Hungexpo Virtuális Rendezvény Stúdió

Hungexpo Virtuális Rendezvény Stúdió

Hungexpo Virtuális Rendezvény Stúdió

Bemutatkozás

Bemutatkozik a Hungexpo Zrt. legújabb szolgáltatása!

A 21. század virtuális kihívásaihoz alkalmazkodva olyan stúdiót álmodtunk meg, mely biztonságos környezetet teremtve, élő közvetítés keretében, egyedi rendezvényélményt, rugalmas platformot és kényelmi szolgáltatásokat nyújt eseményeire.

Napjainkban a kapcsolattartás igazi kihívást jelent a cégeknek, fontos, hogy földrajzi és időkorlátok nélkül, minél előbb és minél szélesebb körhöz tudják eljuttatni üzeneteiket.

Szolgáltatásunk lényege, hogy konferenciák, céges meetingek megvalósítását segítjük az online térben: élő stream közvetítéssel elérhetővé tesszük cége eseményeit a világ bármely pontján.

Profi stúdiótechnikát, tapasztalt operatőr stábot, teljes IT hátteret biztosítunk, a cég arculatát, vagy a kreatív koncepció elemeit felhasználva maradandó élményt nyújtunk a virtuális vendégeknek.
Korszerű hang, fény és vizuáltechnikai megoldások segítenek bennünket a legmagasabb minőségben közvetíti a rendezvényeket.

A jövőben az élő rendezvények kiegészítéseként is lehet majd használni ezt a digitális platformot, elősegítve ezzel, hogy az Ön cége folyamatosan megfeleljen az online világ kihívásainak.

Tekintse meg csomagajánlatainkat
és további részletekért forduljon értékesítési csapatunkhoz!

Lugosi Dorottya
Értékesítési manager
Telefon: +361 263 6131
lugosi.dorottya@hungexpo.hu

Metyovinyi Zsaklin
Értékesítési manager
Telefon: +361 263 6084
metyovinyi.zsaklin@hungexpo.hu