2015. február 12-15. között ismét Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

2015. január 9., péntek

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozójára!

A FeHoVa különleges hangulatát a több nemzetet képviselő kiállítók és látogatók, a nagyszerű kínálat és a sok kísérő program együttesen adja. A kiállításon minden kellék, felszerelés megtalálható a sikeres vadűzéshez vagy a kalandos halfogáshoz, valamint a kiegészítőkön túl számos bemutató, előadás, verseny, étel-ital a kellemes és élményekben gazdag kikapcsolódáshoz.

Újdonságok 2015-ben:

  • „Ragadozók világa” - Magyar vadászok ragadozó-trófeái: több, mint 40 vad trófeája (nyakas, bőr vagy egész)
  • Nadler-kiállítás - a 2013-2014-es vadászidény legjobb magyar nagyvadtrófeáiból összeállított válogatás
  • Nemzetközi szakmai konferencia a hagyományos és az új keletű vadásztöltényekről (a CIC szervezésében)
  • Kittenberger-bemutató: relikviák és trófeák a híres magyar Afrika-kutató, zoológus, tanár, vadász és természettudományi író hétköznapjaiból (a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása)
  • Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken
  • A Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány különleges programokkal készül: bemutatja új ösztöndíj-programját, valamint több érdekes, rendellenes trófeát

Az újdonságok és a széles kiállítói kínálat mellett hagyományos programokkal is várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt:

Minden FeHoVa elmaradhatatlan programja a VKE Szarvasbőgő verseny és a kisállat és solymász bemutató, amit idén is madárröptetés kísér, de látványosnak ígérkeznek a vadászkutyafajta- és munkabemutatók, melyekre külön épített pályán kerül sor.

Aki hazánkban keres vadász, horgász vagy kirándulóterületet, ne hagyja ki a magyar erdészetek kollektív standját, mert ott minden, a szabadidő természetben való elöltésével kapcsolatos kérdésére választ kaphat. A hazai ajánlatokat kiegészítik a külföldi utaztató cégek, melyek többek között Afrika vadonjaiba csábítják látogatóinkat.

A fegyverek iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat: A BRFK standján mindenkinek szívesen adnak tájékoztatást a fegyverek szabályos tárolásáról, a fegyvervásárlás szabályairól, vagy az egyes fegyverek használatáról.

Mindenképpen érdemes lesz meglátogatni a kiállításon Vadászlap standját, hiszen nemcsak szakírókkal lehet majd találkozni, de sorsoláson vehetnek részt az előfizetők, és egyikük egy gyulaji dámvadászat újdonsült tulajdonosaként távozhat majd a rendezvényről.

Vadászírókból nem lesz tehát hiány! A Nimród standon folyamatos dedikálással egybekötött közönségtalálkozók várják az érdeklődőket, de természetesen jelen lesz Hidvégi Béla is, akinek számos könyve közül a legutóbbi angol nyelven debütál a rendezvényen.

Bátrabb látogatóink idén is számos „sportágban” megmérettethetik magukat, hiszen újra üzemel majd a MAGNUM Lőtér, ki lehet próbálni a „részeg szemüveg”-ben történő lövészetet, a pergető medencét, a dobópályát és a fárasztó-szimulátort is.

Híres magyar horgászaink és horgász szakíróink is felbukkannak majd a pavilonokban, hogy előadásokat, szakmai bemutatókat tartsanak, vagy kötetlenül meséljenek horgászélményeikről, vízi kalandjaikról.

A gyerekek számára külön programokat terveznek kiállítóink, szakmai partnereink. A MOHOSZ Horgász suli és a vadászhölgy csoport gyermekfoglalkoztatója mellett lesz BRFK kvíz, horgászvetélkedő az Energofish Kft. támogatásával, valamint közönségtalálkozó és közös fotó készítése Döme Gáborral.

A FeHoVa a nagyközönségnek és a szakmának is rengeteg élményt, újdonságot ígér, kihagyhatatlan esemény lesz!

Egyidejű rendezvények:
Budapest Boat Show,
Karaván Szalon,
Országos Íjász Bajnokság,
IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás

Bővebb információ és kiállítói lista: www.fehova.hu