VFP Systems Kft. előadásai - HUNGEXPO
VFP Systems Kft. előadásai

VFP Systems Kft. előadásai

Az előadások célja, hogy bemutassuk azokat az iparági trendeket és megoldásokat melyekkel a termelő vállalatok magabiztosan felelhetnek meg a jelenkor és a jövő elvárásainak, kihívásainak.

Első sorban azon termelő és gyártó vállalatok automatizálásért, termelésért, logisztikáért felelős szakembereinek jelentkezése várjuk, akik gyakorlatban is alkalmazható ismereteket szeretnének kapni.

Előadásainkban bemutatott termékeken, technológiákon, esettanulmányokon és szakmai előadásokon keresztül kitérünk a kollaboratív robotok, az autonóm logisztikai robotok és az automatizálás irányába tehető lépésekre, megoldásokra és az elérhető eredményekre.

Cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonban lévő VFP Systems Kft az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil gépépítő és lean cső rendszerek, gyártása és kereskedelme mellett,  manuális gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, egyedi gyártású gépek, kollaboratív robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Herendi üzemünkben magas raktárkészlet, innovatív mérnökcsapat (gépészet, vezérléstechnika, automatizálás), saját forgácsoló üzem, egyedi alkatrész tervezési és gyártási kapacitás áll rendelkezésre. Kreatív mérnökcsapatunk segítségével kínálunk hatékony megoldásokat egyéni vevői igényeikre, mellyel hozzájárulunk versenyképességük és teljesítményük fejlesztéséhez.

Bővebben: https://www.vfpsystems.hu/hu/techtalk/ipar-napjai