Kiállítói zóna

Tisztelt Kiállító!

Az Önök kiállítási részvételének még hatékonyabbá tétele, az ügyintézések gyorsítása érdekében fejlesztettük honlapunkon az online szolgáltatások körét.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megkezdtük szolgáltatásaink online értékesítését. Egyszerű és könnyen kezelhető online felületünkön Ön kényelmesen és gyorsan rendelheti meg a kiállítási részvételéhez szükséges szolgáltatásokat, az árambekötéstől a takarításig, a székbérléstől a függesztésig. 

Ezzel egyidejűleg megújítottuk a kiállítóink számára biztosított online felületet is, ahol ezentúl Ön nem csak a kiállítói listában történő megjelenését tudja szerkeszteni, hanem megadhatja újdonságait is, illetve az e-ticket szolgáltatáshoz kapcsolódó lekérdezéseket is elérheti.

Újdonság továbbá, hogy bővítettük a kiállítói lista funkcióit, így a jövőben ez tölti be az online katalógus szerepét. Internetes felületünkön megadhatja cége bemutatkozó szövegét, feltöltheti céges logóit, nem lesz szükség papír alapú megrendelésre, ezáltal egyszerűsítjük az adminisztrációt.

A kiállítói lista a kiállítás nyitása előtt 1 hónappal már megtekinthető a honlapunkon, az online katalógus (amely a feltöltött, részletes kiállítói adatokat tartalmazza) nyitás előtt két héttel lesz elérhető. Az online rendszerben természetesen folyamatosan ellenőrizheti megjelenésének előnézetét.  Éljen a lehetőséggel, hogy a látogatók minél többet tudjanak meg az Ön cégéről!

Amennyiben Ön már visszaküldte nekünk jelentkezési ívét és kifizette az induló marketing csomagot, de még nem kapott hozzáférést a rendszerhez, kérem jelezze munkatársainknak telefonon vagy a web@hungexpo.hu e-mail címen.

Az online kiállítói rendszerbe az alábbi gombra kattintva tud belépni:

A Hungexpo Zrt. online rendszerének használatához kapcsolódó tájékoztató anyagainkat megtekintheti és letöltheti az alábbi linkekre kattintva:

Kiállítói profil szerkesztése

Szolgáltatások online megrendelése

Partner találkozó menedzselése

Adatkezelési tájékoztató