30. BUDAPEST BOAT SHOW

2021. március 18-21.

Foglalja le helyét
már most!

Tekintse meg 2020-as
kiállítóink listáját!

Ismerje meg 2021-es
Díszvendégünket!

Az első Budapest Boat Show 1992-ben várta a látogatókat az Utazás kiállítással közösen, és most, 29 évvel később, számos változás és átalakulás, valamint folyamatos fejlődés után, 2021- ben már az ország legnagyobb hajós találkozójaként nyitja meg kapuit a 30. jubileumi Budapest Boat Show a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ megújult területén!

Köszönjük kiállítóinknak, akikkel közösen dolgozva újra és újra meg tudtunk újulni, és akik hozzájárultak ahhoz, hogy látogatóink minden évben egy helyen és egy időben ismerhessék meg a teljes hazai hajópiacot, a vitorlás, motoros és elektromos hajógyártóktól kezdve a kapcsolódó felszereléseken, ruházatokon át egészen a szolgáltatásokig, valamint a vízi sportokig és azok felszereléseiig!

Vegyenek részt Önök is a 30., jubileumi Budapest Boat Show-n, és ünnepeljenek velünk!


A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjének, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényének, vagyis a Budapest Boat Show-nak időpontja 2021. március 18-21-re módosul.

A Budapest Boat Show immár harmadik évtizede Magyarország legnagyobb hajókiállítása. Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy az esemény kiállítói és látogatói 2021-ben a Hungexpo új pavilonjaiban tudnak találkozni és üzletet kötni, hiszen a kiállítás a korábbi G és F pavilonok helyett a most épült, modern, oszlopmentes E és H pavilonokban kerül megrendezésre. A térképet ide kattintva tekintheti meg. A jövő évi Budapest Boat Show a megváltozott időpont miatt az Utazás kiállítás helyett a FeHoVa, Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítással, illetve a Karaván Szalonnal egy időben kerül megrendezésre.

A 2021-es Budapest Boat Show-ra eddig 30 kiállító jelezte részvételi szándékát, közel 3.000 négyzetméteren, ami a kiállítási terület 50%-a. A bemutatkozó cégek mintegy 60 hajót állítanak ki, többek között olyan márkákkal, mint a Bayliner, Galeon, Invictus, Malibu, Pontoon Boat, Regal, Royal Craft, Stickl vagy Quicksilver.

A sikeres kiállítás érdekében átalakítottuk jegyvásárlási rendszerünket. A hamarosan induló jegyvásárlási felületen a látogatók már jóval az esemény előtt jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket.

Az október folyamán fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezett kiállításaink a kiállítói visszajelzések alapján beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, és bizonyították, hogy szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Bár a látogatók és kiállítók száma a jelenlegi helyzetben csökkent, a kiállítók arról számoltak be, hogy a megjelent látogatók komoly vásárlási szándékkal érkeztek, ami a várakozásnál jobb eredményt hozott.

Mivel számunkra rendezvényeink résztvevőinek egészsége elsődleges, létrehoztunk egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz, célja, hogy a kiállításon történő részvétel ne jelentsen nagyobb egészségügyi kockázatot, mint egy bevásárlóközpont látogatása. A szabálykönyv részletes tartalma, ITT található.

A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztet a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket.

Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.