CONSTRUMA
2021. június 2-6.

40. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) március 15-ig meghosszabbításra kerültek, így   a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor (CONSTRUMA, HUNGAROTHERM, OTTHONDesign) eredetileg meghirdetett áprilisi időpontban történő megrendezhetősége ezáltal bizonytalanná vált.  

A Hungexpo Zrt. vezetősége mindezeket mérlegelve, kiállítóink, látogatóink érdekeit is szem előtt tartva, a Construma, Hungarotherm és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 2-6.

Bízunk benne, hogy ebben az időpontban a Construma kiállításcsokrot már meg tudjuk rendezni.


Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek tavasszal kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

Jelentős szakmai konferenciák, szakmai versenyek, bemutatók teszik szakmailag még vonzóbbá a kiállítási csokrot 2021-ben is. A kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM kiállítás ismét része a csokornak a CONSTRUMA, OTTHONDesign kiállítás mellett.

Fókuszban a digitalizáció, az innováció, a hatékonyságnövelés lesz.

300 cég, mintegy 12.000 négyzetméteren

már bejelentkezett 2021-re.

Csatlakozzon hozzájuk Ön is!

2021-ben a jubileumi kiállítási csokor kiállítóit és látogatóit már újonnan felépült és felújított pavilonok fogadják a HUNGEXPO területén:

Az egészségügyi kockázatot minimalizáló higiéniai szabályokat, melyeket sikerrel alkalmaztunk már idén ősszel is az aktuális hatósági rendelkezésekhez igazodva – 2021-ben is fenntartjuk kiállítóink és látogatóink védelmében.
Bővebben: ITT

CONSTRUMA 2020 VISSZATEKINTÉS

A COVID-19 vírus okozta járvány miatt tavaszról őszre halasztott, fokozott higiéniai szabályok mellett megrendezett kiállítás, az iparág legfontosabb üzleti rendezvénye volt idén. Az ITM államtitkára szerint a megváltozott körülmények miatt az eddiginél is nagyobb szükség van a hasonló eseményekre. Jól vizsgáztak a vírushelyzet miatt bevezetett beléptetési szabályok és az új, biztonsági előírások. Bővebben: ITT