Motorcsónakkal a SZIGET Fesztiválra!

2015. augusztus 6., csütörtök

Persze, mehetsz a SZIGET Fesztiválra kocsival, taxival… A HÉV is megáll a Filatorigátnál, ahonnan garantáltan araszolhatsz az embertömegben a bejáratig… De miért tennéd, ha idén több sportos motorcsónak vár a Batthyány téri Silverline kikötőben?! Érkezz a SZIGETRE idén stílusosan, gyorsan és kényelmesen, a Budapest Boat Show jóvoltából!

A Sziget VIP hajójáratára 4000 forintért válthatsz jegyet, ezt legegyszerűbben online intézheted, a boatshow.hu oldalon, de természetesen a helyszínen is megvásárolható!

A jegy mellé ajándékba adunk egy belépőt Magyarország legnagyobb szárazföldi hajókiállítására, a 2016-os BUDAPEST BOAT SHOW-ra. Ezen felül kapsz egy vouchert melyet az idei év folyamán beválthatsz a Wiking Yacht Club-nál egy Szentendrei hajótúrára, és egy pohár pezsgőre is vendégünk vagy!

A SZIGET VIP hajó a SZIGET Fesztivál ideje alatt, minden nap délután öt órától este kilenc óráig vár a Batthyány téren, - minden fél órában indulunk, illetve ahogy megtelt egy hajó -, hogy gyaloglás nélkül a Fesztivál beléptetési pontjára vihessen. És ha még nem lenne meg az aznapi belépőd, ezt a kiszálláskor a helyszínen azonnal pótolhatod.

Érkezz Te a legstílusosabban a SZIGET Fesztiválra 2015-ben a SZIGET VIP hajóval!

Egyedi ajánlathoz, hajórendeléshez hívd az alábbi számot: +36204667929

Online jegyvásárlás: boatshow.hu