant material and weight reduction
 • Cost and time savings
 • Sustainability thanks to 100% recycling

Arkitech offers the complete package including software and machinery for LGS construction.

Aroma Home Kkt. / A pavilon 309E
Tetőterek gerendaközének hőszigetelése
AKCIÓ!

Tetőterek gerendaközeinek hőszigetelése külső vagy belső oldalról. Járható, hézagmentes padlásfödém szigetelések. Régi, beázó lapostetők hő- és vízszigetelése. Könnyűszerkezetes épületek hatékony szigetelése. 12 éve szigetelünk poliuretán habbal. Munkáinkra 10 év garanciát adunk. A kiállítás alatt akciós árunk: nettó 1650 Ft/cm/m2. 

Bezzegh Épületgépészeti Kft. / A pavilon 212A

Bezzegh nálunk mindent megtalál!

Legyen viszonteladói partnerünk, több tízezer termékkel kiszolgáljuk webshopját!

Magán személy? Nem probléma. Ha építkezik, felújít, kertet épít, vagy csak otthonát akarja varázslatosabbá tenni jöjjön el és látogasson meg bennünket 212A standon.

Egyedi kedvezményekkel, „construma” árakon meg is vásárolhatja a termékeinket!

Idén a következő márkák termékeivel készültünk:

 • Immergas – fűtési, hűtési megoldások
 • IMER, Senci, Montolit, Bisonte építőipari eszközök, gépek
 • Scheppach építőipari gépek
 • Hikoki, Milwaukee és Iskra szerszámgépek
 • Rothenberger szerszámok

Termék bemutatókkal, szerencsekerékkel készülünk a kilátogatóknak!

BOSTIK / A pavilion 213 E

Lion glue

BOSTIK bemutatja  egyedülálló, speciálisan módosított MS polimer alapú LION GLUE építőipari ragasztóját. Egykomponensű, tartósan rugalmas, sűrű ragasztó nehéz vagy erősen terhelt tárgyak rögzítésére minden helyzetben az építőiparban. Kiválók karbantartáshoz, javításhoz, építéshez és összeszereléshez otthon és ipari területen is. Használhatók mindenhol, ahol erős, vízálló és rugalmas kötésre van szükség.

BOSTIK / A pavilion 213 E

FixPro Turbo +

BOSTIK bemutatja a Turbo+ szerelőp és ragasztóhabját egy gyors és erős poliuretán hab és ragasztó termék. Ajánlott ablak- és ajtókeretek felszerelésére, hézagkitöltésre, valamint panelek és táblák, díszítőelemek ragasztására.

A leghatékonyabb munkavégzés érdekében hoztuk létre az ideális, 60 másodperces habfelhordási és 60 másodperces ragasztási időt.

Minden évszakra alkalmas formulája -10°C és +40°C közötti hőmérsékleten történő alkalmazást tesz lehetővé.

Bott Hungária Kft. / A pavilon 201A

BOSTIK / A pavilion 213 E

Seal&Block range

A Bostik termékek vezető vízszigetelési megoldásokat jelentenek az építőipar számára. Hibrid vízszigetelő termékek széles választékával büszkélkedhetünk a belső terek, az épületek külső vízszigetelésére szolgáló bitumen- és cementalapú termékek, valamint a tető vízszigetelésére tervezett termékek széles választékával.

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara / A pavilon 104G

A BKIK idén a szakember utánpótlásra, pályaorientációs tevékenységének és felnőttképzési programjainak bemutatására helyezi a hangsúlyt. A pályaválasztás előtt állókat ön- és szakmaismereti interaktív játékokkal, tesztekkel várjuk. A targonca szimulátor és az interaktív villanyszerelési kapcsolótábla mellett kamarai alapszolgáltatásokkal, építőipari regisztrációval, tagvállalkozásainkkal is várjuk az érdeklődőket.

Building Products Kft. / A pavilon 307E
ELEVATE – Lapostető vízszigetelési rendszerek
AKCIÓ!

Új lapostető vízszigetelését tervezi? Régi tetőjét felújítaná?
Ehhez ideális megoldás a RubberCover EPDM gumilemez!
A gumilemez UV-álló, melyet egy rétegben a tető felülethez ragasztással kell rögzíteni speciális szerszám használata nélkül.
A kiállítás ideje alatt a standunkon regisztrált látogatóinknak 10% kedvezményt adunk az első rendelés végösszegéből.
A kedvezmény 1 évig érvényes.

Büttner Kft. / G pavilon 405H

3D fémnyomtatással létrehozott termékcsalád

A Büttner Kft. lenyűgöző bemutatóval rukkol elő a Construma kiállításon, ahol egyedülálló 3D fémnyomtatással létrehozott termékcsaládját debütálja. A különleges kollekcióban szereplő nyomtatott székek, asztalok és étkészletek organikus, természet ihlette designnal rendelkeznek, ahol az ipari fém elegánsan ötvöződik a természet kincseivel. A látogatók egyedi elképzeléseik alapján is megrendelhetik a termékeket. A dizájnelemek kiválóan illenek hotelek, éttermek és irodák díszítéséhez. Ez az innovatív termékcsalád új irányt mutat a bútordizájn terén.

BV Konyhák / H pavilon 103D

BV Konyhák fő tevékenysége, az egyedi konyhabútor gyártás és háztartási gépek forgalmazása. 2010-ben alakult és azóta modern bútorok egyedi tervezése és gyártása a fő csapásvonal. Kifejezetten modern és minimalista formákat képvisel, illetve erre szakosodott. 3D látványterv készítéstől a kivitelezésig.

A BV konyhák 103D standján egyik sikeres konyhabútor modelljük, lenyűgöző nemes fából készült egyedi belső rendezőkkel, Bora főzőlappal és egy tejesen felszerelt étkező is bemutatásra kerül.

A kiállítás ideje alatt az alapító tulajdonos, Bernát Viktor és csapata vár, minden olyan érdeklődőt, aki konyhabútor tervezés előtt áll.

C&D Clean Energy / D pavilon D44

C&D Clean Energy is affiliated with C&D Inc., the member company of C&D Group, a Fortune Global 500 enterprise. Leveraging our global presence through branch structures and logistics networks in major markets like the United States, Germany, France, Turkey, and Pakistan, we can offer a range of high-quality and reliable products on the power generation side, as well as energy storage solutions, complemented by comprehensive services to clients worldwide.

Csernay Ákos egyéni vállalkozó – ATWood bútor / H pavilon 103A

AKCIÓ

Egyedi, minőségi bútorok tervezését, kivitelezését vállaljuk, igény esetén lakberendező bevonásával.

Rendezze be velünk otthonát, maximálisan az Ön igényeire szabott bútorokkal.

3D bútor tervezés a helyszínen – Tervezzen velünk!

Kedvezmény: A standunknál regisztrált látogatóinknak 10% kedvezményt biztosítunk az első megrendelt bútor munkadíjából. (A kedvezmény 6 hónapon belül vehető igénybe.)

Csőre Bútor Kft. / H pavilon 304C stand

Sokat gondolkodtunk, hogy hogyan tudnánk vissza is adni valamit.

