Szerdán megnyitja kapuit a 40. AGROmashEXPO

2022. január 26-29. között négy napon át közel 200 kiállító várja a látogatókat 4 pavilonban az AGROmashEXPO-n, Magyarország legjelentősebb agráripari találkozópontján.

Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen, a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Még nem késő regisztrálni! Váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

A 2021-es év viszontagságait hátrahagyva ismét élőben várja a látogatókat az AGROmashEXPO agrár-szakkiállítás. A rendezvény 2022-ben ismét a személyes kapcsolatteremtésről, üzletkötésről szól.

Az idei évi Termékfejlesztési verseny hazai és nemzetközi díjas termékei mellett számos látványossággal, érdekes szakmai programmal várja a látogatókat a 40. AGROmashEXPO.

KIEMELT PROGRAMOK

  • Kerekasztal-beszélgetések:
    • klímaváltozás okozta hatásokról a növénytermesztésben
    • alternatív tápanyaggazdálkodási lehetőségekről
    • a III. Országos szemlekörök kapcsán
    • az agrártörvények változásáról
  • Én kis kertem könyvbemutató a szerzővel, Aszódi Jánossal (Új Mezőgazdasági Magazin szerkesztő-producere)
  • GOSZ – Szántóföldi Szakmai Nap
  • Ökogazdálkodás konferencia az ökológiai ágazat jelenlegi helyzetéről, valamint a hazai szójatermesztés eredményeiről
  • Portfolio Csoport Agrárgazdasági Fóruma a mezőgazdasági támogatási lehetőségekről
  • PREGA AgRobot Show
  • Agrármarketing- és Média Nap
  • Mi terem a neten? agrármarketing konferencia

A programokról részletesebben az AGROmashEXPO honlapján olvashat.

ŰRKUTATÁS AZ AGRÁRIUMBAN

Kiemelt figyelmet érdemel a Marton Genetics cégcsoport közel 300 négyzetméteres űrbázis-standja, ahol az agrárium űrtechnológiáit, valamint a galaktikus kutatásokról tudhatnak meg többet a látogatók. A rendezvény első napján, 2022. január 26-án tiszteletét teszi Farkas Bertalan űrkutató, űrhajós, valamint Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos is. Kiállításra kerül a standon továbbá a SOYUZ-35 űrkapszula vagy más néven landoló egység, mellyel Farkas Bertalan és Valerij Nyikolajevics Kubaszov 1980. június 3-án, 8 napos űrutazásukat befejezve beléptek a Föld légkörébe.

NAK TechLab

A NAK TechLab a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hosszú távú innovációs agrár startup programja, ami a magyar mezőgazdaság digitális modernizációjára fókuszál. A program célja, hogy különböző, mégis egymáshoz kapcsolódó programokkal támogassa a hazai agrárium hatékonyabbá tételét a digitalizációs megoldások révén. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján most három ilyen megoldással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melynek ellenőrzésére a kiállítás bejáratánál kerül sor.

Látogasson el az AGROmashEXPO virtuális kiállításra is! Az online platformon amellett, hogy számos kiállítóval felveheti a kapcsolatot, a Fórum színpad programjait is visszanézheti.

További információkért keresse fel az AGROmashEXPO honlapját!
www.agromashexpo.hu

Online médiapartnerünk:

Együttmüködő szakmai partnereink: