CheckINN Turisztikai Karrier Expo

Magyarország első turisztikai állásbörzéje

A CheckINN Turisztikai Karrier Expo célja, hogy támogassa szektorban elhelyezkedni kívánó szakemberek, valamint a számukra munkát kínáló vállalkozások egymásra találását.

A program 2020. február 27-28. között várja az álláskeresőket az Utazás kiállításon a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, akik az állásajánlatok megismerése mellett témához illő konferenciákon, előadásokon és workshop-okon vehetnek részt. A CheckINN Turisztikai Karrier Expo látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Kiknek szól?

A CheckINN Turisztikai Karrier Expo-n mind a turisztikai szektorban munkát kereső szakemberek, mind pedig a frissen végzett, vagy még tanulmányaikat folytató hallgatók és diákok is megtalálják a számukra érdekes állásokat!

Bemutatkozó cégek, állások

Célunk, hogy a turisztikai szektor álláskínálatát minél szélesebb mértékben lefedjük a beosztott alkalmazotti pozíciótól a középvezető szintig, és a gyakornoki pozíciótól egészen a pályakezdő állásokig. A kiállításon a turisztika alábbi szegmenseit célozzuk meg:

– Szálloda- és vendéglátóipar
– Egyetemek, főiskolák és középiskolák
– Utazási irodák
– Turisztikai hivatalok
– Kulturális intézmények
– Belföldi turisztikai szolgáltatók
– Vasút, busz-, légi- és hajótársaságok
– Rendezvényszervezés
– Turisztikai biztosítótársaságok
– Kalandparkok
– Aquaparkok, élményfürdők, gyógyfürdők
– Fesztiválok
– Turisztikai start-upok
– Gépkocsibérlő vállalatok
– Média

Programok

A kétnapos rendezvény első napján a szakmai tapasztalattal rendelkező álláskeresők számára magas színvonalú szakmai konferenciákat szervezünk a turisztikai szakma aktuális témáiról és az álláspiaci helyzetről. A második napján pedig az álláskeresését segítő előadások és workshopok várják a pályakezdő, szakmai gyakorlatot vagy felsőoktatási, felsőfokú szakképesítést nyújtó képzést kereső fiatalokat.