Készpénzmentes vendéglátás

2018. március 20., kedd

2018. március 23–ától a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont rendezvényein a fesztiválokról és rendezvényekről már jól ismert HelloPay készpénzmentes, azaz „cashless" rendszer üzemel, aminek lényege, hogy a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett bankkártyával vagy HelloPay Kártyával fizethetnek a látogatók.2018

A HelloPay Kártya egész évben használható (az egyenleg az utolsó tranzakciótól számított 180 napig felhasználható), lehet vele fizetni fesztiválokon, szórakozóhelyeken, éttermekben. A HelloPay kártya, használata csökkenti a sort a vendéglátóhelyeken. A feltöltött pénzt egész évben igénybe veheti a kártya tulajdonosa és a kártya elvesztésével sem a teljes bankszámla kerete kerül veszélybe.  A látogatók a fogyasztásaikat kártyával vagy egy érintéses bankkártyával tudják kiegyenlíteni. A HelloPay kártyát az egyes feltöltőpontokon 500 Ft letéti díj ellenében van lehetőségük kiváltani, vagy a jegyértékesítő pontokban 5 000 és 10 000 Forinttal feltöltött kártyákat is vásárolhatnak készpénzzel. A letéti díj összege az első feltöltésből kerül levonásra. A kártya egyenlege és a letétidíj a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási ideje alatt, a megjelölt pont(ok)on váltható vissza.

A feltöltő és visszaváltó pontok elhelyezkedése az adott kiállítás honlapján belül a látogatói információk alatt található.

További részletek: ITT