Arra jutottunk, hogy a konyhát, amelyet Budapestre viszünk a 12. Otthonteremtési szakkiállításra licitre bocsátunk 1 forinttól és a befolyt összegből a Vesebetegek Vas Megyei Egyesületét támogatjuk.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Bors és Horváth Bútorkellékek szaküzlet csapata, akik biztosítják a vasalatokat.

Facebook oldalunkon indul a licit 04.10-én azaz holnap, amikor is jövünk a többi információval!

Davis Fabrics / G pavilon 505B

We are a global partner in the furniture fabrics industry, since 1995. The heart of the company is based in Poland, with its branches all over the world.

The primary focus is to support and inspire our partners. To ensure the highest standards, our fabrics are certified and always compliant with standards. Our brands are DAVIS HOME with its home accesories and DAVIS LAB, which is an accredited laboratorie and offers textiles tests among the furniture fabrics industry.

Deltako s.r.o / G pavilon 204D

DELTAKO – A meleggel átölelt otthon – egy segítő társ, hogy a kandallót az életünk végéig élvezhessük.

Kandallók gyártása és kivitelezése az Ön álmaira szabva, akár individuális méretekben!

DIEGO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. / G pavilon, 304B

A DIEGO idei kínálatában számos újdonságot fedezhetünk fel. A megszokott termékkollekció mellett (mint laminált és vízálló padlók, szőnyegek, padlószőnyegek, tapéták és függönyök) az idei évben bekerültek a kínálatba a kerti bútorok, a WPC teraszburkolatok, valamint a kültéri zöld dekorációk. Szintén újdonság a beltéri ajtó választék, mely egyelőre a kiemelt DIEGO áruházakban elérhető. diego.hu

Digitop Kft. / A pavilon 106H

AKCIÓ

Cégünk lakó-és kereskedelmi épületek, valamint ipari létesítmények épületautomatizálásával foglalkozik. A Loxone Gold partnerei vagyunk, és az idei Construma kiállításon 15% kedvezményt adunk a 30 napon belül megrendelt és kifizetett teljes projekt árából (termékek és szolgáltatások). A kiállítás ideje alatt megtervezzük okosotthonát, amennyiben magával hozza a terveket (gépészeti-és villamos tervek) és az alaprajzot.

Domotrend Lakberendezés / G pavilon 305A

Cégünk, mint családi vállalkozás, 2010-ben alakult Budapest belvárosában. Elsősorban exkluzív tapéták, falburkolatok, függöny-, és dekoranyagok, bútorok és egyedi bútorok, karnisok és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

Végig kísérjük ügyfeleink elképzeléseit a megrendeléstől egészen a megvalósulásig. Célunk, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk, mely a megrendelőink igényeit teljeskörűen, a legmagasabb színvonalon elégíti ki, ezért a kezdetektől fogva olyan beszállító partnerekkel való együttműködésre törekszünk, akik mind termékeik, mind pedig szolgáltatásaik terén magas minőséget képviselnek.

Bemutatjuk 2024 legújabb kollekcióit! Várunk mindenkit szeretettel, aki egyedi igénye és elképzelése alapján szeretné lakóhelyét igazi otthonná alakítani.

DualGlass Kft. / G pavilon 202A

Egyedi üvegtermékek

AKCIÓ

„A Dual Glass Kft. egyedi üvegtermékek gyártására specializálódott: fő profiljuk az egyedi üvegfalrendszerek, zuhanykabinok, üvegkorlátok és fémszerkezetek tervezése és kivitelezése.
A kiállítás időtartama alatt a helyszínen leadott rendelések mindegyikére 10% kedvezményt biztosítanak, amennyiben az ajánlat 10 napon belül elfogadásra kerül.  További információk: www.dualglass.hu

Edilteco Spa / A pavilon 311F

EPS és cement alapú könnyűbeton padlókiegyenlítők és hőszigetelő vakolatok készítéséhez

Az Edilteco már több mint 40 éve fejleszti az EPS (tiszta vagy újrahasznosított) és cement alapú könnyűbetont padlókiegyenlítők és hőszigetelő vakolatok készítéséhez. A termékek előrecsomagolt, azonnal használható zsákokban érkeznek, mindössze 110 kg/m3-től! Magas minőségű termékek kényelmet és biztonságot nyújtanak az épületekben: hő- és hangszigetelés, passzív tűzvédelem és szerkezetek könnyítése.

ENERGO INVESTMENT Kft. /D pavilon D58

Napelemtelepítő vagy? Vagy épp alternatív hűtési-fűtési megoldást keresel otthonodba? Keress minket, legyél viszonteladó vagy telepítő partnerünk, regisztráljon standunkon extra árakért!

Standunkon megtalálhatod a legnagyobb márkák napelemes rendszereit, hőszivattyúit és klímáit, szakértőink válaszolnak minden kérdésedre, vagy kérhetsz tanácsadást is!

Miért érdemes minket választani?

 • Műszaki képzések
 • Ha elakadtál, mérnöki támogatást nyújtunk
 • Igénybejelentések és grafikus tetőtervek készítése

Eurokomax Kft. / A pavilon 207J

Betonozás, burkolatvágás, szigetelés

AKCIÓ

Betonozás? Burkolatvágás? Szigetelés? Nálunk mindenhez talál készüléket! Akkora DR. SCHULZE betoncsiszoló gépeket láthat standunkon, mint még soha! A helyszínen, pedig 10%-os kedvezményt biztosítunk, amely akár fél milliós megtakarítást jelenthet! 

Nézzen szét széles termékválasztékunkban! 

www.eurokomax.hu

FAMASZ Faablakgyártók Magyarországi Szövetsége / A szabad terület PSZ8

A FAMASZ azzal a céllal alakult, hogy a hazai faablakgyártók termékeinek piaci szereplését, a fából készült ablakok ismertségét és elismertségét növelje.

Az ablakvalasztas.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy segítséget tudjunk nyújtani a számotokra legmegfelelőbb ablak kiválasztásában.

Gyertek a standunkra es vegyetek részt nyereményjátékunkban! 

Készítsetek egy fotót a FAMASZ standján elhelyezett installációval, töltsétek fel az ablakvalasztas.hu Facebook oldalára, kövessétek be az oldalt az automatikus Construma kedvezményekért és vegyetek részt a napi sorsolásban, ahol értékes nyereményekhez juthattok!

Fiber Solutions Kft. / A pavilon 309H

Bazaltszál-erősítésű kompozit (BFRP) anyagok

A Fiber Solutions Kft. bazaltszál-erősítésű kompozit (BFRP) anyagokat forgalmaz a betonacél kiváltására, a betonszerkezetek korróziómentes megerősítésére.

A korróziómentes BFRP anyagok kétszer erősebbek, mint a betonacél, de 70%-kal könnyebbek, így alacsonyabbak a szállítási költségek.

Termékeink között a kisebb átmérőjű betonhálók és a nagyobb átmérőjű rudak is megtalálhatók.

www.fibersolutions.hu

Gino Spa Kft. / G pavilon 101

Cégünk kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik az amerikai jakuzzik terén, hiszen több mint 200 különböző modellt importáltunk.

