AUTOMOTIVE HUNGARY októberben!

2015. május 14., csütörtök

Találkozzunk ismét a régiós járműipar komplex fórumán, ahol a járműipari beszállítók mellett az autóiparhoz kapcsolódó ágazatok és szolgáltatások is képviseltetik magukat!

Az AUTOMOTIVE HUNGARY Magyarország és Kelet-Közép-Európa egyetlen olyan nemzetközi szakkiállítása, ahol a járműgyártás teljes spektrumát felölelve képviseltetik magukat az ipar meghatározó és feltörekvő szereplői. A szakmai rendezvény és kiállítás a járműiparhoz kapcsolódó egyéb területeket is lefedi, így a Hungexpo Zrt. és a szakmai partnerek által összeállított programok és az iparág teljes spektrumát lefedő kiállítás is három kulcsfontosságú témakörre épül:

ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

Az EDU+WORK túra eseményeiben megismerhetik a fiatalok a járműipari képzéseket és leendő munkahelyeiket, valamint az állásbörze keretén belül felmérhetik a járműipari humán keresletet, amely pályaorientációs segítségként szolgálhat.
Kiállítóink és látogatóink visszajelzései alapján a rendezvény ideális szakmai találkozóhelyként szolgál, sikeresen összekötve a jól képzett magyar mérnököket, mérnökhallgatókat az üzleti szegmens szereplőivel. Nemcsak hazai, de külföldi egyéni és kollektív kiállítók is érdeklődnek a kiállítás iránt, ami erősíti a rendezvény ÜZLET jellegét.

A hármas tematikához kiválóan kapcsolódnak a járműipar helyzetéről szóló szakmai előadások, valamint a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók. Idén is lesz AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER verseny.

TÁRSRENDEZVÉNY
2015-ben harmadik alkalommal rendezzük meg az AUTOMOTIVE HUNGARY-t a nagy hagyományokkal rendelkező AUTÓTECHNIKA–AUTODIGA szakkiállítással egy időben.
Az AUTÓTECHNIKA–AUTODIGA szakkiállításon lehetőséget kínálunk arra, hogy bemutatkozzanak a hazai beszállítók, javítók, a garázsipar és a járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplői. Emellett alkalmat teremtünk a gépjárműfenntartó és az autó-háttéripari szakma szereplőinek újdonságaik és fejlesztéseik bemutatására a szakkiállítás keretein belül.

SZAKMAI PARTNEREINK:
• Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)
• Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)
• Mérnökök a Járműves Műszaki Felsőoktatásért Egyesület (MJMFE)

További információ: http://automotivexpo.hu/