Vélemények - HUNGEXPO

Vélemények

„A Lakberendezők Országos Szövetsége hosszú évek óta részt vesz szakmai kiállításokon, melyek közül kiemelt megjelenés a tavaszi OTTHONDesign kiállítás a Construma csokron belül.
A szövetség tagcégeivel karöltve különleges enteriőröket tervez és mutat be, mely nagyon népszerű szakmai körökben és a nagyközönség részéről is.
A tervezési folyamatba bevonjuk a pályakezdő tervezőket, akiknek ez a különleges feladat nagy élményt és kihívást jelent. Kapcsolatépítés, gyakorlat és potenciális ügyfél, ezt mind prezentálja a kiállítás. A cégek bemutatják a legújabb termékeket, innovációkat olyan enteriőrben, melyet szakemberek terveznek.
A szövetség egyik kiemelt feladata a közízlés formálása, melyre a kiállítás a legjobb lehetőség! „
Ács Erzsébet elnök, Lakberendezők Országos Szövetsége


Néhány kiállítói vélemény a 2018-as kiállításcsokorról

„1992-ben alapított debreceni cégünk már a 2000-es évek elejére országos kapcsolatrendszert épített ki, míg mára elmondható rólunk, hogy országos lefedettségű bolthálózattal is rendelkezünk. Önálló országos partnertalálkozóra nagyon nehezen tudjuk mozgósítani partnerkörünket, ezért örültünk annak, hogy a Hungexpo a villamossági piacot is megszólítva teret adott a hozzánk hasonló kereskedő cégek, valamint beszállítói és gyártói kapcsolatrendszerünk számára! A mai elektronikus felületek által felgyorsult világunkban fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott márkákat a végfelhasználói körök is megismerjék. E mellett jó volt látni, hogy az egyre bővülő szakmai érdeklődők körét eredményesen tudtuk növelni saját szakmai vevőbázisunkat megszólítva és egy „construmás” találkozóra invitálva. Az legfrissebb innovatív megoldásokat közösen szemlélve mélyíthettük kapcsolatunkat partnereinkkel mind a beszállítói, mind a vevői oldalon.
Párkányi Gábor, marketing vezető, Daniella Kereskedelmi Kft.

Cégünk, a PREFA Hungária Kft. Évről-évre visszatérő kiállítója a Construma Építőipari Szakkiállításnak.  Ez a megjelenés számunkra lehetőséget biztosít arra, hogy termékeinket az építettők, tervezők és az érdeklődők számára kézzel foghatóvá tegyük, újdonságainkat bemutassuk, és már a tervezés előtt, vagy a tervezés folyamatába bekapcsolódva szakszerű tanácsadást nyújtsunk.
A kiállítás színvonala, és egyben látogatottsága folyamatosan nő, a kísérő rendezvények, valamint a különböző kezdeményezések (pl. vezetett túrák) egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek mind a szakma, mind a laikusok körében.
A PREFA Hungária Kft. Számára a Construma jelenti a legfontosabb végfelhasználói marketing eszközt, ezért a kiállítást kiemelten kezeljük cégünknél. Ezt mi sem támasztja jobban alá, mint az, hogy nagy-stand kategóriában immár kétszer is elnyertük a legszebb standért járó díjat.
Jövőre ismét termék- és színújdonságokkal érkezünk a kiállításra, melyeket reméljük, az előzőekhez hasonlóan, lelkesedéssel fogad a nagyközönség.”
Nemere Judit, okl. építőmérnök, cégvezető, PREFA Hungária Kft.

„Az építési és beruházói kedv az elmúlt években egyre nagyobb ütemben fejlődött Magyarországon és a régióban egyaránt, ennek következtében komoly hangsúlyt kapnak a szakmai kiállítások, rendezvények. A CONSTRUMA/HUNGAROTHERM kiállítás pedig mind volumenében, mind profizmusában kiváló alkalom arra, hogy a hazánkban jelen lévő márkák és vállalkozások megmutathassák magukat és termékeiket a versenytársaknak, érdeklődőknek és természetesen a potenciális ügyfeleknek egyaránt. A Hungexpo csapatával már évek óta együtt dolgozunk, azt gondolom, hogy ez az egyik kulcsa az elmúlt évek kiállítói sikereinek, nagy segítség az Ő munkájuk a tökéletes kiállítás és megjelenés tervezésében, lebonyolításában.”
Takács András, Fejlesztési és marketing menedzser, Planning & Trading Kft.

„Ahol életre kell az építőipar.”
Szilágyi László, marketingvezető, Merkapt Zrt.

„Az Arezzo design Kft. 2018-ban először vett részt önálló standdal a CONSTRUMA/ OTTHONDesign kiállításon. Társaságunk számára mindenképpen pozitív élmény és nem utolsó sorban üzletileg is eredményes kiállítás volt…
…a mi standunkon szinte midig sokan voltak. Ami talán kevésbé sikerült, az a szervezett látogatások…
Összességében jó volt, ezért is foglaltunk 2019-re több, kétszer nagyobb területet.”
Jelinek Gábor, Arezzo design Kft.


Néhány kiállítói vélemény a 2017-es kiállításcsokorról

„Minden piaci szektornak szüksége van egy átfogó, szakmai rendezvényre, ahol a versenytársak, a partnerek és a potenciális fogyasztók egy fedél alatt gyűlhetnek össze. Az építési kedv növekedésének közepette pedig kifejezetten fontos szerep jut a Construmának, hogy újdonságainkat, komplex, immár akár lapos tetős megoldásainkat is egy csokorba gyűjtve bemutassa a magánépíttetőknek, ezzel inspirálva a lakossági szektoron belüli építkezőket már a tervezés fázisában. Ezért veszünk mi is részt évről évre a kiállításon innovációinkkal, hogy találkozzunk a fogyasztókkal, a partnerekkel, és részt vegyünk a szakmai fórumokon.”
Miheller Gábor, ügyvezető igazgató, Bramac Kft.

„Lenyűgöző a Hungexpo csapatának rugalmassága. Korrekt módon, segítő szándékkal vezetik végig a kiállító cégek szervezőit, marketingeseit a sikeres megjelenéshez vezető úton. Jó velük együtt dolgozni!”
Lányi András, marketingvezető, FAKRO Magyarország Kft.

„Mind a Construma, mind szűkebb területünkre vonatkoztatva a Hungarotherm az év egyik legfontosabb eseménye számunkra. Jó tudni, hogy melyik az a stabil és megfelelő színvonalat biztosító rendezvény, ahol mind a szakmai, mind a végfelhasználó partnereinknek bemutathatjuk legújabb termékeinket. Fontosnak tartjuk az építtetők megjelenését a kiállításokon, hogy a folyamatosan fejlődő, bővülő építőipari megoldásokkal ők is megismerkedjenek és tudatosan döntsenek a beépítendő műszaki tartalmakról.”
Chappon Ákos, cégvezető, Helios ventilátorok, Kamleithner-Budapest Kft.