Futam után partiztak a pilóták

Hatalmas bulit csaptak a Forma 1® pilóták számos hazai és nemzetközi hírességgel a magyarországi futam után, augusztus 4-én. A HUBLOT THE GR1D CLUB™ partyt idén a Hungexpo rendezte, az Opera Gin közreműködésével, ezúttal a Marriott Hotelben.

Az idei HUBLOT GR1D CLUB™ Budapest 2019 – The Race After Party sorrendben a hetedik volt, de először rendezték a Duna-parti szálloda Liz and Chain bárjában, amelyet külön erre az alkalomra, és mindössze egyetlen estére alakítottak át.

A pilóták közül ezúttal Charles Leclerc, Daniil Kvjat, Carlos Sainz Jr., Pierre Gasly, Alexander Albon, George Russel. jött el, de megfordult a parketten számos közismert nemzetközi és hazai személyiség: sportolók, médiaszereplők, köztük Talmácsi Gábor motorversenyző.

A 34. Formula 1® Magyar Nagydíj éjszakáján rendezett grandiózus esemény fergeteges hangulatáról olyan DJ-k gondoskodtak, mint Kustánczi Lia, Petra Silander és EROK. A több száz vendég megkóstolhatta az Opera Gin Budapest prémium kézműves ginjéből készült koktéljait, és gyönyörködhetett a különleges show- és látványelemekben.

HUNGEXPO idén vette át a budapesti HUBLOT THE GR1D CLUB™ party szervezését. A cég szeretné, ha a jövőben az eddiginél is több rajongó és érdeklődő vehetne részt az eseményen.

További információkat az eseményről Kövesdi Péter kommunikációs tanácsadótól (sajto1@hungexpo.hu) és Bosznai Károly Értékesítési és szponzorációs igazgatótól (bosznai.karoly@hungexpo.hu) kérhetnek.

Budapest 2019. augusztus 5.