A járműipar komplex fóruma a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

2015. szeptember 8., kedd

Az Automotive Hungary a járműgyártás szakembereinek egyedülálló országos, illetve közép-kelet-európai régiós találkozója, mely különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására.

A kiállítás célja többek között a tudatos iparfejlesztés elősegítése, az autógyártás regionális szerepének stabilizálása, erősítése, és a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára egy hosszútávra tervezhető járműipari tanulási és foglalkoztatási életpálya bemutatása.

Egyidejű rendezvény: AUTÓTECHNIKA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Nem egész két hónap múlva megnyitja kapuit az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás. A rendezvény előkészületei nagy erőkkel zajlanak:
A kiállítás fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki ünnepélyes keretek között nyitja majd meg a rendezvényt, majd részt vesz a délelőtti kerekasztal-beszélgetésen is.

A kiállításokra folyamatosan érkeznek a kiállítói visszajelzések, jelentkezések. A négy magyar autógyártó cég mellett idén először a BMW is képviselteti magát, valamint több mint 200 járműipari beszállító, alkatrészgyártó, a saját területén meghatározó cég mutatja majd be tevékenységét.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY-re nem csak hazai, hanem cseh, török, francia, lengyel, német, osztrák, szlovák és angol vállalatok is bejelentkeztek, de az érdeklődések alapján további nemzetközi megjelenés várható.

Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősítik a MAJOSZ, a Német-Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-Pannon Régió közösségi standjai.

A kiállítói lista itt olvasható: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista-osszesitve

A rendezvény kiállítószámának és területének növekedése miatt az AUTOMOTIVE HUNGARY az eddigi évek gyakorlatától eltérően nem a G, hanem az A pavilonban kerül megrendezésre közös helyszínen az Autótechnika kiállítással.

Az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épülő kísérőesemények szervezése is folyamatos, a rendezvény igazi szakmai találkozóhely lesz, hiszen az ÜZLET tematikát erősíti majd a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, melynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői.

A HVG-vel és a jobline.hu-val együttműködve megrendezésre kerül a HVG ÁLLÁSBÖRZE, melynek keretén belül a kiállítók ingyenesen leadhatják állásajánlataikat és részt vehetnek az Állásbörzén, a látogatók pedig felmérhetik a járműipari humán keresletet. A KARRIER tematikát tovább erősítve idén is lesznek a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók, valamint ismét három napig versenyezhetnek a műszaki egyetemisták, az autopro.hu portállal közösen szervezett AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogether-ön, melyen idén is 18 autóépítő csapat részvétele várható.

 

A kiállítás honlapján októbertől szakmai regisztráció működik majd az ingyenes belépésért.

 

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.automotivexpo.hu