CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor

2016. április 8., péntek

Három rendkívül sikeres szakmai nap után hétvégén (április 9-10.) már az építkező, felújító nagyközönséget várja közel 600 kiállító mintegy 20.000 négyzetméteren.

A CONSTRUMA kihagyhatatlan fórum az építőipar és otthonteremtés iránt érdeklődő végfelhasználó számára, mivel a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig mindent megtalálható lesz.

A kiállítók széles anyagválasztékkal, érdekes bemutatókkal és akciókkal várják a látogatókat. A programok között szerepel tetőtér beépítési interaktív bemutató, közel 0 energiafelhasználású családi ház, kedvezményes hétvégi kazánvásár. Akik a kerttervezés, kertápolás iránt érdeklődnek azok is számos program közül választhatnak, de a lakásbelső kialakítására is rengeteg ötlettel szolgálnak majd.

CONSTRUMA – FÓKUSZPONTBAN AZ AKTUALITÁSOK: CSOK
Itt megtalál mindent, amire az építkezéshez, felújításhoz szüksége van: az építőanyagoktól a szigetelésen át a tetőfedésig széles választékkal, akciókkal, gyakorlati bemutatókkal és tanácsadással várják a kiállítók az érdeklődőket. Hogyan építs jó tetőteret? címmel megrendezésre kerülő interaktív bemutatónkat keresse például az A pavilonban a kiállítás öt napján.

Tovább színesítik idén a kínálatot a Családi Otthonteremtési Kedvezményhez kapcsolódó lakossági tájékoztató fórumok. Itt minden kérdésére választ kap!

RENEO – AMIT TUDNI KELL A MEGÚJULÓ ENERGIÁKRÓL
A kiállításon felvonulnak a legújabb technológiák, megoldások, eszközök. Megismerkedhetnek a legfrissebb épületgépészeti megoldásokkal, a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerekkel.
Az ÖKO CITY STAND bemutatja egy családi ház részletének felépítésével, a közel nettó 0 energia felhasználású épület megépítési, felújítási, üzemeltetési lehetőségeit.
A hétvégén lakossági szemléletformáló előadások lesznek a D pavilonban, az A pavilonban pedig MERKPT NAGY KAZÁNVÁLASZTÓ elnevezéssel hétvégi kazánvásár kerül megrendezésre. Itt kedvező áron elérhetőek lesznek a korszerű kondenzációs fűtőberendezések.

CONSTRUMAKert – KERTTERVEZÉS, KERTÉPÍTÉS, DÍSZNÖVÉNYEK
A ház, az otthon elmaradhatatlan része a kert: tervezése, kialakítása és ápolása. A CONSTRUMA Kerten a látogatók ötleteket kaphatnak profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VIII. Magyar Kertépítő Verseny és Show keretében. Számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz, és rengeteg dísznövény közül kertjük kialakításához. A kérdéseikre hasznos gyakorlati előadásokon választ is kapnak.

OTTHONDesign – KONYHAShow, konyhatechnológia A-tól Z-ig
Az OTTHONDesign-on a konyhatechnológia kap idén kiemelt szerepet, de a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges. Praktikus ötletek, újdonságok, a legmodernebb berendezések, és design bútorok széles választéka várja a látogatókat.

A Magyar Design standon, fiatal hazai tervezők mutatkoznak be, elmaradhatatlan program az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás. Lesz Download Designingyenesen letölthető design bútor tervekhez juthassanak.

A kiállítási csokor nyitva tartása:
Április 6-10. 9.00-18.00 óra (vasárnap 17.00 óráig)

Nagyközönség napok: április 9-10.

Bővebb információ a kiállítási csokorról, akciós kuponfüzet és online jegyvásárlás: www.construma.hu