VIRTUÁLIS IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás – június 15-18.

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg.

Az üzlet nem állhat le, csak a személyes találkozóhely helyett a digitális platformra tevődik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról.

Számos cég élt már a lehetőséggel, így az érdeklődők ezen az interaktív platformon léphetnek kapcsolatba többek között a robottechnikai, a szerszámgyártó, az 5G telekommunikációs vagy a legnagyobb kenőanyag-gyártó cégek szakembereivel, emellett a témák között kiemelten megjelenik az építőipar is.

A június 15-18. között megrendezett online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI egy rövid regisztrációt követően díjmentesen látogatható a kiállítás weboldalán.

Bővebb információ a virtuális kiállításról: https://iparnapjai.hu/latogatoknak/virtualis-kiallitas/

Az új online megoldás sikerrel debütált idén márciusban az AGROmashEXPO kiállításon. Erről készült rövid összefoglaló és az eseményről készült videó ITT tekinthető meg.