Magyar Design 2019

A kiállítás, számos újdonság bemutatásával, egyszerre szólította meg a szakmai közönséget, valamint azokat az érdeklődőket és látogatókat, akik otthonuk berendezéséhez kerestek inspirációt, új ötleteket, tárgyakat.

Falilámpák, függesztékek, spotok, és asztali lámpák szerepeltek a kínálatban. Az egyedi megrendeléseket és projektek is kivitelező dizájnerek tapasztalataikat és szaktudásukat felhasználva fejlesztettek ki – magas minőségi követelményeknek is megfelelő – kész lámpákat, világító testeket.

A gyakran költözködők, vagy kis alapterületen berendezkedők igényeinek is megfelel számos dizájndarab, mivel  ezek a szempontok vezérelték a tervezésüket. Így lesznek multifunkcionális, variálható, könnyen szét- és össze-, vagy akár lapraszerelhető darabok, és olyanok is, amelyek kül- és beltérben egyaránt használhatók.

Azok az érdeklődők, akiknek a vásárlási döntéseikben fontos szempont a környezettudatosság, szintén számos ajánlat közül válogathattak, legyen szó anyaghasználatról, vagy tartósságról, ráadásul egy magyar tervező itthon előállított darabját választva még inkább hozzájárulhatnak a a környezet védelméhez.

Természetesen szerepeltek diákmunkák és prototípusok is a látnivalók között.

Kiállítók 2019-ben: