Referenciák

Referenciák

Hazai visszatérő nagyrendezvényeink

OMÉK – 60.000 fő Kétévente nyitja meg  kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár,az OMÉK, Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje széles kínálattal és még színesebb kiállítással várja  az érdeklődőket. Az OMÉK hagyományosan magas színvonalú szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozásoknak. Mint ilyen a nagyközönség számára is hitelesen képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar minden területének életét, rengeteg termék előállításának akár teljes folyamatát, az élelmiszerbiztonság fontosságát, és élelmiszer-lánc felépítését „a termőföldtől a fogyasztók tányérjáig”.

Szakma Sztár Fesztivál – 15.000 fő A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évente megrendezi a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve ezt az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV), melyek országos döntőjére „Szakma Sztár Fesztivál” elnevezéssel a Hungexpo Vásárközpont G és F pavilonjában kerül sor. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is − társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, „A jó szakma felér egy diplomával” szlogen jegyében.

Skills Hungary –10.000 fő  Hazánk az Országos Szakképzési Tanács javaslata és az oktatási miniszter döntése alapján jelentkezett a WorldSkills International szervezetbe és kezdetektől tagja a 2007-ben megalakult WorldSkills Europe szervezetének. A két szervezetben a magyar részvétel a SkillsHungary program keretében valósul meg. A Skills Hungary versenyen kikerült legjobbak jutnak tovább az európai (EuroSkills) és világversenyre (WorldSkills). A magyarországi válogató versenynek a Hungexpo pavilonjai adnak évente otthont.

Deadcode – Hyperspace – Bónusz Fesztivál 9.000 fő Évente kétszer kerül megrendezésre a Hungexpo pavilonjaiban a nagysikerű Hyperspace Koncert és Bónusz Fesztivál. Mindkét rendezvény világhírű fellépői több ezerfős rajongói tábort mozgatnak meg az elektronikus zene jegyében.

PORT.hu Bringa Expo 6.000 fő Az év legnagyobb bringás vására és kiállítása a Hungexpo G pavilonjában tízezer négyzetméteren várja az érdeklődőket. Az új modellpaletta bemutatásán kívül, igazi különlegességek is szép számmal vannak, így a hagyományos bicikliken túl elektromos, fekvő, tandem, velocipéd és lánc nélküli kétkerekű is bemutatásra kerül.

Ponty Show 6.000 fő Hatalmas akciók, bemutatók, programok és sok-sok újdonság minden év novemberében a PontyShow-n. A helyszín a Hungexpo több, mint 6 000 négyzetméteres B pavilonja, ahol minden eddiginél nagyobb attrakciók és minden eddiginél több cég várja a látogatókat. A közel hetven kiállító száznál is több márkával és megannyi újdonsággal vonul fel a háromnapos horgász rendezvényen.

BabyMarkt, babaholmibőrze 2.500 fő Évente kétszer, tavasszal és ősszel ad a Hungexpo otthont Magyarország legnagyobb babaholmi börzéjének. A Babymarkt-on egy nap alatt mindenki beszerezheti az őszi-téli, tavaszi-nyári babaruhákat és sok új terméket bemutató kiállítótóval is lehet találkozni. A kiállítást színesíti játszóház, gyermekmegőrző, kalandpark és programok a gyermekeknek.

Nemzetközi rendezvényeink:

2017
ISF World Seed Congress 2017
World of Coffee 2017
European Fishing Tackle Trade Exhibition 2017
ICT Proposers’ Day 2017

2016
AIA Insurance Gala 2016
KIA Pan-Euroepan Dealers Convention 2016
Bocuse d’Or Europe 2016

2015
ITU Telecom World 2015
1st Congress of joint European Neonatal Societies (jENS)

2014
Eurofinance: Cash and Treasury Management Konferencia (IC&TM)
Chemspec Europe Kiállítás