Bemutatkozás

Francia anyacégünk a GL Events, csakúgy, mint a Hungexpo, sok szálon kapcsolódik a minőségi gasztronómiához – a Bocuse d’Or szakácsverseny, vagy éppen a legnagyobb nemzetközi gasztro-tematikájú kiállítás a Sirha tulajdonosaként a cégcsoport kiemelt figyelmet fordít az ételek, italok és a szerviz minőségére.

A Hungexpo az ország elismerten elsőszámú kiállítás- és rendezvényszervező cége, több, mint 50 éve. A szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezésén túl, az elmúlt évtizedben jelentős nemzetközi tapasztalatot szereztünk kongresszusi, kulturális, sport, valamint üzleti rendezvény szervezésében és kivitelezésében is.

Minden eseménynek, legyen az kis- vagy nagylétszámú, hazai vagy nemzetközi, fontos része a rendezvény jellegének megfelelő színvonalas vendéglátás. VIP események emlékezetes gasztronómiai élményei, több mint tízezer fős vendégsereg rugalmas kiszolgálása; kiállítási standok színvonalas vendéglátása, vagy éppen egy nemzetközi mega konferencia egy hetes teljes ellátása – mind része tapasztalatunknak és kínálatunknak.

A magyar tradíciók bemutatása, az innovatív konyha technológiák alkalmazása, a lokális és szezonális alapanyagok felhasználása és a fenntarthatóság elérése alvállalkozó partnereinkkel együtt a legfőbb céljaink kulináris szolgáltatásaink fejlesztésekor.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítás Központ, mint az ország legnagyobb rendezvényhelyszíne folyamatosan fejlődő, frissülő vendéglátó szolgáltatásaival – kávézók, grill büfék, food truck-ok, klasszikus étterem vagy éppen fiatalos és magas minőségű pop-up egységeink – várja a látogatókat.

A HUNGEXPO csapata szakértelemmel és örömmel áll rendelkezésére rendezvénye vendéglátása kapcsán – Keressen minket bizalommal!