Szakmai séták - HUNGEXPO

Szakmai séták

Idén immár hetedik alkalommal szervez úgynevezett vezetett szakmai sétákat a CONSTRUMA az építési szakemberek számára. Ezeknek célja, hogy a kiállítók olyan újdonságaikat is megmutathassák felépített installációik segítségével, amire egyébként egy konferencián nincs mód, a szakemberek pedig a másfél órás szakmai séta során koncentráltan jussanak értékes információkhoz az építkezés legkülönbözőbb szakterületeiről

Idén 3 szakmai sétából lehet választani.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján a séták nem egy-egy téma köré csoportosulnak, hanem mindegyik sétába öt különböző témakört illesztettünk, így bármelyik sétát választja, egyszerre juthat változatos és hasznos szakmai információkhoz!
Mindegyik séta 2-2 alkalommal kerül lebonyolításra, a program időtartama kb. 1,5 óra.

A szerkezetépítéstől indulva, a modern épületgépészeten át a gyönyörű melegburkolatokig

Ebben a vezetett szakmai túrában egyaránt szerepelnek szerkezetépítéshez szükséges építőelemek, okosotthonos megoldások, legmodernebb hőszivattyúk, garázskapuk és gyönyörű melegburkolatok.  

2024. április 10., szerda, 14:00
2024. április 11., csütörtök, 11:00

Szépség és praktikum a háztetőn, a nyílászáróknál és a ház homlokzatán

Ezen a vezetett szakmai sétán egyaránt találkozhatnak modern tetőfedési megoldásokkal, építőkémiai termékekkel, napelemekkel, szép nyílászárókkal és egy speciális kompozit építőanyaggal.   

2024. április 11., csütörtök, 13:00
2024. április 12., péntek, 14:00

Építési technológiáktól indulva, a nyílászárókon át, a padlóburkoláshoz kapcsolódó újdonságokig

Ennek a szakmai sétának keretében két modern építési technológiát is megismerhetnek, de a változatosságról itt is gondoskodik az, hogy találkozhatnak nyílászárókkal, építőkémiai termékekkel, sőt még újszerű parkettákkal is!   

2024. április 11., csütörtök, 15:00
2024. április 12., péntek, 11:00