Jegyár visszatérítés - HUNGEXPO
Jegyár visszatérítés

Jegyár visszatérítés

Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával és elővételben megvásárolta kiállításunkra a belépőjegyét!

Mivel a FeHoVa megszervezését nem teszik lehetővé a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések, ezért Ön az alábbi lehetőségek közül választhat a megvásárolt belépőjegyét illetően. Dönthet megvásárolt jegye felhasználásáról egy másik rendezvényünkön vagy visszaigényelheti annak árát.

Azon látogató,

  • aki a már megvásárolt belépőjeggyel szeretne részt venni a jövő évi FeHoVa kiállításon (tervezett időpont: 2022. február 17-20.), örömmel biztosítunk lehetőséget erre. Ha Ön a jövő évi kiállítás látogatását választja, kérjük, őrizze meg belépőjegyét, és hozza magával a jövő évi kiállításra telefonján vagy kinyomtatva!
  • aki a már megvásárolt belépőjeggyel a jövő évi rendezvény helyett inkább az idei CONSTRUMA, UTAZÁS vagy OTTHONDesign Ősz kiállítások valamelyikére szeretne kilátogatni, erre is van lehetősége. Ehhez kérjük, őrizze meg belépőjét, és hozza magával az adott kiállításra telefonján vagy kinyomtatva!
  • aki vissza szeretné váltani megvásárolt belépőjegyét, annak természetesen visszatérítjük a belépőjegy árát. Ehhez kérjük, hogy töltse ki az online igénylő ívet:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy megkezdtük Magyarország legnagyobb vadászatot, horgászatot és fegyvereket bemutató kiállításának, a FeHoVa-nak a virtuális megvalósítását, így a jelenlegi rendkívüli körülmények között, az innovatív megoldásnak köszönhetően a rendezvény továbbra is a vadászok és horgászok találkozó helye lesz, idén először a virtuális térben is.

Az online esemény díjmentesen lesz látogatható a „Virtuális kiállítás” menüpont alatt.

Bővebb információért a virtuális kiállításunkról, kérjük, látogasson el weboldalunkra!

Bízunk benne, hogy velünk tart a virtuális FeHoVa-n is!