Vezetett szakmai túrák - HUNGEXPO
Vezetett szakmai túrák

Vezetett szakmai túrák

A standok idén is életre kelnek!

Vezetett szakmai túrák – A kiállítók és a szakma találkozása

Immár hatodik alkalommal szervez úgynevezett vezetett szakmai túrákat a Construma az építési szakemberek számára. Ezeknek célja, hogy a kiállítók olyan újdonságaikat is megmutathassák felépített installációik segítségével, amire egyébként egy konferencián nincs mód, a szakemberek pedig a másfél órás szakmai séta során koncentráltan jussanak értékes információkhoz az építkezés legkülönbözőbb szakterületeiről.

Idén is 4 szakmai túrából lehet választani. A tavalyi év kedvező tapasztalatai alapján a túrák nem egy-egy téma köré csoportosulnak, hanem mindegyik túrába öt különböző témakört illesztettünk, így bármelyik túrát választja, egyszerre juthat változatos és hasznos szakmai információkhoz! Mindegyik túra 2-2 alkalommal kerül lebonyolításra, a program időtartama kb. 1,5 óra.

A túrákon előzetes regisztrációval lehet részt venni, jelentkezni ITT lehet.

A túrázóknak a programban való részvételért a MÉK 1 kreditpontot ad. (Bírálati sorszám: 2023/5)

1. túra A fémlemez fedésektől, napjaink egyik legnépszerűbb készházas technológiáján át, Hungarotherm-díjas épületgépészeti újdonságokig

Ebben a vezetett szakmai túrában egyaránt szerepelnek építőkémia termékek, készházak, speciális tetőfedési megoldások, manapság különösen izgalmas területnek számító napelemek és épületgépészeti újdonságok.

Indulás: A pavilon 311 J Szerviz stand

2023. március 29., szerda, 15:00

2023. március 31., péntek, 11:00

2. túra Épületszerkezeti érdekességektől, épületvillamosságon át, a Hungarotherm-díjas gépi szellőztetésekig

Ebben a vezetett szakmai túrában a hangsúly az épületszerkezeti megoldásokon van, de a változatosságról egy kis épületvillamosság és egy kis épületgépészet gondoskodik.

Indulás: A pavilon 311 J Szerviz stand

2023. március 29., szerda, 11:00

2023. március 30., csütörtök, 13:00

3. túra Az épületszigeteléstől, a nyílászárókon át, egy új készházas megoldásig

Ebben a vezetett szakmai túrában öt teljesen különböző terület gondoskodik a változatosságról! A programban szerepel épületszigetelés, készházas technológia, építőkémia, nyílászárók és a napelemes technológia újdonságai.  

Indulás: A pavilon 311 J Szerviz stand

2023. március 30., csütörtök, 11:00

2023. március 31., péntek, 15:00

4. túra A fa építészettől, az épületgépészet újdonságain át, a napelemes technológiáig

Ebben a vezetett szakmai túrában is szerepel a mindig aktuális hőszigetelés, de lesz szó nyílászárókról, világítástechnikáról, épületgépészetről és napelemes rendszerekről is.

Indulás: A pavilon 311 J Szerviz stand

2023. március 30., csütörtök, 15:00

2023. március 31., péntek, 13:00