“Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete.”
(Fekete István)

2021. március 18-21. között várja a kiállítókat és a látogatókat a
28. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás,

mely idén először virtuálisan kerül megrendezésre!

A Kormány január 28-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (melyek a rendezvénytartás tilalmát is magukban foglalják) március 1-ig meghosszabbításra kerültek.

Ezúton tájékoztatjuk kiállítóinkat és látogatóinkat, hogy a FeHoVa kiállítás a fizikai térben, a hagyományos keretek között nem kerül megrendezésre, kizárólag az online térben, virtuális kiállítás formájában valósul meg.

A Hungexpo Zrt. hosszú ideje dolgozik rendezvényeinek digitális megvalósításán. A jelenlegi rendkívüli körülmények között, az innovatív megoldásnak köszönhetően Magyarország legnagyobb vadászatot, horgászatot és fegyvereket bemutató kiállítása, a FeHoVa, továbbra is a vadászok és horgászok találkozó helye lesz, idén először a virtuális térben.

A kiállítás weboldalán elérhető online esemény díjmentesen lesz látogatható 2021. március 18-21. között.

Bővebb információ

Találkozzunk 2021. március 18-21. között a virtuális FeHoVa-n!


Egyidejű rendezvény:

Budapest Boat Show
Nemzetközi hajókiállítás


Visszatekintés 2020

Több mint 50 ezer látogatóval zárt idén a 27. FeHoVa, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ két pavilonjában csaknem 300 kiállító, köztük a legjelentősebb gyártók és forgalmazók mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat.
Bővebben: ITT