dmgmorihírlevél - HUNGEXPO

dmgmorihírlevél

Nagydíjnyertes gyártástámogató digitalizáció a DMG MORI-tól az Ipar Napjai Kiállításon

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Csatlakozzon a DMG MORI HEITEC DIGITAL Kft-hez az Ipar Napjai kiállításon és ismerje meg a piacvezető DMG MORI szerszámgépgyártó gyártástámogató szoftveres megoldásait. A több, mint 200 fős magyarországi fejlesztőközpontunk nap, mint nap azon dolgozik, hogy magas hozzáadott értékkel járuljon hozzá a jövő gyártásdigitalizációs megoldásaihoz.

Térjen be hozzánk egy bemutatóra május 16-19 között a Hungexpo A Pavilonjának 110C standjára és ismerje meg, hogyan segítheti az Ön gyártását az Ipar Napjai Nagydíj nyertes ISTOS Production Planning & Control gyártásütemezés, illetve a TULIP folyamatdigitalizációs platform!

Regisztráljon ingyenes belépőnkért!

A DMG MORI HEITEC csapata

logo

IPAR NAPJAI NAGYDÍJ GYŐZTES GYÁRTÁSÜTEMEZÉS

A DMG MORI ISTOS Production Planning & Control gyártó- és iparág független gyártásütemezője segítségével hatékonyan tervezhetőek a gyártási folyamatok, vizualizálva a technológiai lépéseket és javítva a gyártógépek kihasználtságát.

Legyen szó felhőalapú vagy helyi telepítésről a rendszer optimalizált, valós idejű ütemezést biztosít szűkös erőforrásokra szabva, kalkulálva a gyártógépek és munkavállalók elérhetőségével, műszakrendekkel, nem várt állásidőkkel és a termelésből érkező státusz jelentésekkel.

logo

PAPÍRMENTES GYÁRTÁS, ADATGYŰJTÉS, DIGITALIZÁCIÓ

A TULIP egy intelligens gyártástámogató platform, amivel programozói tudás nélkül, építőelemek segítségével készíthet folyamattámogató applikációkat, legyen szó minőségellenőrzésről, auditról, termeléskövetésről, selejtriportokról, karbantartási eszkalációkról, adatgyűjtésről, vagy egyéb kihívásokról, a TULIP platform segítségével mérhetővé és átláthatóbbá teheti folyamatait.


logo

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST KONZULTÁCIÓRA!

Felkeltette érdeklődését valamelyik megoldásunk? Digitalizálná termelését? Megnézné élőben? Vegye fel velünk a kapcsolatot a sales@dmgmori-heitec.hu  címen és egyeztessünk egy időpontot!

EGYEDI MEGOLDÁSOK, FEJLESZTÉS ÉRDEKLI?

Cégcsoportunk sokrétű tudása áll rendelkezésére, legyen szó egyedi szoftverekről, automatizálási és digitalizációs projektekről, beágyazott rendszerekről, mérő- és kamerás rendszerekről, elektromobilitási és teljesítményelektronikai
megoldásokról. Keressen minket a
sales@dmgmori-heitec.hu címen további információért.