Vendéglátó egységek

EXPO BISTRO

A Hungexpo pop-up étterme, amely elegáns, de mégis laza stílusban á la carte várja a Vendégeket. A modern bistro hangulatú étterem a minőségi vendéglátást kedvelő látogatók és a megbeszéléseket elegáns, terített asztal mellett elképzelő kiállító partnereink kedvenc egysége.

GRAND PASSAGE ÉTTEREM

Házias, hagyományos ételek kedvelői számára tökéletes választás. Gyors, önkiszolgáló étterem széles étel és italválasztékkal, szezonális finomságokkal.

Prestige Café

Kávéházi választék fiatalos környezetben, gyors kiszolgálással. Izgalmas szendvicskínálat, saláták, melegszendvics repertoár – kitűnő kávékülönlegességekkel, gyümölcs és zöldséglevekkel kísérve. A választék összeállításánál figyelmet kaptak a speciális igényű Látogatóink is – szendvicseinket gluténmentes pékáruból is készítjük, illetve laktózmentes és vegán kínálattal is várjuk Vendégeinket.

Grill Büfék

A Passzázson elhelyezkedő Grill Büféinkben a klasszikus vásári finomságok készülnek frissen, Vendégeink előtt. Ropogós sültek, grillezett szárnyasok friss salátával, szezonális egytálételek – tartalmas ízek és laktató finomságok várják a Látogatókat.

Food truckok és faházak

Klasszikus magyar és változatos nemzetközi ízek, amelyek rendezvényeink izgalmas tematikáihoz igazodnak – Szarvas Burger, Kürtőskalács, Kenyérlángos, Churros, Tészta bár, Halsütő és megannyi finomság a streetfood kedvelőinek.