Sikeres kiállítást zárt a HUNGEXPO

Vasárnap véget ért az OTTHONDesign Ősz kiállítás a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítók és látogatók is sikeresnek értékelték rendezvényt, amelyre a három nap alatt ezúttal is több ezren voltak kíváncsiak.

Az OTTHONDesign Ősz kiállításra ezúttal is több ezer ember látogatott ki a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ H pavilonjába, ahol 60 kiállító (köztük számos külföldi) mutatta be újdonságait. A szakmai programokat ezúttal is a HUNGEXPO két szakmai partnere, a Magyar Fa- és Bútoripari Unió (FABUNIÓ) és a Lakberendezők Országos Szövetsége közreműködésével valósították meg. Ezeken a – szervezők adatai szerint – tavalyinál is többen vettek részt. Az egyik legnépszerűbb program idén a Lakberendezők Országos Szövetsége és a VR designer LAB közreműködésével létrejött virtuális túra volt, amelyen a kiállításon megtervezett lakásokba be is „léphettek” a látogatók.

Teltházas volt a FABUNIO (Magyar Fa- és Bútoripari Unió) szakmai konferenciája, a Wood Smart, amelyen a fa- és bútoripar kitörési lehetőségeiről beszélgettek a részvevők. Sokan látogattak el a WOOD LIKE workshopra, amely a fa megmunkálásával kapcsolatos tevékenységeket mutatta be. Népszerű volt a WOOD LIKE After Pop Up is, ahol a FABUNIO pályázatán nyertes tervezők munkáit állították ki.
Sikeresnek ítélték budapesti megjelenésüket a román és indonéz kiállítók, akik kollektív standokon mutatták be országaik legújabb bútoripari termékeit.

Az idei OTTHONDesign egyik kedvenc közönségprogramja volt a BOOOK Kiadó színpadi beszélgetés-sorozata volt, többek között Csalár Bencével, Vágó Pirossal és Gáspár Beával.

A következő OTTHONDesign kiállítás 2023 tavaszán (március 29. – április 2.) lesz a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, akkor a CONSTRUMA csokor részeként.

A kiállításról készült fotók letölthetők és szabadon felhasználhatók.
Kérjük, a felhasznált fényképek forrásának a HUNGEXPO-t tüntessék fel!