Szolgáltatások

Rendezvény-hangosítás

Konferenciák, céges rendezvények, teljes körű hangosítása professzionális és tapasztalt technikusi gárda üzemeltetésében. Legyen szó egy film-bejátszás kihangosításról, vagy akár élő rock koncertről, díjátadóról, vagy bármely színpadi eseményről – a rendszer megtervezésétől s kivitelezésig teljeskörű szolgáltatás nyújtunk.

Vizuál-technika

A kültéri video-mapping-től a beltéri panoráma-vetítésig, az interaktív érintő-kijelzőktől az óriás ledfalakig… számtalan megoldást kínálunk rendezvénye vagy kiállítási standja látványvilágának megalkotásához. Egyedi tartalomgyártás, a legmodernebb vizuális megoldások és eszközök és profi háttér – amely garantálja a tökéletes látványt.

Fénytechnika, színpadtechnika

Épületfestés, színpadfény, standok, vagy rendezvény-programok kiemelése, fénydekoráció, teljes digitális háttérrel és óriási eszközparkkal.

Épített szekciótermek

A Hungexpo speciális hangszigetelő rendszert használ ideiglenes konferencia termeinek kialakításához. Ezzel az eljárással különböző méretű termeket tudunk kialakítani a pavilonban az ügyfél igényeinek megfelelően, teljes rugalmasságot biztosítva.

A termeket 140 x 300 cm méretű fekete, egymáshoz rögzíthető panelekből építjük fel, melyeket fényhidakra függesztve rögzítünk a pavilon, vagy egyéb helyszín térrácsszerkezetére, így a termek magassága 4,4 vagy 6 méter lehet. A falakat az esztétikus külső és a további hangszigetelés érdekében kívül-belül fekete függönnyel borítjuk.

A terem tetejére hangelnyelő anyag kerül kifeszítésre, amely megakadályozza, hogy a hang visszaverődjön a tetőszerkezetről. Az anyag tökéletes illeszkedését fényhíddal biztosítjuk, mely minden teremben középen, hosszában kerül kialakításra. Ez egyúttal belső rögzítési pontként is szolgál.

A termekbe biztosítjuk a külső, vagy – amennyiben a helyszín adottságai lehetővé teszik, – a kezelt levegő befúvást. A helyi légtechnikai berendezéseket műanyag csövekkel vezetjük be a terembe, s ugyanígy kivitelezhető a használt levegő kivezetése is.

Technikai adatok

Virtuális és digitális rendezvények megvalósítása

Konferenciák, kiállítások és céges meetingek informatikai és audiovizuális megvalósítását segítjük az online térben, hogy cége eseményeit elérhetővé tegyük a világ bármely pontján.

Élő stream közvetítésünket elsősorban fizikai rendezvények kiegészítésének javasoljuk, hogy partnereink rendezvényei földrajzi és időkorlátok nélkül, minél előbb és minél szélesebb körhöz jussanak el.