Karaván Szalon új időpontban!

2015. február 3., kedd

2015-ben a 9. alkalommal sorakozik fel a hazai lakókocsi és lakóautó kínálat közel egésze a Hungexpo-n. A kiállítás korábban az Utazás kiállítással egy időben került megrendezésre, de idén új időpontban, a FeHoVa, vagyis a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállítás és a Budapest Boat Show hajókiállítás mellett jelenik meg február 12-15. között.

A kiállításra látogatókat 19 kiállító várja 32 lakókocsival, lakóautóval, összesen 3600 négyzetméteren az F pavilonban, rögtön a Budapest Boat Show kiállításnak helyet adó G pavilon mellett.

Programok és látványosságok

 A kiállításon a legújabb lakóautó modellek megjelenése mellett, old-timer lakóautók és lakókocsik is megjelennek. Az érdeklődők megismerkedhetnek a különböző, túrázással és kempingezéssel foglalkozó szövetségek munkájával és előnyeivel. Mindezek mellett, pedig rengeteg színes programmal várják a látogatókat, a bátrabbak például kipróbálhatják ügyességüket a mover akadálypályán, ahol a lakókocsikat mozgató szerkezettel – a mover-rel, - egy apró járművet navigálhatnak végig a különböző akadályokon. Kialakításra kerül egy pihenő rész is ahol kempingezésről szóló filmeket és fotógalériát lehet megtekinteni. A kempingezésben járatos látogatók pedig lemérhetik tudásukat a témához kapcsolódó totóban. De a programok összeállításakor a gyermekekre is gondoltak a szervezők, arcfestéssel és rajzversennyel is készülnek.

Online jegyvásárlás

A Karaván Szalonra kedvezményesen megveheti jegyét a kiállítás honlapján, ha online vásárol. Így nem csak pénzt, hanem időt és energiát is megtakarít, hiszen a helyszínen nem kell külön sorban állni a kasszánál. Az online regisztráció pedig további kedvezményre jogosít.

Karaván Kemping

A korábbi évek hagyományaihoz visszatérve idén újra megnyitja kapuit a Karaván Kemping, hogy a lakókocsival vagy lakóautóval érkező látogatók a kiállítás látogatása után igazi kemping környezetben, hangulatos közösségben tölthessék el estéiket. A Karaván Kemping árairól és nyitva tartásáról a kiállítás honlapján tájékozódhat.

További rendezvények:

  • FEHOVA – Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás
  • BUDAPEST BOAT SHOW
  • IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás
  • Országos Íjász Bajnokság

További információkért a kiállításról, kérjük, látogasson el a http://karavanszalon.hu weboldalra!