AutoTech Future Expo&Show

AutoTech Future 2023: több, mint kiállítás!

Május 5-én és 6-án érkezik az év gépjárműtechnológiai rendezvénye, az AutoTech Future Expo&Show, a Bárdi Autó szervezésében! Az autó- és járműipar legfrissebb újdonságain túl járműkiállítás, szakmai előadások és szórakoztató programok is várják a látogatókat mindkét nap, 10 és 18 óra között.

Idén, immáron negyedik alkalommal érkezik az év gépjárműtechnológiai eseménye, az AutoTech Future Expo&Show, a Bárdi Autó szervezésében! De ez nem csak egy expó! Az autó- és járműipar legfrissebb újdonságain és fejlesztésein túl járműkiállítás, szakmai előadások és szórakoztató programok is várják a látogatókat mindkét nap, 10 és 18 óra között. A tavalyi évhez hasonlóan május 5. (péntek) zártkörű szakmai nap, míg május 6-án (szombat) már bárki által szabadon látogatható lesz a rendezvény.

Az Autotech Future rendezvényen minden korosztály megtalálja a neki tetsző elfoglaltságot!

A Hungexpo legnagyobb és nemrég megújult A pavilonjában a kiállítók standjai mellett több mint 100 különböző kiállított autó, kamion és motorkerékpár is várja a látogatókat. Az elbűvölő oldtimerek, a klasszikus családi és a legújabb villanyautók mellett versenyautók és más különlegességek is képviseltetik magukat. Az A pavilon melletti kültéri AutoTech Future Arénában naponta két alkalommal megrendezésre kerülő izgalmas programsorozat házigazdája Szeleczky Ádám lesz. Többek között itt mutatja be fergeteges drift tudását Ámon Olivér is, Gombos Attila pedig a motoros halálgömbben előadott produkciójával kápráztatja el a nézőket.

Jó hírünk van a családdal érkezőknek is! A legkisebbek egész napos kikapcsolódásáról számos ingyenes gyerekprogrammal gondoskodnak a szervezők, lesznek például autós témájú ugrálóvárak és arcfestés is. A nagyobb gyerekek pedig kipróbálhatják magukat pilótaként is a Cessna repülőgép-szimulátorának köszönhetően. Akiket pedig inkább a gumifüstölés világa vonz, azok ezt is átélhetik a drift-szimulátorok segítségével.

Mindkét nap rengeteg érdekes és izgalmas játékkal készülnek a szervezők, kicsik és nagyok számára egyaránt. Az ATF tombolán több mint 10 millió forint összértékű nyeremény talál majd gazdára. Érkezik a Bárdi Autó autószerelők olimpiája is, amely egy ügyességi játéksorozat sok-sok azonnali ajándékkal. Mindkét napot az Irigy Hónaljmirigy fergeteges hangulatú koncertje zárja majd!

Részletes programajánlat ITT található.

Május 06-ra, az AutoTech Future Expo&Show szombati napjára, jegyek már kaphatók EZEN a weboldalon, ahol minden egyéb fontos információ megtalálható.

Ilyen volt az AutoTech Future 2022: