Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban

2016. május 12., csütörtök

2016-ban újra megrendezésre kerül a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, átfogó képet mutatni egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtani a látogatóknak saját szakmai feladataik megoldásához.

A rendezvény a társszakmák és segédiparágak trendjeit is bemutatja annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Az elektronika, automatizálás, robotika, gépgyártás, beszállítóipar, logisztika legújabb megoldásai egy helyen! Április végéig 12 ország 270 kiállítója foglalta le helyét a pavilonban, hogy az IPAR NAPJAI-n bemutassa termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit és újdonságait az érdeklődőknek. A kiállításon megtekinthető lesz többek között az ABB, Balluff, Beck&Politzer, ContiTech Rubber Industrial, Endrich, Eplan, FANUC, KUKA, Finder, Hoffmann, Klüber, Kropf, NCT, Prozesstechnik, Roll-N, Stäubli Systems, Total Lubricants, Universal Robots, Wedco és Werth kínálata. Kollektív bemutatók is várják majd a szakembereket, számos kiállító vonul fel a Német–Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete, az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége, Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete és a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara standjain.

Folyamatosan bővülő kiállítói lista: http://iparnapjai.hu/hu/online-katalogus

PROGRAMKÍNÁLAT:

A széles kiállítói kör mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal jelentkezik majd a kiállítás, mint például:

- az IPAR 4.0 tematikára épülő Fraunhofer – SZTAKI projektközpont előadás szorozat és workshop, melyen többek között az aacheni Fraunhofer IPT képviselője bemutatja az aacheni perspektívákat az Industrie 4.0-val kapcsolatban,

- vagy a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete által szervezett Beszállítói Fórum, melyen az autóiparban dolgozó vagy ahhoz szorosan kötődő szakemberek kereshetik, illetve találhatják meg új üzleti partnereiket

- munkavédelmi konferencia "A védelem egyéni - a feladat közös" címmel

- előadások a YuMi®-ról, az ABB IRB14000 típusú kollaboratív robotjáról

- a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzést tart az energia elosztási berendezések és rendszerek tervezéséről

Részletes program: http://iparnapjai.hu/hu/programok

 

NAGYDÍJ VERSENY:

2016-ban is meghirdetésre került a NAGYDÍJ pályázat. Azon cégek jelentkeztek a megmérettetésre, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni  szakmájukban. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálta el, és a pályázatok közül négyet Nagydíjjal, egyet Különdíjjal és kettőt Elismerő Oklevéllel jutalmazott.

Nyertesek listája: http://iparnapjai.hu/hu/nagydij

Számos világmárkát képviselő cég, illetve hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok is készülnek, hogy 2016 májusában az IPAR NAPJAI-n bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat, fejlesztéseiket és újdonságaikat az érdeklődőknek. Minden adott tehát ahhoz, hogy 2016-ban is sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat.

Regisztráljon online az ingyenes belépésért:

http://iparnapjai.hu/hu/regisztracio

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, várjuk Önt szakkiállításainkon!