Nyitó oldal

IPAR NAPJAI

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Időpont: 2020. OKTÓBER 19-22.

Társrendezvény:
AUTOMOTIVE HUNGARY
8. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

A HUNGEXPO vár minden kiállítót és látogatót őszi rendezvényein!
A HUNGEXPO mindent megtesz, hogy a járvány kockázatait minimalizáló környezetet biztosítson a hazai meghatározó ágazatok kiállításainak lebonyolításához.

A HUNGEXPO az elmúlt hónapokban összeállított egy POST COVID kézikönyvet, valamint meghatározta a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot.
A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

Bővebb információ: COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Látogasson el Ön is őszi szakkiállításainkra!

A kiállításokra számos cég küldte be a jelentkezését, mert szükségesnek érzik az ezeken a rendezvényeken való részvételt, számítanak az ide érkező szakmai látogatókra, üzleti partnerekre.

Az aktuális kiállító lista elérhető ITT

Előzetes online regisztráció a díjmentes belépésért ITT

A tervezett programokat megtekintheti ITT

Szakmai
Partnerek:


VISSZATEKINTÉS  

2018. május 15-18. között került megrendezésre az IPAR NAPJAI szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az év legjelentősebb ipari eseményén, 15 ország 315 kiállítójára több mint 12 ezren voltak kíváncsiak, ami jelentős, 20 százalékos növekedés a 2016-os Ipar Napjaihoz képest.
Bővebben: ITT