Regisztráció és jegyvásárlás

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül

Meghívó

Nyomtatott meghívóját a Regisztráció nyomtatott meghívóval gombra kattintva érvényesítheti. A megjelenő rubrikába kérem írja be a meghívóján szereplő vonalkód alatti betű/számsort, így érvényesítheti meghívóját. Nyomtatott meghívójával – az érvényesítést követően – a Sirha Budapest kiállítást díjmentesen látogathatja. A meghívó mindhárom napra érvényes, napi egyszeri belépéssel.

Online szakmai regisztráció

Amennyiben Ön szakmai látogató és még nem kapott meghívót a HUNGEXPO Zrt-től vagy a Sirha Budapest valamely kiállítójától, de szeretne részt venni a kiállításon, kérem kattintson az Online regisztráció gombra. A kiállítás látogatása regisztrációhoz kötött, mely keretében cége nevét és adószámát is meg kell adnia. A kiállítás szigorúan szakmai látogatóknak szóló rendezvény, így a regisztráltak listáját ellenőrizzük és a szakmaiság megőrzése érdekében szűrjük! A regisztrációt követően kapott e-tickettel a Sirha Budapest kiállítást díjmentesen látogathatja. Az e-ticket mindhárom napra érvényes, napi egyszeri belépéssel.

A szakmai regisztrációt február 3-án éjfélkor lezártuk. A továbbiakban csak a helyszínen vásárolt jegyekkel látogatható a kiállítás.

Online jegyvásárlás

A Sirha Budapest szakkiállításra előzetesen, illetve a helyszínen is váltható belépőjegy, a belépőjegy egy fő napi egyszeri belépésére jogosít.
Online elővételi jegyárak (február 4-ig): 5750 Ft (+250 Ft kezelési költség)
Helyszíni jegyárak: 6.000 Ft
Helyszíni jegyár X. kerületi lakosoknak: 3.000 Ft

Sajtó

A Sirha Budapest kiállításra a szakmai sajtó munkatársai a helyszínen, a kiállítás ideje alatt az F-pavilonban felállított Sajtóközpontban tudnak regisztrálni, sajtóigazolvánnyal és szerkesztőségi megbízással.

Diákcsoportok

Diákok a kiállítás mindhárom napján korlátozott számban látogathatják a rendezvényt. Az oktatók szakiskolánként maximum 30 diákot regisztrálhatnak a rendezvényre a szervezőtől kapott kódokkal. Mindhárom napon, az aznapra elsőként beregisztrált 300 diák látogathat ki, a napi korlát elérésekor a regisztrációs rendszer automatikusan lezár. Kérem a Diákcsoport jelentkezés gombra kattintva, e-mailben érdeklődjön regisztrációs link iránt. A diák belépők kizárólag az adott napra érvényesek.