Az értékesítés, javítás és szerelés során szerzett szakmai tapasztalataink arra ösztönöztek, hogy saját, magyar gyártású jakuzzikat hozzunk létre. Ezek a magyar gyártmányú jakuzzik az amerikai szabványoknak megfelelő kiváló minőséget képviselik.

A különböző márkák és modellek javítása során kialakítottunk innovatív gyártási és szerelési technikákat, amelyek révén a Gino Spa Kft. mára egy folyamatosan fejlődő magyar jakuzzi gyártó cég.

Küldetésünk, hogy minőségi, megbízható és magyar gyártói garanciával, szervízháttérrel biztosítsuk vásárlóink elégedettségét!
https://ginospa.hu/

Global Solar & Therm Kft. / A pavilon 314F

AKCIÓ

A Global Solar & Therm Kft. napelemes rendszerek értékesítésével, tervezésével engedélyezésével, komplett kivitelezésével foglalkozik. A napelemes rendszereket kulcsrakészen adjuk át. Az engedélyeztetéssel járó teljes ügyintézést átvállaljuk, ha szükséges a banki hitel ügyintézést és az ehhez szükséges pályázatírást is megcsináljuk.

Green Clean Kft. / G pavilon 302D

Brabantia termékek

Idei évben először nyílik lehetőségünk az érdeklődők felé prezentálni a Brabantia termékeit. A holland márkát évtizedek óta a megbízhatóság és stílus jellemzi. Konyhai eszközök, hulladékgyűjtők, szennyestárolók, fürdőszobai kiegészítők – minden termékük a funkcionalitás és dizájn tökéletes egyensúlyát hozza. A Brabantia termékeivel az otthona nemcsak rendezett lesz, hanem esztétikusan is kifinomult.

Green Team Kft. /  A  pavilon 111I

„…építs be BIZTONSÁGOT, legyen beépített BIZTONSÁGOD…”

V.e.F.
Vízelfolyás Figyelő
V.e.F. egy olyan VÍZ BIZTONSÁGI eszköz, ami a csőtörést, vízelfolyást azonnal jelzi, internet kapcsolat esetén E-mail-t értesítést küld! Amennyiben további BIZTONSÁGOT szeretnénk, lehetőség van az E-mail értesítés után, a vízvezeték azonnali lezárására.
A lezárást, 12 V-os szerkezet végzi, golyós csap beiktatásával. 
telefonos App segítségével. 
www.green2001.hu

GS Energy / D pavilon D45

GS ENERGY is a high-tech company specializes in inverters, residential and commercial energy storage systems, and EV chargers. We provide integrated smart energy solutions and have expertise in power electronics, algorithms, BMS, PCS, EMS, AI. We have a global presence with branches worldwide, aiming to serve customers with green energy solutions through quality, innovation, and collaboration.

Home Concept Lakberendezési Kft. / G pavilon 405G

A Home Concept Bútorszalon az „affordable luxury-t”, azaz elérhető luxust képviseli, köztük olyan neves gyártókkal, mint a Gala Collezione, SEDIT Italia, vagy Richmond Interiors. A több, mint 20 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás állandó kínálatában a mintegy 100 neves bútorgyártó cég termékei mellett a különböző lakáskiegészítők is nagy hangsúlyt kapnak, melyekből a budaörsi és győri bemutatótermekben kaphatunk ízelítőt.

Hydropool Hungária Kft. / G pavilon 201B

Megújult Hydropool Öntisztító Masszázsmedencék a Construmán!

Látogasson meg minket a G pavilon 201B standján, és ismerje meg a megújult Öntisztító Masszázsmedencéinket. Új, még kényelmesebb kialakítás, időtálló, elegáns burkolatok és a Hydropool eddigi leghatékonyabb öntisztító technológiája várja. 

Medencéinket Mányoki Attila világhírű hosszútávúszó és Pecz Réka többszörös magyar bajnok úszó mutatja be a kiállításon. 

HSG Consulting Kft. / G pavilon 403/A, 403/B


Fedezze fel az innováció és energiahatékonyság találkozását az új SPC burkolat rendszerrel! Különleges látvány és funkcionalitás jellemzi, köszönhetően az SPC alapanyagnak, mely kiváló kopásállóságot és kényelmet biztosít. Ideális megoldás elektromos padlófűtéshez, gyors és egyszerű telepítéssel. Széles designválaszték és 20 éves garancia teszi teljessé az otthoni komfortot. Ne maradjon le az energiatakarékos kényelemről és eleganciáról, válassza az SPC burkolat rendszert!

Hunter Industries  / A pavilion 112K

A Hunter Industries egy globális, családi tulajdonban lévő öntözési és világítástechnikai megoldásokat gyártó cég. A kaliforniai San Marcosban található székhellyel, 1981 óta több ezer terméket kínálunk, beleértve a víz- és energiahatékony megoldások teljes spektrumát lakossági, kereskedelmi és mezőgazdasági alkalmazásokhoz.

iKont Kft. / A pavilon 104F

Az iKont intelligens konténer beléptető és eszköztároló rendszere azért készült, hogy használatával biztonságban tudhassuk az építkezéshez használt eszközöket és szerszámokat. Látogasson el standunkra és próbálja ki az iKont boxok egyikét, melyek lehetővé teszik a szerszámok biztonságos tárolását és ez alkalommal értékes ajándékokat rejtenek magukban!

Innowatt ’22 Kft. / A pavilon 101F

Innowatt Heating Module

Kisméretű fűtő berendezésünket szeretnénk bemutatni, mely alternatívát kínál a gázkazánok és hőszivattyúk között. Termékünk elsősorban mérete és technológiája miatt tűnik ki a sorból. Legkisebb fűtőmodulunk Rubik-kocka méretű, azonban legnagyobb termékünk sem nagyobb, mint egy átlagos cipősdoboz, mégis képes melegen tartani az Ön otthonát. Látogasson el standunkra, ahol kedvezménnyel rendelheti meg termékünket, melyhez 10 év cseregaranciát biztosítunk. 

JÓRI és Társa Kft. / G pavilon 404A

Fedezze fel az R-Tek korszakalkotó megoldását a beltéri burkolatok piacán. Extra terhelhetőség mégis rendelkezik a melegburkolat összes előnyével, akár meglévő burkolatra is telepíthető bontás nélkül, sőt, költözéskor felszedhető és újra rakható. Ideális raktár- és gyártócsarnok, iroda, kereskedelmi üzlet, bevásárló központ, oktatási és sportlétesítmény burkolásához egyaránt. Ismerje meg széles design választékunkat, az R-Tek különleges világát! Itt nem csak vásárol, hanem befektet!

Kandallósbolt / G pavion, 205C stand

Szöveg: Az előző években is igyekeztünk különleges kerámia kályhákkal kedveskedni a látogatóknak. Az idén egy újabb gyöngyszemet is megmutatunk. Cégünk fennállása óta elkötelezett a fa és pelletfűtés mellett. A standunkon megmutatjuk mindkettőt. Szívesen állunk a  kérdéseik kereszttűzébe.

Mindemellett megismertetjük a látogatókkal a tűzálló kandallóburkolat építő Grenaisol lapokkal. Melyből biztonságosan, gyorsan építhető kandalló burkolat.

Két-KATA Kft. / A pavilon 11D

A TECHline robotfűnyírói azok számára készültek, akiknek fontos a nagy vágási teljesítmény, a magas szintű innováció, a minőségi anyagok és a dizájn. Legyen szó kiskertről vagy akár 80.000m2-es füves felületről, széles portfóliónk gépeinek ez sem okoz gondot, melyek típusuktól függően műholdas vezérlésű (RTK), határolóvezetékes és vezeték nélküli változatban érhetőek el. Kizárólagos importőr a Két-KATA Kft.

Két Kör Kft. / A pavilon 310A

„A Két Kör Kft. idén is több újdonsággal jelenik meg a kiállításon, mint például az SPRSUN formabontó, R290-es hőszivattyúja, vagy a Ferroli SW-T, amely társasházi lakásokra lett kitalálva. Termékeinket tekintve a legérdekesebbek közé tartozik a SIME Uniqa Revolution hőszivattyús gázkazán, amely lehetővé teszi a régi turbós készülékek cseréjét kéményátalakítás és kondenzvíz elvezetése nélkül. Ajánljuk továbbá a WITA legújabb PWM-es keringető szivattyúit is.”

Keno-Energy Kft. / D pavilon D13KENO-HOME Együtt tervezzük jövőjét!

A KENO Home a csoportunk alapgondolataira építve, az értékek és a fenntartható építéssel kapcsolatos megoldások miatt jött létre. Házaink előregyártott házként készülnek a gyártóüzemben. Minden házban van hőszivattyú, padlófűtés, hővisszanyerős szellőztető rendszer, napelemes rendszer és egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, az úgynevezett „Smart Home”.CLT technológiával készült moduláris ház, megújuló energia és SmartHome rendszerrel.Kulcsrakészen akár 6 hónap alatt!

KERAMIX Kft. / A pavilon 104F

Cégünk az egyedi igények kielégítésére specializálódva a standard LED Panelek gyártásán kívül egyedi formavilággal és egyedi elektronikával rendelkező „formatervezett”  LED lámpák és világító tükrök  gyártásával  foglakozik. Az egyedi LED-Panelek elsősorban dekorációs célt szolgálnak, ezért a legtöbb esetben valamilyen áttetsző struktúrált anyag háttér világítása, de lehet a természetes fényt imitáló vakablak vagy felül világító. LED Paneleinket tudjuk „Antibakteriális” felülettel is gyártani, mely egy speciális bevonatnak és a technológiának köszönhetően sterilizálja a levegőt.”

Komoder Kft. / G pavilon 205B

Komoder Masszázsfotelek

Fedezze fel a luxust a Construma kiállításon! Merüljön el a Komoder Masszázsfotelek legújabb modelljeinek világában és élvezze a csúcstechnológiás kényeztetést! Tesztelje az új japán gyártású modelleket, válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, és élvezze az egyedi masszázsélményt, amit csak a Komoder kínálhat. Ne maradjon le erről az izgalmas lehetőségről! 
Látogasson el a G pavilon 205B  standunkhoz, és tapasztalja meg az igazi masszázs örömét! 

Konyha Möbel Kft. / H pavilon 202B

Color Naturalis bútorok

Color Naturalis bútorok, ahol találkozik a praktikum, a design és a harmónia!

Stílusosan és praktikusan megtervezett modern és klasszikus konyhabútorok, különleges megoldásokban gazdag nappali, előszoba, hálószoba összeállítások az Ön igényeire szabva. Mi megtervezzük, legyártjuk és beszereljük bútorait!

Látogasson el standunkra és tekintse meg választékunkat!

KRAUSE Kft. / A pavilon 313I
STABILO létrák új változatai

A különösen nagy terhelésekhez a KRAUSE most három új létramodellt kínál a STABILO termékcsaládon belül, amelyek 225 kg-os terhelésre vannak tesztelve. A megerősített létrák egy vagy két oldalon járható, illetve támasztólétrákként kaphatók. A piacon már jól bevált STABILO létrák új változatai kialakításuknak köszönhetően még nagyobb terhelést is kibírnak. Az egy oldalon járható létrák ezen változatát 40 százalékkal magasabb kapaszkodókerettel is felszerelték.

Kstar / D pavilon D65

KSTAR BluePulse Series is an all-in-one C&I ESS, modeled as KAC50DP-BC100DE and KAC125D-BC233DE. Powered by CATL battery cells, the product outshines competitors with exceptional safety, efficiency, and flexibility. Catering to a wide range of C&I applications, it suits both on-grid and off-grid scenarios. Users can efficiently manage energy storage, achieving cost-effective power independence.

LUX Stúdió / G pavilon 204A
Philips Hue okosvilágítási rendszer

A Philips Hue okosvilágítási rendszerrel otthonában megteremtheti a tökéletes világítást minden alkalomhoz.Lámpáit automatizálhatja és személyre szabhatja.Beállíthatja napi rutinját,hozzáigazíthatja szabadidős tevékenységéhez.Szórakoztató eszközeivel is szinkronizálhatja.Ipari vezérlési rendszerekkel összeilleszthető.Intelligens és energiahatékony.

Magyar-Norvég Kft. / A pavilon 308A és PSZ10

Construma díjat kapott a legújabb Jotul F170-es fatüzelésű kályha család, mely gyönyörű sima kontúrjaival és forradalmi égési technológiájával kiváló teljesítményt és esztétikai megjelenést biztosít akár a legmodernebb lakásokba is. Az egyedülálló automata szabályzó rendszer diszkréten jelzi, ha fát kell tenni a kályhára, mely után automatikusan beállítja a megfelelő légbetáplálást. Szinte nincs is más dolga csak dőljön hátra, és élvezze a táncoló lángok látványát a nagy üvegajtón keresztül!

Maikupon Kft. / G pavilon 103C
Egyedi kőedények

AKCIÓ!

Sok szeretettel ajánljuk természetes alapanyagból készült fagyálló  kézműves kőedényeinket! A kőedények nem csak tartósak, de stílusosak is. Bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkednek. Egyedi kőedényeink nem csupán praktikus kaspók, hanem műalkotások, amelyek varázslatosan feldobják otthonát.
Akció a kiállításon vásárolt kőedényekre: Minden kiállításra látogató vendégünk élvezheti a 20% kedvezményt a vásárlás során. Ez egy kiváló lehetőség, hogy egyedi kőedényekkel gazdagítsák otthonukat vagy ajándékba adják szeretteiknek.
Kulcsrakészen akár 6 hónap alatt!

Mapei Kft. / A pavilon 211E

Megterhelő, fárasztó a felújítás vagy az építkezés? A Mapei segítségével könnyűszerrel túleshet rajta! Ráadásul még wellness pihenést is nyerhet!

A Mapei újdonságok sorát vonultatja fel, burkolás, vízszigetelés, betonjavítás és hőszigetelés témakörökben. Azonnali szaktanáccsal segítünk eligazodni a műszaki információk tengerében!

Minden látogatónak ajándékkal és ingyen kávéval is kedveskedünk, és a napi sorsolásokon utalványokat és akár wellness hétvégét is nyerhet!

