IPAR NAPJAI - Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban

2015. szeptember 14., hétfő

2016-ban újra megrendezésre kerül a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Visszatekintés:
2014-ben hazánk legnagyobb ipari seregszemléjén 12 országból 273 cég jelent meg, megtöltve ezzel a Budapesti Vásárközpont legnagyobb, „A” pavilonját. 
A kiállítók száma az elmúlt rendezvények során folyamatosan növekedett, hiszen
a két évvel korábban (2012.) hasonló tematikával rendezett Ipar Napjaihoz képest 15%-kal több vállalat mutatkozott be.
A kiállítói visszajelzések alapján sikeres volt a kiállítás. A rendezvény ideje alatt 29 országból mintegy 10.000 érdeklődő fordult meg a Hungexpo területén.

Az IPAR NAPJAI-t legközelebb 2016. május 24-27. között rendezi a HUNGEXPO Zrt. a Budapesti Vásárközpontban.

Írja be naptárába már most!

2016-ban újra megrendezésre kerül a legátfogóbb ipari szakkiállítás, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Az IPAR NAPJAI keretében 2012. óta megújult formában megrendezett, immár 19. INDUSTRIA, valamint kísérőszakmái, mint például az ipari elektronika vagy a munkavédelem, ismét jelentkeznek.

A rendezvényen adott a lehetőség átfogó képet nyújtani egy-egy szakterületről és a legrészletesebb információkat eljuttatni a szakemberekhez (segítve ezzel saját feladataik megoldását), valamint bemutatni a jelenlegi trendeket.

IPAR 4.0
Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatok keresztmetszetét a ma minden területen kulcsfontosságú szerepet betöltő, a teljes gyártási láncolatot átfogó IT rendszerekre épülő IPAR 4.0 adja.

A rendezvényen kiállítóink kiemelt figyelem mellett mutathatják be napjaink vezető technológiai irányzata, az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat. A koncepció alapja az egymással kommunikáló intelligens gépek (M2M), az önbeállító gyártási folyamatok és a rendkívül hatékony tömeggyártás.

TEMATIKA

  • INDUSTRIAUTOMATION (ipari elektronika, elektrotechnika, automatizálás)
  • ROBOTIKA (gyártósorok, ipari robotok)
  • MACH&WELD (fémmegmunkálás, gyártástechnológia, hegesztéstechnika)
  • ENERGEXPO (energetika, energiagazdálkodás)
  • FLUIDTECH (fluidtechnika: pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika)
  • SUBCON (beszállítóipar, fémfeldolgozás)
  • CHEMTECH (vegyipar, műanyagipar, gumiipar)
  • SECUTECH-VÉDTECH (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika)
  • LOGEXPO (ipari logisztika)
  • IPARI KÖRNYEZETVÉDELEM

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal: iparnapjai@hungexpo.hu