Sirha üzleti reggeli és a Bocuse d’Or magyar döntő

A vendéglátásé volt a főszerep 2021. október 21-én a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

2022. március 22-24. között újra várja a szakembereket a Sirha Budapest, Közép-Kelet Európa legjelentősebb élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, sütő- és cukrászipari, csomagolóipari, logisztikai és gasztronómiai szakkiállítása, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Folyamatosan bővül a kiállítók listája, éppen ezért elérkezett az alkalom, hogy a megújult kiállítási területet, pavilonokat megtekinthessék a jövendőbeli kiállítók egy kellemes hangulatú üzleti reggelin. Az esemény szakmai jellegéből adódóan a résztvevőknek lehetőségük volt az új, 2000 adagos konyha bejárására is.

Azonban a nap fénypontja egyértelműen a Hungexpo koronadíszében, a kongresszusi központban zajló Bocuse d’Or magyar döntő volt, ahol az üzleti reggeli vendégei is érezhették a szakácsverseny izgalmait, és szoríthattak kedvenc versenyzőiknek. Jól vizsgázott a kongresszusi központ plenáris terme, és a nap végére kihirdetésre került a Bocuse d’Or magyar döntő győztesei.

Dalnoki Bence és Nyikos Patrik képviseli Magyarországot a legrangosabb szakácsverseny kontinentális válogatóján, a Bocuse d’Or Európai Döntőjén 2022-ben, melynek helyszínét 6 év után ismét Budapest és a Hungexpo biztosítja.

További információk a Sirha Budapestről: https://sirha-budapest.com/