MB Kandalló / G pavilon

AKCIÓ

Üdvözöljük a kandallók & kályhák világában!

Csatlakozzon hozzánk a melegség és stílus kalandjához, és élvezze az exkluzív ajánlatok tárházát, amelyek csak nálunk megtalálhatók!

Csapatunk elkötelezett abban, hogy ügyfeleink részére minőségi fűtőberendezéseket és egyedi dizájn megoldásokat biztosítson, amelyek nemcsak melegítik, hanem stílust is kölcsönöznek otthonának.

KIÁLLÍTÁSI AKCIÓ a helyszínen leadott rendelésekre! További információk: www.mbkandallo.hu

MBM Rent Kft. / G pavilon 505E stand

Tekintse meg standunkon a legújabb Mercedes-AMG GT-t és EQE SUV modellt és tudjon meg többet cégautómegoldásainkról. 

Hozza ki a legtöbbet a hosszútávú járműbérletből és segítse vállalata növekedését a pénzügyi és adózási előnyökkel.

Teljeskörű, márkafüggetlen flottaüzemeltetési megoldásunkat már egy autótól igénybe veheti, hogy Ön számára csak a vezetés élményére kelljen koncentrálnia.

MERKAPT Zrt. / A Pavilon 201F

1991 óta építünk, szó szerint és átvitt értelemben is! Az idei standunkon belevetjük magunkat az épületszerkezetek világába. Hőszivattyúk, modern hőleadó felületek – mindez egy helyen! Nálunk a helyed az optimalizált működés és összehangolt megoldások keresésére. A Merkapt csapatához pedig csatlakozott egy különleges tag: Pepper, a magyarul beszélő humanoid robot, aki nem csak okos, de vicces is! Ne maradj le az akciókról és értékes nyereményekről az A pavilon 201 F standon!

MEXI Steel / A pavilon 202D

MEXI Steel – Innovatív, könnyű fémszerkezetek

A MEXI Steel saját márkanév alatt gyárt magas minőségű könnyű-acélszerkezeti rendszereket – családi házak, csarnokok, napelem tartó szerkezetek –, valamint ezek telepítéséhez nyújt széleskörű szolgáltatásokat.

Tapasztalataink alapján fejlesztettük ki és tökéletesítettük a Zn vagy ZnMg-al horganyzott acélszerkezeti vázrendszereinket, amelyek sokoldalúak, megbízhatóak és számos lehetőséget, kiváló minőségű megoldásokat kínálnak az egyedi tervezéstől, a gyors és pontos kivitelezésig.

A MEXI Steel szerkezetek már Magyarországon is elérhetőek!

MÉTA Hungary Kft. / G pavilon 303B

M-Acryl fürdőkádak

Az M-Acryl közel 30 éve foglalkozik modern formavilágú, kényelmes és praktikus fürdőkádakkal. A kiállításon élőben is megnézheti az új Prestige kádkollekciónk darabjait, melyek lenyűgöző dizájnnal és tökéletes fürdésélménnyel ajándékozzák meg a tulajdonosaikat.

Radaway zuhanykabinok

A Radaway zuhanykabinok szinte minden igényre, méretre és büdzsére megoldást kínálnak. Élőben is megnézheti milyen elegánsak a színes zuhanykabinok, milyen egyszerűen méretre szabhatóak. Emellett választ kaphat a vásárlással és beépítéssel kapcsolatos kérdéseire is.

VitalSpa jakuzzik

A VitalSpa prémium minőségű jakuzzik manufakturális rendszerben, magyar gyártónál készülnek. Nézze meg élőben, üljön a medencébe, és tegye fel a kérdéseit a jakuzzi szakértőknek!

MAJIDI Design / G pavilon 503A

Fedezze fel legújabb tapéta katalógusainkat, melyekben lenyűgöző minták és színek várják, melyekkel egyedivé teheti otthonát. Bemutatjuk ECO ragasztóinkat, melyek környezetbarát megoldást kínálnak tapétázáshoz.

Tapéták vízhatlanítása révén pedig még tartósabbá és könnyebben tisztíthatóvá teheti otthona falait új termékcsaládunk impregnálószerével.

ÚJ függöny kollekcióink elegáns és modern stílusukkal emelik otthona atmoszféráját.

Az exkluzív luxus bútorok és lakástextilek szerelmeseinek bemutatjuk a Blumarine Home csodás lakástextileit és a kényelem legfelsőbb képviselőjeként Roberto Cavalli Home Linen kollekcióját is.

Németh-Fa Kft. / A pavilon 204A

Ablak, ajtó, faépítészet,- Ünnepi kedvezmény és innovatív megoldások

AKCIÓ

Ünnepeljük együtt a Németh-Fa Kft. 30. évfordulóját a Construma kiállításon, ahol különleges ajánlatottal készülünk: minden nyílászáróra 30%-os kedvezményt biztosítunk, ha április 10. és 30. között rendeli meg őket. Bemutatjuk fa és fa-alu nyílászáróinkat, amelyek mellett különleges faház-szerkezeteink is helyet kapnak, tervezve a környezettudatos és stílusos élettér megvalósításához. Az árnyékolástechnikai megoldásaink is megtekinthetőek lesznek, így teljes körű megoldást nyújtunk otthonok és projektek számára. Ne maradjon le ajánlatunkról és innovatív megoldásainkról; találkozzunk az A pavilon 204A standjánál!

Nero Hungary Kft. / G pavilon 402C stand


Webshopunk széles választékkal rendelkezik a lakberendezési tárgyak szinte minden területén. Kínálatunkban megtalálható gránit mosogatótálca, konyhai- és fürdőszobai csaptelep, design törölközőszárító radiátor, fürdőszobai tükrök LED világítással. Látogasson el standunkhoz, ahol élőben is megtekintheti termékeinket és tájékozódhat a különleges kedvezményeinkről!

NOVGEN / D pavilon D38

Shenzhen NOVGEN Digital Energy Co., Ltd. is at the forefront of technology, dedicated to advancing the field of user-focused energy storage solutions. With the customer-oriented philosophy and a core mission of introducing secure, intelligent and environmentally friendly energy solutions into homes worldwide, and driven by an unyielding commitment to ongoing innovation, we are committed to the development and manufacturing of balcony and residential energy storage products, providing one-stop solutions for various home scenarios.

OMIJIA / D pavilon D36

Omijia Intelligent in Shenzhen, China, with over 440 employees, specializes in systematic solutions for new energy battery insulation. The competitive equipment includes film wrapping machine and UV inkjet printing machine. The Film Wrapping Machine is a cost-effective, mature solution, and the Inkjet Printing Machine offers better insulation and higher shear strength performance.

PEKA SOLAR Kft. / D pavilon D11B

A PEKA SOLAR Kft. a NAPELEMES NAGYKERESKEDŐK közül kiemelkedő szereplőként van jelen a magyar piacon.

DEYE GOLD ÉS SZÁMOS EGYÉB GYÁRTÓ HIVATALOS DISZTRIBÚTORAKÉNT hiszünk benne, hogy a legkedvezőbb árakkal és feltételekkel szolgáljuk ki meglévő és leendő partnereinket, legyen szó inverterről, akkumulátorról, napelemről, tartószerkezetről vagy akár egyéb kiegészítőkről.

Találkozzunk a D PAVILON – D11B standon az egyedi KEDVEZMÉNYES ÁRAKÉRT!

Pfiffer Bútor Mór Kft. / G pavilon 505A
Provence kollekció

80m2 standunkon klasszikus és modern komplett enteriőrökkel készülünk a kiállításra, ahol 30 éves fennállásunk alkalmából bemutatjuk legújabb bútorcsaládunkat a Provence kollekciót is .
Működés közben megmutatjuk legsikeresebb termékünket a „Flow” nyitható étkező asztalunkat.
Harminc éves tömörfa bútor gyártási tapasztalattal személyre szóló lakberendezési tanácsadással és ötletekkel támogatunk minden hozzánk látogatót.
„Különleges” ajánlatokkal várjuk a lakásfelújítókat és új ház építőket.   

Olyat kínálunk, ami abból van, aminek látszik, ott készül, ahol mondjuk, akkorra készül el amikorra ígérjük, és nagyobb érték mint gondolnánk!

Photomate Hungary Kft. / D pavilon D60

Fedezze fel a Huawei FusionSolar rendszert standunkon, amelyet az általunk forgalmazott Huawei inverterek valós idejű nyomon követésére fejlesztettek ki!

További termékeink is helyet kapnak a különös gondossággal megtervezett demó falunkon. Kollégáinktól tanácsot és információt kérhetnek termékeinkről.

Nyereményjátékkal is készülünk, látogasson el standunkra és legyen Ön nyerteseink egyike!

Pure Life Hungária / D pavilon, D35

Új név, új arculat, megszokott minőség. A Lux Hungária mostantól Pure Life Hungária néven működik. A „Pure” a tiszta környezetet, míg a „Life” az egészséges életet jelképezi.
Kollegáink várják Önt standunkon, hogy bemutassák a Richter márkanév alatt futó prémium minőségű háztartási -porszívók, légtisztító, víztisztító- és vízlágyító- gépeinket.
Regisztráljon standunkon és nyerje meg cégünk ikonikus termékét, egy S115 porszívót, vagy a 10 zuhanyrózsa egyikét!

RAVAK Hungary Kft. / G pavilon 303 A

Újdonságként az alábbi termékeket ajánljuk a látogatók figyelmébe: 

 • fehér Walk In zuhanykabin
 • COOL zuhanykabin
 • MDF előlapos kádak
 • Slim Chrome, Classik mosdók
 • Freedom O TEC Felt green kád (ebből a típusból lesz egy pink színű a LOSZ standon, garantálom, hogy a legszebb kád az egész kiállításon)
 • Chrome II csaptelepek

Rács-Center Kft. / A pavilon 104F

Cégcsoportunk a vagyonvédelem területén az üzletek, ipari létesítmények, magánszektorok védelmében meghatározó szerepet játszik 1992 óta. Fő tevékenységünk mozgatható biztonsági, kirakatvédő, térelválasztó rácsrendszerek és sávredőnyök gyártása, telepítése és karbantartása. Termékeink az ÉMI, MABISZ és TÜV által bevizsgáltak és minősítettek, termelésünk az ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszernek megfelelően működik. A helyszíni felméréstől kezdve a gyártáson keresztül termékeink telepítéséig a munkafolyamatokat saját műszaki csapatunk végzi.

Renolit Magyarország Kft. / A pavilon 212C

A RENOLIT cégcsoport, a világ egyik vezető műanyag fóliagyártó cégcsoportja által adott háttérrel arra törekszünk, hogy hasznos megoldásokat kínáljunk Önöknek lapos tető szigetelésre, úszómedence bélelésre és napelemek tetőn való elhelyezésére. Az idei vásáron legújabb medence fóliáinkat és Hűvös tető technológiánkat mutatjuk be Önöknek, szaktanácsadással várjuk szíves érdeklődésüket standunkon.

Rollstar Árnyékolástechnika Kft. / A pavilon 205H

Rollstar árnyékolók: a Napra tervezve. Az árnyékolástechnikai eszközök a mindennapok (otthon, iroda, szabadidő..) elmaradhatatlan kellékei. A Rollstar termékválasztéka  mára a kül- és beltéri árnyékolók teljes vertikumát lefedi. Egyedi, méretpntos gyártás, tanácsadástól a helyszíni felmérésen át a felszerelésig, 35 év tapasztalatával : igy jó árnyékolni. 

Schneider Electric Zrt. / G pavilon 204E
Újgenerációs M-Pure kapcsolók

Manapság létfontosságú kérdés a fenntarthatóság, melyet rendkívül innovatív módon valósított meg a Schneider Electric, Merten termékcsaládján keresztül. A Merten Ocean Plastic nevet viselő termékfejlesztés több innovációs díjat is elnyert; és a fogyasztókra, vállalatokra és bolygónkra tett pozitív hatása miatt kiemelkedő jelentőséggel bír. Az óceánból összegyűjtött műanyag hálók kiváló minőségű, elegáns formatervezésű, matt fekete Merten villanykapcsolók és aljzatok formájában kapnak új életet.

SC Ovibest s.r.l. / A pavilon 105H
Hőszigetelt üveggyártás
Alumínium nyílászárók

Cégünk 2004 óta van jelen a piacon és kettő fő részre osztódik: hőszigetelt üveggyártás, valamint műanyag (PVC) és alumínium nyílászárok gyártása. Mivel ezen két ágazat kéz a kézben jár, ezért is csináljuk mindkettőt, és ennek eredménye, egy jól megtervezett, minőségi végtermék. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kollégáink szívesen segítik Önt, álmai megvalósításában. Legyen Ön is az Ovibest család tagja, együtt a végtelenbe és tovább!

SEEMiS Kft. / A pavilon 204B

A SEEMiS Kft. több éves kitartó munkájának és tapasztalatának köszönhetően a villamos berendezések és készülékek, világítástechnikai termékek és energia-elosztó berendezések meghatározó piaci szereplője.
Szakmai hozzáértés és elhivatottság jellemez bennünket, így a hazai villamos ipar igényeit szem előtt tartva, folyamatosan törekszünk kínálatunk minőségi termékekkel történő bővítésére és szolgáltatási színvonalunk megtartására.

Sempergreen BV / A pavilon 312J
Sempergreen Sedum-mix blankets

Greening Hungary’s urban spaces

Sedum-mix blankets, cultivated in Sempergreen’s local nursery in Hungary, redefine green solutions. Tailored for the local climate, these blankets are ideal for green roofs and groundcover. Sempergreen ensures swift delivery, enhancing landscapes and supporting the global mission of replanting the planet. Each blanket, grown in Hungary, instantly transforms grey spaces into vibrant green areas.

Sittcsúszda Group Kft. / A pavilon 104H
Törmelékcsúszda

A sittcsuszda.hu Magyarország vezető törmelékcsúszda kölcsönzője és hivatalos viszonteladója. Sittcsúszda használata a leggyorsabb és legolcsóbb módja a törmelék eltüntetésének. Országosan vállaljuk a teljes sittledobó csúszda rendszer ki- és elszállítását, szakszerű telepítését, szétszerelését.
A Construma 2024 kiállításon szerződést kötő ügyfeleinknek 10% kedvezményt adunk a bérleti díj végösszegéből.

