Teltházas agrárkiállítások januárban

2015. január 6., kedd

Január 28-31. között ismét teltházzal várja a látogatókat az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területét megtöltő kiállításokon közel 300 kiállító több mint 30.000 négyzetméteren mutatja be újdonságait, így a lehető legszélesebb kínálat várja majd a látogatókat. Kellő áttekintést kapnak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról, és így a legjobb vásárlási döntést tudják majd meghozni.

Az agrárágazat csúcsrendezvényén ismét jelen lesznek a piacvezető cégek, márkák ugyanúgy, mint a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.

A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java.

A kiállítások szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások gondoskodnak arról, hogy ne csak a termékek, szolgáltatások, hanem a legaktuálisabb kérdésekre, problémákra adott válaszok is elérhetőek legyenek a látogatók számára. A részletes program még formálódik, de az alábbiakra már biztosan lehet számítani:

Január 28. / VI. Agrármarketing és Média Nap a Magyar Mezőgazdaság szervezésében

Január 29. / Gabonatermesztők Országos Szövetsége Szakmai Nap
                    Mi terem a neten 2015? – konferencia az Agroinform szervezésében

Január 30. / Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Napja

A 2015-re ismételten kiírásra kerül a HAZAI és NEMZETKÖZI TERMÉKFEJLESTÉSI DÍJ pályázata, melyre a kiállítók november végéig adhatják majd be pályázati anyagaikat. A szakemberekből álló zsúri január elején  dönt a díjak odaítéléséről, melyeket jövőre is az ünnepélyes megnyitó keretében adnak majd át a nyertes cégeknek.

Az agrárium legnagyobb hazai kiállításához jövőre is csatlakozik a MAGYAR KERT (parkok, kertek fenntartásának gépei, eszközei) valamint a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET (borászati technológia szakkiállítása).

NYITVA TARTÁS

A kiállítás jövőre – a széles kínálat és a megnövekedett látogatói igény miatt – továbbra is hosszabb nyitva tartással várja az érdeklődőket:

2015. január 28-30.  9,00-18,00
2015. január 31.        9,00-17,00

Bővebb információ a kiállításokról: www.agromashexpo.hu