Kiállítóink mondták - HUNGEXPO

Kiállítóink mondták

“Az volt az alapkoncepció, hogy díszvendégként megpróbáljuk bemutatni a hazai utánpótlást, vagy ahogy leegyszerűsítve fogalmaztunk a kiállítás kreatívjain, a jövő olimpikonjait.
Véleményem szerint ez sikeres volt, hiszen amellett, hogy lehetőséget kaptak a fiatalok bemutatkozni, megmutatni hajóikat, sokan arra is fel tudták használni ezt a néhány napot, hogy saját hajóosztályukat népszerűsítsék, hovatovább versenytársakat toborozzanak az adott osztályba. Külön öröm volt számomra látni, hogy nagy számban jelentek meg olyan érdeklődők a standunknál, akik csak most szeretnének bekapcsolódni a vitorlázás világába és kedvet kaptak a jollevitorlázáshoz.
A kiállítás harmadik napján pedig gyakorlatilag egy spontán ifjúsági workshop is kialakult nálunk, ugyanis azok a versenyzők is eljöttek, akik nem voltak a kiállítóink között, viszont megosztották egymással tapasztalatikat, élményeiket, az egyes hajókkal kapcsolatos véleményüket. Mind a nálunk lévő sportolóktól edzőktől, klubvezetőktől, mind pedig a látogatóktól olyan visszajelzéseket kapunk, hogy egyfajta hagyományt kellene teremteni és az ilyen vagy ehhez hasonló megjelenéseket gyakoribbá tenni.”
Szépvölgyi István, Magyar Vitorlás Akadémia Nkft. Vitorlázz Itthon turisztikai programja

“Néhány mondatban összegezve a 2024. február 22 és 25 között megrendezett Budapest Boat Show a Royal Spa Hungary Kft. történetében több szempontból is mérföldkő volt.
Immáron sokadik éve kiállítjuk a ROYAL CRAFT elektromos hajóinkat, s mára már büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy három olyan típusú elektromos hajót gyártunk melyek egyedülálló formai és műszaki tartalommal rendelkeznek mind a magyar, mind pedig a nemzetközi hajógyártásban.
Legújabb termékünk a ROYAL CRAFT 24 a Boat Show-n debütált, mindemellett az újdonság pályázat második helyezettje, továbbá a legjobb hazai különdíj címet is bezsebelte.  A kiállítás színvonala és a szervezése kiváló volt. A Hungexpo vezetősége határtalan profizmussal hónapokig azon dolgozott, hogy a Boat Show a lehető legszínvonalasabb legyen.
Véleményem szerint a látogatók száma hasonló volt a tavalyihoz képest, így a kitűzött eladási számot tudtuk teljesíteni. A 120 m2-es standunk a lehető legjobb helyen, gyakorlatilag a G pavilon mértani közepén volt. Számunkra ez azért volt fontos, mert a hajóinkat így kényelmesen körbe lehetett járni. Végtelenül hálásak vagyunk a Hungexpo vezetőségének a kiváló szervezésért. 2025-ben találkozunk ismét egy új fejlesztéssel!”

Nyőgéri Georgina, Royal Spa Hungary Kft.