Sistem Air Kft.
Sense láthatatlan csőrendszer

A Sistem Air a világelső okos vezérlésű központi porszívója után bemutatja az új láthatatlan gégecsőrendszerét. Sense, a központi porszívózás modern formája. Az egészséges takarítás kényelmesebb és könnyebb, mint a hagyományos rendszerekkel. Többé nem okoz kellemetlenséget a hosszú gégecső, a további tartozékok egy fiókban elférnek.
A high-tech fedlapok a lakásbelső dekorációjaként szolgálnak.

SMA Solar Technology AG / D pavilon D41

SMA Solar Technology AG–D41
Nagy teljesítményű tárolási megoldás
SMA Home Storage

Akár gyenge napsütésben, akár a déli csúcsban – az SMA Home Storage mindig képes a napenergiát tárolni, és akkor rendelkezésre bocsátani azt, amikor éppen szükség van rá. Az akkumulátor rugalmasan méretezhető, azaz mindig az egyéni igényekhez szabható, élettartama pedig különlegesen hosszú, mintegy 8000 töltési ciklus.

SolarLuna Kft / D pavolin D1

Napelemes autóbeálló elektromos autótöltővel

Kiváló minőségű alumínium alkatrészek, rozsdamentes acél rögzítő elemek. Üveg-üveg napelem panelekkel kompatibilis. Kerettel és keret nélküli napelemmel is telepíthető. Elegáns megjelenésű és teljesen vízálló. Ezüst és matt fekete színekben is elérhető. Egységenként is telepíthető, valamint bővíthető. Elektromos autótöltő teljesítmények: 7,4kW, 11kW, 22kW.

Solenso / D pavilon D61

Solenso Enzo kit, a combination of solar panel, micro inverter and angle-adjustable bracket, breaks the pattern of traditional solar panel installation, enabling more energy, easier installations,lower costs and higher protection. The integrated Enzo kit allows for compact transportation, distribution and provides alternative installation places like the garden, flat rooftop, campground and etc, permitting installation by yourself by pulling the bracket out.

Solymos Design Kft. / G pavilon 305F

A Solymos Design a beltéri lépcsőtervezés és -kivitelezés szakértője 2010 óta. Legyen szó akár modern lebegő, elegáns hárfalépcsőről vagy letisztult látszóbeton lépcsőről, nálunk megtalálod álmaid megoldását. Kézműves precizitással, a legújabb trendeknek megfelelően valósítjuk meg elképzeléseidet, hogy lépcsőd ne csak funkcionális, hanem otthonod ékköve is legyen. 

Splendid Design Kft. / D pavilon D39

TQD szellőztető-légtechnika és központi porszívó

A Splendid csoport TQD szellőztető-légtechnika és központi porszívó kínálattal mutatkozik be a kiállításon.

A TQD légtechnikai rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a minőségi és megfizethető magas műszaki tartalom elkötelezett hívei vagyunk.

A tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Viszonteladó partnereink sorába várjuk a minőségi műszaki megoldások iránt érdeklődőket.

Stáb Parketta Kft. / G pavilon 405F

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik faparketta kis-és nagykereskedésével, illetve lerakásával is. Jöjjenek be hozzánk és tekintsék meg faparkettáinkat minden méretben, színben és dizájnban. Faparkettáinkhoz színben azonos lépcsőlapok gyártásával is foglalkozunk. A standunkon kiállításra kerülnek vízálló laminált padlóink, és magas kopásállóságú SPC és vinypadlóink.

STIEBEL ELTRON / A pavilon 202 H

Építkezik vagy felújít? Látogasson el standunkhoz és érdeklődjön akcióinkról.

Minőségi hőszivattyúinkhoz most 5 év garanciát, ingyenes beüzemelést és díjmentes karbantartást is biztosítunk Önnek 5 évre! Amennyiben a hőszivattyú mellé VRC-W 400 szellőztető berendezést is vásárol a szükséges csőrendszerekkel együtt, ingyen biztosítjuk Önnek a szellőztető gépet. 

Színfolt KFT. / H pavilon 306A stand

A Színfolt Kft. (www.szinfolt.hu) a Peugeot Konyha magyarországi hivatalos importőre.

A Peugeot 1840 óta gyárt konyhai fűszerőrlőket, és élettartam garanciát ad az őrlőszerkezetekre.

A termékek választéka azóta kiegészült borkellékekkel, kerámiaedényekkel és fűszerekkel is.

A Construma Kiállításon bemutatkoznak a Peugeot kerámiaedényei, amikre 10 év garanciát ad a gyártó.
Lehetőség lesz borsokat és sókat ízlelni/tesztelni a világ minden tájáról.

TEKNORM PLASTIK AMB.INS. CAM METAL SAN.TIC.LTD.TI / A pavilon 310H

TEKNORM PLASTİK is a Turkish company which produces Premium Extruded POLYCARBONATE (PC), ACRYLIC (PMMA) and POLYSTYRENE (PS) Solid Sheets with OMIPA machine in optical quality. We are one of the few producers of PC Mirror Sheets in the World and produce also PC Profiles, Roof Panels and Multiwall Sheets. Our next investment will be a PC Sinus & Greca Roofing Sheet Producing Machine also.

Thermo-Modul / A pavilon 301G

Fedezze fel a Thermomodul saját gyártású, exkluzív Brilliancy vízlágyítóit, amik több mint egy évtizede állnak az otthonok szolgálatában! Minőségünk titka az európai beszállítóinkból származó prémium alkatrészekben rejlik. Nem csupán a vízlágyításban vagyunk úttörők: büszkén vagyunk a Dropson vízkövesedés gátló berendezések legnagyobb magyarországi forgalmazói is, valamint kútvízkezelési megoldásaink is innovatívak. Látogasson el standunkra és ismerje meg termékeinket!

Tiszta Ökológia Kft. / G pavilon 203D
REDWELL Design-Line infravörös üvegfűtőtest és törölköző szárító

A széles termékcsaládból bemutatásra kiragadjuk a gyártásba került Redwell 2.0 törölközőszárítókat. Ezek a termékek 2:1-ben, egyrészt teljes értékű infravörös fűtésként és törölközőtartóként is használhatóak. Az exkluzivitás melegével élvezetes fürdőszobai időtöltést biztosít a legstílusosabb, legmodernebb és leghatékonyabb törölköző-infravörösszárító, amelyet valaha látott és tapasztalt. A diszkrét, mégis elegáns és időtlen dizájn új megjelenést kölcsönöz bármelyik fürdőszobának. Ezek a termékek 2:1-ben, egyrészt teljes értékű infravörös fűtésként és törölközőtartóként is használhatóak.

