Automotive – Techtogether

2014 óta az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással egy időben minden évben megrendezzük a Techtogether Automotive Hungary mérnökversenyt is. A verseny lehetőséget teremt arra, hogy a járműépítő hallgatói csapatok tagjainak új szponzorokat találjanak fejlesztéseikhez, a munkaerőre vágyó cégek pedig új munkatársakat találhatnak.

Idén is célként tűzi ki az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás, hogy állásbörzeként is megjelenjen a kiállításra érkező fiatalok számára.

A rendezvény így különösen egyedi környezetet biztosít a 7. TECHTOGETHER verseny lebonyolítására. A verseny célja szorosabb kapcsolatot teremteni a műszaki felsőoktatásban tanulók és a járműipari cégek között. Ugyanakkor a kiállító járműépítő csapatok közreműködésével a verseny népszerűsíti a műszaki pályát a nézőként résztvevő középiskolás fiatalok számára.

Szervező : Gépipari Tudományos Egyesület ; Autopro.hu ; Automotive Hungary csapata

AUTOMOTIVE Techtogether 2019

2019-ben több, mint 400 versenyző vett részt a rendezvényen és 16 vállalat, nem csak támogatással, de feladattal is.
Első helyen végzett a Arrabona Racing Team, az ezüstérmesek a Szombathelyi Gépészek lettek, a bronzérmet pedig a BME Motorsport kapta. A Szombathelyi Gépészek nem kevesebb, mint nyolc különdíjjal térhetnek haza.