SIRHA BUDAPEST

Hatalmas sikerrel zárt az idei SIRHA Budapest. Kelet-Közép Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása rekord számú látogatót és komoly üzleteket hozott. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban több mint 300 kiállító mutatta be újdonságait.

A SIRHA Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2024. március 5. és 7. között az hatodik alkalommal várta a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!Minden szempontból nagy sikert hozott a 2022-es Sirha Budapest szakkiállítás. Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa eseményén három nap alatt több mint 24 ezer szakmai látogató fordult meg. Az immár második alkalommal a Sirha Budapesten rendezett Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjében pedig a magyar csapat második lett, és ezzel kvalifikálta magát a lyoni világdöntőre.

 

Kövessen minket LinkedIN-en is!

Rólunk mondták!

A 2022. évi SIRHA Budapest

Elindult a HUNGEXPO applikáció, melyben megtalálja kiállításaink részleteit, a látogatói információkat, programokat és a helyszíni tudnivalókat.
Bővebb információ és letöltés: ITT