Tiszta Ökológia Kft. / G pavilon 203D
Fény és fűtés kombinálva

A REDWELL fénykerettel infrafűtőink előnyeit a legújabb LED technológiával kombináljuk. A minőségi fénykeret fényerőszabályzó funkcióval és nagy teljesítményével nemcsak kellemes meleget, hanem kellemes világos atmoszférát is hoz szobájába. A világítás funkció természetesen a fűtési funkciótól függetlenül is használható. A világítás a WE-Line összes modelljéhez elérhető, és utólag is felszerelhető. A lámpakeret úgy van megépítve, hogy ellenáll a fűtés hőjének és egy síkban illeszkedik a fűtőtesthez. Akár a szállítási csomagolásban található távirányítóval, akár egy villanykapcsolóval működtethető. A 4 zónás vezeték nélküli távirányító fényerőszabályzó funkcióval is jár. Egyszerre akár négy panelt is vezérelhet!

Tiszta Ökológia Kft. / G pavilon 203D
Designüveg-torony

Elegáns megjelenés, különleges látványa lehet az ön otthonának! Az üveg-torony design nem csak időtlensége miatt lenyűgöző, hanem az üveglapokon keresztül érvényesülő kellemes infravörös hő révén is.
Jelentős súlya ellenére könnyen mozgatható a rejtett kerekeknek köszönhetően.

Tiszta Ökológia Kft. / G pavilon 203D
Mennyezeti fűtési rendszer
Aktivist hő és fény

A melegség, a fény és a dizájn harmonikus kombinációja.
Az „Aktivista” csoportban különlegesen szemrevaló! A rugalmas használat érdekében a készülékek különböző méretekben kaphatók. A világítás és a fűtés kombinációja lehetővé teszi a magánlakások, rendezvénytermek, iroda- és kereskedelmi épületek energiaforrásának megosztását.

Triomax Hungary Kft. / H pavilon 104A

A kiállításon szeretnénk bemutatni hogyan tudja egy magas minőségű Viefe vagy Furnipart egyedi tervezésű bútorfogantyú, fogas vagy ajtóütköző megváltoztatni, elvarázsolni a teret és természetesen az érdeklődőket, legyen felhasználó vagy akár szakmabeli. Továbbá készülünk a kiállításra az egyedi, különböző stílusú GTV világítástechnikával is.

Egyedi konstrukciókkal, és szakmai támogatással várjuk az érdeklődőket!

Varga és tsai Kft. / A pavilon 305I

OCHSNER hőszivattyúk

Társaságunk az OCHSNER hőszivattyúk kizárólagos magyarországi forgalmazója és szervize.

Komplett hőszivattyús rendszerek teljes körű kivitelezése, beüzemelése 2 kW-tól 2500 kW-ig, minden hőforráshoz. Kiemelkedő szakértelmet és megbízhatóságot kínálunk partnereink számára, a beépített rendszerekre akár 7 év gyártói garancia is elérhető.

VESTWOODS / D pavilon D40

Hangzhou Vestwoods Technology Co., Ltd. is a national high-tech enterprise that offers customized solutions and products for lithium battery power systems to meet global demands for telecom & IDC backup solutions, residential ESS solutions, C&I ESS, and lead-acid replacement batteries.

Our mission is to deliver life-changing, affordable, reliable, and sustainable energy solutions with exceptional customer experience.

Vion-Mix Bt. / A pavilon 303D

Foleo vízlágyító – megóvja otthonát a vízkőtől

PRÉMIUM, KÖNNYEN KEZELHETŐ VÍZLÁGYÍTÓ ÉRINTŐKÉPERNYŐS KIJELZŐVEL

Csúcsminőségű lágyítási teljesítmény akár 50%-kal kevesebb víz és só felhasználásával.

Bluetooth és Wifi csatlakozással összekapcsolható a Pentair Home applikációval, melynek segítségével a só aktuális szintje és a vízfogyasztás könnyedén ellenőrizhető.

Weitzer Parkett: G pavilon, 305C stand

Az idén Construma díjas valódi fából készült FlexFix padló egy rendkívül alacsony rétegrendű, mindösszesen csak 6,4 mm vastag, alapanyagtakarékos, hangcsillapítozz, mágneses padlóburkolat. Bármilyen aljzatra egyszerűen, szaktudás nélkül is gyorsan fektethető, illetve bármikor, többször visszaszedhető és újból fektethető, sőt igény esetén a gyárban rövid idő alatt akár nagyüzemileg is felújítjuk.

A 2021. évhez hasonlóan ismét egy Construma díjas termékünkkel, a mindössze csak 6,4 mm vastag FlexFix fa svédpadló rendszerünkkel is várjuk a kedves érdeklődőinket, a 2 és 35 cm közötti széles valódi fa parkettáink mellett. A számos akciós parkettánk mellett a prémium választékaink teljes palettája is elérhető a kiállításon, utána pedig a székesfehérvári bemutatótermünkben és raktárunkban.

WIBA Solution Kft. / A pavilon 202F

AKCIÓ!

Cégünk a DEFRO hőszivattyúk, hővisszanyerős szellőztetők, gázkazánok, elektromos kazánok és szerelvények  kizárólagos magyarországi forgalmazója és szervize. Tapasztalt csapatunk a legújabb eljárásokat alkalmazza épületek és gépészeti rendszerek felmérésére, tervezésére.

Látogasson el a standunkhoz. A kiállítás időtartama alatt a helyszínen leadott rendelések mindegyikére 10% kedvezményt biztosítunk, az ajánlat 15 napig érvényes.

További információk: www.wiba.hu

Wolf System Építőipari Kft. / A pavilon 312G

3 nap alatt felépítjük otthonát!

Mi 3 nap alatt felépítjük OTTHONÁT! Már a GYÁRBAN beépítjük: külső nyílászárókat, külső hőszigetelést, külső vakolást, falak gipszkartonozását, elektromos gégecsövek. 35 éve Magyarországon!  A Construmán regisztrálóknak akció!  Norm helyett a szélesebb Thermo faltípust építjük fel számukra, 2024-es építés esetén! Hogyan készül a készház? Gyetván Csaba bemutatja, keresse a youtube-on!

Ultimate AV Kft. /  G pavilon, 104A

Házi mozi termek, zeneszobák, nappalik és külterek hangosítását tervezzük Skandináv design hangsugárzók és high end minőségű készülékek felhasználásával.

A helyszíni felméréseket, több mint 4 évtizedes tapasztalattal végezzük és minden formabeli és hangminőség iránti igényt ki tudunk elégíteni. 

Szeretettel várjuk Óbudai bemutató termünkben.

www.ultimateav.hu

Urban Novelties / G pavilon 505C

We are one of the leading manufacturing houses and exporters hailing from eastern India. We are  inherently engaged in production of all home decor items ranging from drapery, textile, upholstery and bed linen including carpets, door mats, floor covering, shower curtains and towels of all sorts. Quality materials at an affordable price ensuring unique designs and durability has been our prime objective.

Zsiki Kft. / PSZ12 stand

AKCIÓ

Cégünk 2005 óta van jelen az építőipari piacon, mint cserepes -és trapézlemez gyártó. A tavalyi évben álmodtunk egy nagyot és egy új termékkel bővítettük kínálatunkat. Szeretnénk Önökkel megismertetni a CONSTRUMA kiállításán egyedi mobilházunkat. Költséghatékony megoldás, minőségi alapanyagokból. A kiállítás időtartama alatt, a helyszínen leadott rendelések mindegyikére 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben az ajánlat 20 napon belül elfogadásra kerül.